پاسخ : سوال درمورد درایورl.e.dها
سلام دادا
سرو و موتور خیلی عالیه به کارم حرکتاش نرمو ارومه اما توان خریدشوندارم،چشاتون خوب میبینه:-) عکسی که پست قبلی گذاشتم نور قرمزش بچشم نمیومد لامپ ابی توپایه گهواره جاسازی کردم نورش اندازس راضیم ازش یکساعت پیش به لامپ سبزا مقاومت بستم یکونیم ولت بیشترکردم بدک نشده اخرجمله ام عکسهاشو میزارم.اره میخام مردم بترسن بگن روح گهواره رو تکون میده
هنوز کارخیلی داره بتونه کردم هنوز شاپان کاری بعد لعاب بعد فککنم نیم پلی استر برای ضداب شدن.چندتا طرح مذهبی دارم طراحی میکنم که بدم برام چاپ کنن پلاستیکی.مثلا عکس علی اصغر رو میخام زیرسقف که نیمدایره داره بچسبونم کناره سقف. طراحی کردم عین پرچمهای بلندوباریک هستن بغل دیوارها میزنن میخام زیرسقف بزنم نوشته هاشو تغییردادم،قسمت هلالی ها طراحی کاشی فیروزه ی میخام طرح کنم خوده گهواره که متحرکه هیچ برچسبی نمیزنم میخام رنگش کنم عین رنگ چوب گردو باقوس سقف که رنگ چوب گردو کنم.تومغزم که چیزخوبیه خداکنه درعمل هم خوبوزیبا دراد

نوشته اصلی توسط azjaguar
نمایش پست ها
سرو و موتور خیلی عالیه به کارم حرکتاش نرمو ارومه اما توان خریدشوندارم،چشاتون خوب میبینه:-) عکسی که پست قبلی گذاشتم نور قرمزش بچشم نمیومد لامپ ابی توپایه گهواره جاسازی کردم نورش اندازس راضیم ازش یکساعت پیش به لامپ سبزا مقاومت بستم یکونیم ولت بیشترکردم بدک نشده اخرجمله ام عکسهاشو میزارم.اره میخام مردم بترسن بگن روح گهواره رو تکون میده

دیدگاه