اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

حل مشکل منبع تغذیه سوئیچینگ

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : حل مشکل منبع تغذیه سوئیچینگ

نوشته اصلی توسط دیوانه الکترونیک نمایش پست ها
    درمورد R3 از مدار خارجش کردم و تست کردم
    رنگ بندی R2(نارنجی_آبی_سبز_قهوه ای)
    درمورد نقشه اولین بارم بود دیگه از این بهتر نتونستم
    خوب اگر خارج مدار تست کردید بیشتر بوده تعویض کنید شارژ موبایل هست آیا؟
    زرد است ک لبریز حقایق شده تلخ است که با درد موافق شده
    عاشق نشدی وگرنه می فهمیدی پاییز بهاری است ک عاشق شده

دیدگاه

خوب اگر خارج مدار تست کردید بیشتر بوده تعویض کنید شارژ موبایل هست آیا؟
      بله دوست عزیز
      یه سوال این مقاومت روی منفی و از امیتر به کلکتور موازی شده
      آیا روی ولتاژ بیس تاثیر میزاره

دیدگاه

سلام دوستان گل
        عزیزان بلاخره تونستم مدارو دوباره راه بندازم ولی با مشکل افت ولتاژ مواجه شدم
        البته ولتاژ مدار سالم و نمیدونم چقدر بوده ولی5 ولت باید داشته باشه اما الان از
        3.85 ولت شروع میشه به زور تا 4.44 ولت میرسه
        دوتا خازن الکترولیتی دارم تو مدار یکی 400ولت 2.2میکرو فارادکه در قست ورودیشه
        یکی دیگه در قسمت خروجیش10ولت 220میکرو فاراد بود که پوکیده شده بود بخاطر اینکه ده ولتش پیدا نکردم
        16ولت 220میکرو فاراد بستم
        یه راهنمایی بفرمایید این علت افت ولتاژ و چگونگی رفعش برطرف کنم ممنون میشم
        جدیدترین ویرایش توسط دیوانه الکترونیک; ۱۹:۴۶ ۱۳۹۷/۱۲/۰۱.

دیدگاه

دوستان عزیز راهنمایی لطفاً

دیدگاه

سلام دوستان گل
            عزیزان بلاخره تونستم مدارو دوباره راه بندازم ولی با مشکل افت ولتاژ مواجه شدم
            البته ولتاژ مدار سالم و نمیدونم چقدر بوده ولی5 ولت باید داشته باشه اما الان از
            3.85 ولت شروع میشه به زور تا 4.44 ولت میرسه
            دوتا خازن الکترولیتی دارم تو مدار یکی 400ولت 2.2میکرو فارادکه در قست ورودیشه
            یکی دیگه در قسمت خروجیش10ولت 220میکرو فاراد بود که پوکیده شده بود بخاطر اینکه ده ولتش پیدا نکردم
            16ولت 220میکرو فاراد بستم
            یه راهنمایی بفرمایید این علت افت ولتاژ و چگونگی رفعش برطرف کنم ممنون میشم

باسلام
            قسمت سرد یا همان خروجی مدار دیودهای سریع رو تست کردید ؟؟

دیدگاه

باسلام قسمت سرد یا همان خروجی مدار دیودهای سریع رو تست کردید ؟؟
              سلام دوست عزیز الان که مدارو دوباره زدم به برق برعکس دفعه قبل که کاهش ولتاژ داشت
              با افزایش ولتاژ مواجه شدم و جفت ترانزیستور هاپوکیدن
              راجب دیود ها که فرمودید دو تا دیود داره یکیش زنر که کنار یه مقاومت
              هستش که سر مقاومت به مثبت خازن میرسه
              یکی دیگه هم یه دیود معمولی که بعداز مسیر مثبت خازن الکترولیتی خروجی هستش
              جدیدترین ویرایش توسط دیوانه الکترونیک; ۱۷:۵۳ ۱۳۹۷/۱۲/۰۲.

دیدگاه

دوستان گل راهنمایی لطفا چه عاملی باعث همچین افت یا افزایش ولتاژ توی یه مدار میشه

دیدگاه

سلام دوست عزیز الان که مدارو دوباره زدم به برق برعکس دفعه قبل که کاهش ولتاژ داشت
                  با افزایش ولتاژ مواجه شدم و جفت ترانزیستور هاپوکیدن
                  راجب دیود ها که فرمودید دو تا دیود داره یکیش زنر که کنار یه مقاومت
                  هستش که سر مقاومت به مثبت خازن میرسه
                  یکی دیگه هم یه دیود معمولی که بعداز مسیر مثبت خازن الکترولیتی خروجی هستش
                  سلام مجدد

افزایش ولتاژ ؟!!! به سخت افزار دست زدید ؟ منظور قطعه خاصی رو بردارید عوض کنید ؟ به احتمال زیاد آیسی سوئیچینگ شما مشکل داره

اون دیود معمولی هم ک میگید احتمال زیاد باید دیودفست یا شاتکی باشه اونو یه پایشو از مدار بیرون بیارید و با مولتی متر تست کنید ببینید سالمه یا نه .

دیدگاه

سلام مجدد

افزایش ولتاژ ؟!!! به سخت افزار دست زدید ؟ منظور قطعه خاصی رو بردارید عوض کنید ؟ به احتمال زیاد آیسی سوئیچینگ شما مشکل داره

اون دیود معمولی هم ک میگید احتمال زیاد باید دیودفست یا شاتکی باشه اونو یه پایشو از مدار بیرون بیارید و با مولتی متر تست کنید ببینید سالمه یا نه .
                    سلام
                    یه مقاومت و دو تا ترانزیستور npnو عوض کردم مشکل اصلی هم از این بوده که چون
                    ترانزیستور ها معیوب بودن و روی بردهم علامت پایه ها (E,B,C) وجود نداره
                    مشخص نبود جای نشستن پایه ها به چه صورت هستش
                    منم با چرخیدن تو سایت ها ترانزیستور هارو بستم چون شرکتهای سازنده باهم تفاوت دارند
                    درمورد آی سی هم که فرمودید یه دونه آی سی چهار پایه هست که یکی از دوستان
                    فرمودن اوپتو کوپلر هستش
                    جدیدترین ویرایش توسط دیوانه الکترونیک; ۰۰:۲۷ ۱۳۹۷/۱۲/۰۳.

دیدگاه

سلام
                      منم با چرخیدن تو سایت ها ترانزیستور هارو بستم چون شرکتهای سازنده باهم تفاوت دارند
                      فرمودن اوپتو کوپلر هستش
                      سلام دوست عزیزم
                      اگر کاملا بفرمایید مدار تون از چه قطعات ی تشکیل شده میشه کمک کرد ولی با تشریح شما ادم سر در گم میشه حتی اگر مدار متشکل از چنذ قطعه باشد منظور از ای سی چهار پایه چیه ایا از هر طرف چهار پایه داره و یا نه هر طرف دو پایه در این مواقع شماره قطعه رو ذکر کنید بهتر هست اگر کوپلر باشد 431هم دارد که افت ولتاژ و افزایش ولتاژ می تونه از معیوب بودن 431هم باشه البته ب نظر می*رسد دستکاری های فراوان ی انجام داده ای اول از هر چیز از قطعات مرغوب استفاده کنید قطعات نامرغوب ب لطف برادران چینی بیشتر از مرغوب در بازار وجود داره و یک چیز دیگر اگر تمام مشکلات این مدار رو در یک تایپیک اعلام کنید زود تر به نتیجه می*رسید هرچند از روی عکس نمیشه نظر داد ولی از آنجا که بنظر می رسد مدار ساده ای باشه عکس با کیفیت از پشت و روی مدار قرار بده که دوستان در نظر دادن دستشون باز باشه موفق باشید سپاس
                      جدیدترین ویرایش توسط Pooryamm; ۰۲:۰۹ ۱۳۹۷/۱۲/۰۳.
                      زرد است ک لبریز حقایق شده تلخ است که با درد موافق شده
                      عاشق نشدی وگرنه می فهمیدی پاییز بهاری است ک عاشق شده

دیدگاه

سلام
                        فرمودن اوپتو کوپلر هستش
                        سلام مجدد

علت افت و خیز ولتاژ بخاطر تغییر در نوع ترانزیستورها و احتمال زیاد اشتباهی بستن اونا باید باشه (بشرطی ک فقط این مورد رو تعویض کرده باشید)
                        بله اونم اپتوکوپلره

شما لطف کن یه عکس خیلی واضح (بدون تار شدگی ، خوانا) از روی مدار و پشت مدار بفرستید تا ما بتونیم بهتون بهتر کمک کنیم . موفق باشید

دیدگاه

سلام دوستان :
                          در مدار بالا دوتا مقاومت دارم R2=3.6مگا اهم و دیگری R3=6.8 اهم که ولتاژ موردنظر
                          تحریک ترانزیستور میده (۰/۷)ولت ولی من بجاش ۰/۸دارم
                          مشکل از چی میتونه باشه

دیدگاه

دوستان لطفا یه راهنمایی بفرمایید

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                            X