اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

محاسبه گرمای ماسفت

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

محاسبه گرمای ماسفت

با سلام به دوستان و اساتید عزیز

1 - اگر یه ماسفت داشته باشم و بخوام با یه فرکانس ثابت مثلا 50khz و دیوتی سایکل 10 درصد کار کنم گرمای اون چطور محاسبه میشه ؟
    اگر همون ماسفت و همون فرکانس باشه و فقط بیام دیوتی سایکل رو 50 درصد کنم گرمای ماسفت تغییری میکنه یا نه ؟؟

2- تاثیر تغییر فرکانس در گرمای تولیدی ماسفت چطوره ؟؟

3- اگر از همون ماسفت بخوام فقط بعنوان کلید قطع و وصل استفاده کنم (فرکانس صفر) گرمای تولیدی چطور میشه ؟؟؟

آیا با داشتن مقاومت درین - سورس و جریان عبوری میتونم از فرمول p = R . I^2 استفاده کنم یا خیر ؟؟؟

ممنون میشم اگر محاسبات رو بر مبنای ماسفت IRFP 460 قید کنید

با تشکر از دوستان عزیز

پاسخ : محاسبه گرمای ماسفت

درود ، جسارتا تمام سوالات شما با یک عبارت قطعه فیک بی اساس میشه ، نه از نظر سوال شما ، از نظر جنسی که به دست ما میرسه و فرمول های محاسباتی دیتاشیت در واقعیت صدق نمی*کنند. مولفه های فرکانس و جریان و ... در دیتاشیت اومده ، شما باید دوتا سه برابر این مولفه ها ماسفت تهیه کنید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Masood Ashoori نمایش پست ها
      درود ، جسارتا تمام سوالات شما با یک عبارت قطعه فیک بی اساس میشه ، نه از نظر سوال شما ، از نظر جنسی که به دست ما میرسه و فرمول های محاسباتی دیتاشیت در واقعیت صدق نمی*کنند. مولفه های فرکانس و جریان و ... در دیتاشیت اومده ، شما باید دوتا سه برابر این مولفه ها ماسفت تهیه کنید

حرف شما کاملا درست . ولی میخام اثر تغییرات دیوتی سایکل رو روی گرمای تولیدی ماسفت بدونم

دیدگاه

Re: پاسخ : محاسبه گرمای ماسفت

نوشته اصلی توسط elec 97 نمایش پست ها
        حرف شما کاملا درست . ولی میخام اثر تغییرات دیوتی سایکل رو روی گرمای تولیدی ماسفت بدونم
        سلام دوست عزیز
        گرمای تولیدی ماسفت یا هر قطعه الکترونیکی یعنی توانی که بهش اعمال شده .
        در مورد ماسفت در هنگام روشن بودن یه توان بهش اعمال میشه
        در زمان روشن شدن و خاموش شدن هم هر کدوم یه توان مشخص ( بستگی به شرایط داره )
        بنابراین زمان روشن شدن و خاموش شدن هست که هر چه بیشتر باشه توان اعمالی به ترانزیستور افزایش پیدا میکنه و همینطور مقاومت حالت روشن ترانزیستور هر چه بیشتر باشه در جریان ثابت
        توان اعمالی افزایش پیدا میکنه

موفق باشید
        جدیدترین ویرایش توسط rezamajdi; ۱۸:۳۸ ۱۳۹۷/۱۲/۰۸.
        آرزوی سرافرازی برای ایران عزیز . . .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط elec 97 نمایش پست ها
          با سلام به دوستان و اساتید عزیز

1 - اگر یه ماسفت داشته باشم و بخوام با یه فرکانس ثابت مثلا 50khz و دیوتی سایکل 10 درصد کار کنم گرمای اون چطور محاسبه میشه ؟
          اگر همون ماسفت و همون فرکانس باشه و فقط بیام دیوتی سایکل رو 50 درصد کنم گرمای ماسفت تغییری میکنه یا نه ؟؟
          سلام
          بله دیوتی تاثیر می ذاره چرا که شما در حالتی که 10 درصد دارید کار می کنید 90 درصد ماسفت در حالت استراحت هست
          البته این مقادیری که صحبت میشه به صورت ایده آل هستند
          به طور مثال در بخشی از دیتا شیت حتی در مورد سرعت پاسخ دهی مقاومت گرمایی قطعه بر اساس دیوتی و فرکانس نموداری کشیده شده که البته من خودم خیلی در اون قسمت تجربه ای ندارم
          در حالت دیوتی 50 درصد شما می تونید پیک جریان عبوری را ضربدر ولتاژ روی ماسفت در حالت خاموش کنید بعد ضربدر فال تایم و رایز تایم و بعد هم ضربدر فرکانس کنید
          این میشه تلفات سوییچینگ تلفات حالت روشن هم دارید که همون فرمولی که خودتون گفتید هست یعنی مقاومت درین سورس ضربدر توان دو جریان
          در ضمن شما اگر توجه داشته باشید مقادیری در دیتا شیت گفته شده که در شرایط 25 درجه اون رو ساپورت می کنه مثلا گفته این ماسفت 100 وات می تونه تحمل کنه ولی اگر تونستی دمای جانکشنش رو روی 25 درجه نگه داری
          اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم
          پیامبر اکرم(ص):زکات علم نشر آن است.
          در کشور های غربی انتقال تجربیات و دانش به افراد مبتدی یک پیشرفت محسوب شده و به آن مدیریت دانش می گویند. ولی متاسفانه این فرهنگ هنوز در کشور ایران رایج نشده است !!!

دیدگاه

همونطور که دوستمون فرمودن تلفات ماسفت مجموع 1-تلفات ایمپدنس خازن+2- تلفات سوییچینگ+ 3-تلفات مقاومت آن بودن ماسفت(که مقاومت درین سورس در جریان در جریان هست)/ کلا میشه توان تلفاتی که در دیتاشیت ذکر شده چقدر میتونه باشه.
            با افزایش دیوتی سایکل سومیه میره بالا

امیرحسین ضیا

دیدگاه

نوشته اصلی توسط seyed saeed نمایش پست ها
              سلام
              بله دیوتی تاثیر می ذاره چرا که شما در حالتی که 10 درصد دارید کار می کنید 90 درصد ماسفت در حالت استراحت هست
              البته این مقادیری که صحبت میشه به صورت ایده آل هستند
              به طور مثال در بخشی از دیتا شیت حتی در مورد سرعت پاسخ دهی مقاومت گرمایی قطعه بر اساس دیوتی و فرکانس نموداری کشیده شده که البته من خودم خیلی در اون قسمت تجربه ای ندارم
              در حالت دیوتی 50 درصد شما می تونید پیک جریان عبوری را ضربدر ولتاژ روی ماسفت در حالت خاموش کنید بعد ضربدر فال تایم و رایز تایم و بعد هم ضربدر فرکانس کنید
              این میشه تلفات سوییچینگ تلفات حالت روشن هم دارید که همون فرمولی که خودتون گفتید هست یعنی مقاومت درین سورس ضربدر توان دو جریان
              در ضمن شما اگر توجه داشته باشید مقادیری در دیتا شیت گفته شده که در شرایط 25 درجه اون رو ساپورت می کنه مثلا گفته این ماسفت 100 وات می تونه تحمل کنه ولی اگر تونستی دمای جانکشنش رو روی 25 درجه نگه داری
              نکته ای که در این جا شاید اشتباه کرده باشم اینه که تلفات سوییچینگ ربطی به دیوتی نداره یعنی همیشه مقدارش یکی هست
              فقط بحث میزان خاموش بودن و استراحت ماسفت هست
              امیدوارم فرمولی هم که برای محاسبه گفتم اشتباه نکرده باشم دوستان لطفا اگر اشتباه هست اصلاح کنند
              اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم
              پیامبر اکرم(ص):زکات علم نشر آن است.
              در کشور های غربی انتقال تجربیات و دانش به افراد مبتدی یک پیشرفت محسوب شده و به آن مدیریت دانش می گویند. ولی متاسفانه این فرهنگ هنوز در کشور ایران رایج نشده است !!!

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X