اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کمک برای تعمیر منبع سویچینگ 12 ولت 10 آمپر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کمک برای تعمیر منبع سویچینگ 12 ولت 10 آمپر

نوشته اصلی توسط jalil-a نمایش پست ها
    سلام خیلی ممنون از پاسخ ولی این دیودی که شما لینک فرستادید 2 پایه هست ولی این 3 پایه هست.لطفا راهنمایی کنید ممنون

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

سلام خیلی ممنون از پاسخ ولی این دیودی که شما لینک فرستادید 2 پایه هست ولی این 3 پایه هست.لطفا راهنمایی کنید ممنون
    درود،
    یکی از بهترین جایگزین های ممکن:
    https://eshop.eca.ir/%D8%AF%D9%88%D8...AC-to-220.html

دیدگاه

با عرض سلام بنده یه منبع اوردن برا تعمیر ولتاژ خروجی ۱۲ هس مشکلی که هس اینه خطای مقاومتا زیاد از استاندارد هس و اینکه خازن های ورودی که باید ۱۵۰ولت باشن ولتاژشون بین ۶ الی صفر نوسان میکنه از منبع یه بار کوچیک کشیدم فن روشن کردم که اوکی بود اصولا باید کار نمیکرد این ولتاژ کم خازن از کجا میتونه باشه تمام دیود ها تست شدن به جز زنز ها دوتا خازن بزرگ رو هم تعویض کردم همون ولتاژ بود ممنون میشم راهنمایی کنید ده امپره عین عکس همین پست

دیدگاه

نوشته اصلی توسط LINUX2017 نمایش پست ها
        با عرض سلام بنده یه منبع اوردن برا تعمیر ولتاژ خروجی ۱۲ هس مشکلی که هس اینه خطای مقاومتا زیاد از استاندارد هس و اینکه خازن های ورودی که باید ۱۵۰ولت باشن ولتاژشون بین ۶ الی صفر نوسان میکنه از منبع یه بار کوچیک کشیدم فن روشن کردم که اوکی بود اصولا باید کار نمیکرد این ولتاژ کم خازن از کجا میتونه باشه تمام دیود ها تست شدن به جز زنز ها دوتا خازن بزرگ رو هم تعویض کردم همون ولتاژ بود ممنون میشم راهنمایی کنید ده امپره عین عکس همین پست
        با سلام، به نظر میرسه مولتی متر شما مشکل داره.

دیدگاه

منم شک کردم چنتا مولتی ترن و پتاسیومتر و ولتاژ های که از مقدارشون اطلاع داشتم دقیق بود احساس میکنم اکثر قطعات مصتحلک شدن

دیدگاه

نوشته اصلی توسط LINUX2017 نمایش پست ها
            منم شک کردم چنتا مولتی ترن و پتاسیومتر و ولتاژ های که از مقدارشون اطلاع داشتم دقیق بود احساس میکنم اکثر قطعات مصتحلک شدن
            همین که گفتید ولتاژ دوسر خازن صافی ۶ ولت هست غیر عادیه.
            فقط علتش میتونه خرابی NTC باشه.

​​​​​​

دیدگاه

لطفا صبر کنید...