اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

منبع تغذیه پرتابل.

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : منبع تغذیه پرتابل.

نوشته اصلی توسط Alinaderolasli نمایش پست ها
    سلام خیلی ممنون از نظرتون من خیلی گشتم ولی توی ایران چیزی پیدا نکردم توی امازون هست این پاوربانکا ولی توی ایران من فقط ۲ یا ۳ مدل دیدم که خروجی ۱۲ داشتند فقط برای سلف ماشین و یه مدل هم بود که خروجی ۱۹ داشت ۲ امپر که فقط میشد باش لپ تاپ های ۱۱ اینچ و مک بوک را شارژ کرد و این مدل ها هم ظرفیتشون کم بود هم قیمتشون خیلی بالا بود درصورتی که با همچین قیمت هایی من میتونم ۳ برابر اون ظرفیت باتری داشته باشم حتی اگر با احتساب مصرف ماژول ها باشه بازم خیلی ظرفیتم بیشتر میشه برای همین گفتم خودم میسازم فقط یکم کمک میخواستم که انشاالله اونم با کمک دوستان حل میشه .
    بله قیمت نسبتا بالاست مثلا ORICO U5020 حدود ۵ میلیون قیمت دارد اما برای کاربرانی که دنبال یک دستگاه استاندارد و مطمئن هستند کاملا مناسب است

خروجی برای لپتاپ از نوع هوشمند 19v 5A است و با همه ی لپتاپها خودش را سازگار می کند. اینکه گفته در یک لپتاپ "13 حدود ۸ ساعت دوام می آورد هم تخمینی است و ممکنست در یک لپتاپ "18.4 یا "17.3 هم کم و بیش همینقدر کار کند طبعا بسته به طرز استفاده ی کاربر است
    در خصوص قیمت بالایش لازم بذکر است که اینورتورهای رایج و ارزان موجود در بازار علاوه بر بازده پایین، موج مربعی 220v تولید می کنند نه سینوسی و لذا در طولانی مدت برای مدارات الکترونیک و سیم پیچها می تواند مضر باشد ...

دیدگاه

یعنی از ساختش منصرف بشم و همون اوریکو را بگیرم؟؟

دیدگاه

یعنی از ساختش منصرف بشم و همون اوریکو را بگیرم؟؟
        سلام
        اگر یه چیز جمع و جور و شسته رفته می خواهید همین اوریکو را بخرید که خوب قیمتش هم بالا است.اما اگر از دست ساخته خودتون لذت می برید باید آزمون و خطا کنید و بسازید.
        برای سلول لیتیوم اگر تو بازار جنس اصلی و خوب پیدا نکردید می تونید پاور بانک انکر بخرید بازش کنید از سلولهاش استفاده کنید اکثرا از برندهایی مثل ال جی سامسونگ یا پاناسونیکه
        یکی بخرید باز کنید و بررسی کنید اما باتریش هر برندی باشه جنس خوبی هست(قبلا خودم باز کردم )
        مثلا اینو ببنید

4تا سلول 2600میلی داره یعنی هر سلول کمتر از 50هزار تومن حالا تو بازار سلول اورجینال چنده نمی دونم خودتون مقایسه کنید.
        یا حتی این مدل به صرفه تره

حدس میزنم 6تا سلول 3350میلی داره

در مورد اینورتر این مدلهای معمول تو سایتها که ارزونه اصلا چیزهای به درد بخوری نیست مخصوصا اگر به وسایلتون حساس هستید خروجی این مدلهای ارزون سینوسی نیست .مدلهای سینوسی خیلی گرون تره مثل برند کوتک یا کار اسپا چینی
        پست دکترای اینورتر در انجمن را ایشون دارند sina1359@
        کسی که به کشورش به درستی خدمت کند،نیازمند تکیه به خاطره ی گذشتگانش نخواهد بود
        ولتر

دیدگاه

خیلی ممنون از پاسختون خیلی کمک کرد اینورتر هم مدل های کوتک و کاراسپا را دیدم دیدم که پایین ترین مدل هاشون نزدیک ۳ و نیم قیمت داشتند و وزنشون هم ۳ کیلوگرم بود تقریبا
          اینجوری خیلی سخت شد حالا اگه اینورتر کوتک هم بگیرم باید از باکسش در بیارمش و هزارتا مکافات و قیمتش هم اخر مثل همون اوریکو میشه فک کنم همون اوریکو بگیرم خیلی بهتره
          اقا از همگی خیلی ممنون
          ممنون از وقتی که گذاشتید و سوال های منو جواب دادید
          با سپاس فراوااان

دیدگاه

خیلی ممنون از پاسختون خیلی کمک کرد اینورتر هم مدل های کوتک و کاراسپا را دیدم دیدم که پایین ترین مدل هاشون نزدیک ۳ و نیم قیمت داشتند و وزنشون هم ۳ کیلوگرم بود تقریبا
            اینجوری خیلی سخت شد حالا اگه اینورتر کوتک هم بگیرم باید از باکسش در بیارمش و هزارتا مکافات و قیمتش هم اخر مثل همون اوریکو میشه فک کنم همون اوریکو بگیرم خیلی بهتره
            اقا از همگی خیلی ممنون
            ممنون از وقتی که گذاشتید و سوال های منو جواب دادید
            با سپاس فراوااان
            فکر کنم فقط در دیجی کالا نگاه کردید برای مصرف شما یه اینورتور 300وات هم کافیه که وزن در حد یک کیلو داره و قیمت حدود یک میلیون
            اینجا مثلا 600وات را گذاشته 1400که بازم برای مصرف شما توانش زیاده

خرید اینترنتی اینورتر سینوسی 600 وات 12 ولت کارسپا و قیمت انواع اینورتر سینوسی کامل کارسپا محصولات Carspa از تالی الکتریک. جدیدترین مدل‌های اینورتر سینوسی کامل کارسپا محصولات Carspa با بهترین قیمت در تالی الکتریک.

در هر صورت اگر دردسر ساخت و.......را دوست ندارید قطعا خریدن آماده بهترین گزینه است

موفق باشید
            جدیدترین ویرایش توسط Mohamadh14; ۲۲:۳۰ ۱۳۹۸/۰۳/۱۶.
            کسی که به کشورش به درستی خدمت کند،نیازمند تکیه به خاطره ی گذشتگانش نخواهد بود
            ولتر

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X