اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

داغ شدن دیود

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : داغ شدن دیود

ماشالا چقدر شما اطلاعات دارید

دمای محیط که میفرمایید چون محیططون بسته س(محفظه پاوربانک) بنظرم طولی نمیکشه که همون دیود هم به همون دما میرسه منتها چند ثانیه دیرتر .. داخل کیف باشه که دیگه عایق بندی شده حساب میشه
    انرژی داده شده به محیط یکسانه و اگر دیود قبلی بعد از فلان دقیقه محیط رو به ۸۰ درجه میرسوند شک نکنید که این دیود هم دقیقا بعد از همون زمان به همون دما میرسونه
    اگه روی مدار باز بود میشد گفت دمای ۵۸۲۲ دوروبر ۴۰ .. ۵۰ درجه میشد چون با محیط تبادل گرمایی مناسبی داشت ولی محفظه بسته پاور بانک ...
    زندگی پر ز وجود است ولی ..
    ما چه را می خواهیم چه را می جوییم که لب چشمه ی امید اینچنین نا امیدانه به سرابی تلخ مینگریم...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ARLOX نمایش پست ها
      شما با ظرفیت گرمایی درج شده در دیتاشیت دیود ها آشنا هستین؟ یکی 80 درجه بر وات هست و مدل جایگزین 30 درجه بر وات ! بر فرض اگه توان تلفاتی 1 وات باشه یعنی دیود اول باید 80 درجه ( + دمای محیط ) داغ شه و دیود دوم 30 درجه ( + دمای محیط)
      خب نتیجه این میشه یه مدار خنک تر دیگه
      این 6000 پستیه که دارم توی این انجمن میزارم، اگر منظورتون Junction to Ambient air یا ، Thermal Resistanceهست و واحدشم C/W هست ربطی به گرمای تولیدی نداره و مشخصا توضیح میده که این قطعه به چه میزان میتونه گرمای تولید شده بین اتصالات P-N رو از خودش دفع کنه و به محیط بده.

چیزی که توی تولید گرمای این قطعه اثر گذاره دقیقا میزان موثر ولتاژیه که روی دو سر این دیوددیده میشه ضرب در مقدار موثر جریانی که داره ازش میگذره. یعنی توان اکتیو که اینم فرمولشه: IxV=P
      دیودی که الان هست ولتاژ فرواردش 0.5 ولت هست که اگر جریان 1 آمپر هم ازش عبور کنه میشه 0.5*1=0.5 وات تلفات که اگر شما عایق کامل کنی دور این قطعه رو میتونه تا 200 درجم برسه ولی اگر بتونی به محیط انتقالش بدی فقط ممکنه یکم گرم بشه.

حالا اگر میخاین گرما کمتر باشه دو تا راه دارین.
      1. هیت سینکی بزارین که گرمارو یه نحوی از باطری ها دور کنه.
      2. دیودی بزارین که ولتاژ فوروارد کمتری داره .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ARLOX نمایش پست ها
        شما با ظرفیت گرمایی درج شده در دیتاشیت دیود ها آشنا هستین؟ یکی 80 درجه بر وات هست و مدل جایگزین 30 درجه بر وات ! بر فرض اگه توان تلفاتی 1 وات باشه یعنی دیود اول باید 80 درجه ( + دمای محیط ) داغ شه و دیود دوم 30 درجه ( + دمای محیط)
        خب نتیجه این میشه یه مدار خنک تر دیگه
        فرض کن توی یک محیط بسته یک لامپ ۱۰۰ وات داری
        که گرماشو میده به هوا و توی یک محیط بسته ی دیگه
        دو تا لامپ ۵۰ وات داری که گرماشونو میدن به هوا.
        کدوم اتاق زودتر گرم میشه؟
        آفرین. هر دو با هم گرم میشن!
        مولفه هایی که تو دیتاشیت به عنوان سانتی گراد در هر وات اومده
        به دو قسمت تقسیم شده. یکی انتقال به هوای محیط هست(پکیج قطعه)
        و یکی انتقال به پایه ها. اگه یک قطعه انتقال کمی از پایه هاش داشته باشه
        حکم یک لامپ صد تو اتاق داره و اگه بتونه از پایه هاش هم گرمارو به پی سی بی
        و در نهایت محیط منتقل کنه حکم دو تا لامپ داره که مجموع توان تلفاتیشون همون
        ۱۰۰ وات هست!

امیرحسین ضیا

دیدگاه

من چند تا پاوربانک دست ساز و نیز خریداری شده در اختیار دارم هیچکدام این مشکل گفته شده توسط شما را ندارند
          اینهمه تلفات توان هم مضر است هم خطرناک. بهتر است این مشکل غیرعادی از ریشه برطرف شود نه به صرف یک دیود

دیدگاه

سلام دوستان من هر کاری میکنم خروجی 555 رو نمیتونم 38 کیلو هرتز بگیرم این شبیه سازی رو انجام دادم ولی 16 کیلو هرتز بهم میده دیوتی هم دیوتی هم 50٪ گرفتم ؟؟؟ کسی میدونه http://uupload.ir/files/az3u_555ne.jpgکمکم کنه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mr.habibpour نمایش پست ها
              سلام دوستان من هر کاری میکنم خروجی 555 رو نمیتونم 38 کیلو هرتز بگیرم این شبیه سازی رو انجام دادم ولی 16 کیلو هرتز بهم میده دیوتی هم دیوتی هم 50٪ گرفتم ؟؟؟ کسی میدونه http://uupload.ir/files/az3u_555ne.jpgکمکم کنه

سلام فایل پروتعوس رو بفرس(از ورژن 8.6 استفاده کن)

امیرحسین ضیا

دیدگاه

سلام من از ورژن 8.9 دارمم استفاده میکنم دوست من
                شما با ورژن پایین تر استفاده کنید مشکی پیش میاد ؟؟

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

نوشته اصلی توسط Amir Zia نمایش پست ها
                سلام فایل پروتعوس رو بفرس(از ورژن 8.6 استفاده کن)
                http://s6.picofile.com/file/8388999068/555_osillator.DSN.htm

اقا امیر حسین در مورد پایه control voltage این ای سی میگه یک اطلاعاتی بهم بدی که در چه مواردی میشه ازش استفاده کرد؟؟

جدیدترین ویرایش توسط mr.habibpour; ۲۲:۲۷ ۱۳۹۸/۱۲/۰۳.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mr.habibpour نمایش پست ها
                  سلام من از ورژن 8.9 دارمم استفاده میکنم دوست من
                  شما با ورژن پایین تر استفاده کنید مشکی پیش میاد ؟؟

http://s6.picofile.com/file/8388999068/555_osillator.DSN.htm

اقا امیر حسین در مورد پایه control voltage این ای سی میگه یک اطلاعاتی بهم بدی که در چه مواردی میشه ازش استفاده کرد؟؟

Control (or Control Voltage): this pin provides access to the internal voltage divider (​23VCC by default). By applying a voltage to the CONT input one can alter the timing characteristics of the device. In most applications this pin is not used, thus a 10 nF decoupling capacitor (film or C0G) should be connected between this pin and GND to ensure electrical noise doesn't affect the internal voltage divider.[2] This control pin input can be used to build an astable multivibrator with a frequency-modulated output.
                  اجازه دسترسی به یک تقسیم مقاومتی درونی فراهم میکنه(2/3 هست بای دیفالت) که با اعمال ولتاژ میتونین مشخصه ی تایمینگ آی سی رو تغییر بدین/ در اغلب موارد استفاده نمیشه و با یه خازن 10 نانو اینو به گراند وصل میکنن تا نویزی چیزی اثر نکنه روش/ همچنین میتونه برای ساخت استبل مالتی وایبریتور با خروجی فرکانس ماژولیت شده استفاده بشه(فارسیم یکم ضعیفه معادل پیدا نکردم
                  )اسم کاملمو از کجا میدونستی )

با پات 20 کیلو بازی کن 38 کیلو براحتی میگیری
                  جدیدترین ویرایش توسط Amir Zia; ۰۰:۳۸ ۱۳۹۸/۱۲/۰۴.

امیرحسین ضیا

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Amir Zia نمایش پست ها
                    Control (or Control Voltage): this pin provides access to the internal voltage divider (​23VCC by default). By applying a voltage to the CONT input one can alter the timing characteristics of the device. In most applications this pin is not used, thus a 10 nF decoupling capacitor (film or C0G) should be connected between this pin and GND to ensure electrical noise doesn't affect the internal voltage divider.[2] This control pin input can be used to build an astable multivibrator with a frequency-modulated output.
                    اجازه دسترسی به یک تقسیم مقاومتی درونی فراهم میکنه(2/3 هست بای دیفالت) که با اعمال ولتاژ میتونین مشخصه ی تایمینگ آی سی رو تغییر بدین/ در اغلب موارد استفاده نمیشه و با یه خازن 10 نانو اینو به گراند وصل میکنن تا نویزی چیزی اثر نکنه روش/ همچنین میتونه برای ساخت استبل مالتی وایبریتور با خروجی فرکانس ماژولیت شده استفاده بشه(فارسیم یکم ضعیفه معادل پیدا نکردم
                    )اسم کاملمو از کجا میدونستی )

با پات 20 کیلو بازی کن 38 کیلو براحتی میگیری

ممنون امیرحسین عاشق ادبیادتم مرد
                    سپاس بابت کمکت

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arvinfx نمایش پست ها
                      این 6000 پستیه که دارم توی این انجمن میزارم، اگر منظورتون Junction to Ambient air یا ، Thermal Resistanceهست و واحدشم C/W هست ربطی به گرمای تولیدی نداره و مشخصا توضیح میده که این قطعه به چه میزان میتونه گرمای تولید شده بین اتصالات P-N رو از خودش دفع کنه و به محیط بده.

چیزی که توی تولید گرمای این قطعه اثر گذاره دقیقا میزان موثر ولتاژیه که روی دو سر این دیوددیده میشه ضرب در مقدار موثر جریانی که داره ازش میگذره. یعنی توان اکتیو که اینم فرمولشه: IxV=P
                      دیودی که الان هست ولتاژ فرواردش 0.5 ولت هست که اگر جریان 1 آمپر هم ازش عبور کنه میشه 0.5*1=0.5 وات تلفات که اگر شما عایق کامل کنی دور این قطعه رو میتونه تا 200 درجم برسه ولی اگر بتونی به محیط انتقالش بدی فقط ممکنه یکم گرم بشه.

حالا اگر میخاین گرما کمتر باشه دو تا راه دارین.
                      1. هیت سینکی بزارین که گرمارو یه نحوی از باطری ها دور کنه.
                      2. دیودی بزارین که ولتاژ فوروارد کمتری داره .
                      سلام دوست عزیزیم
                      من تو پست های قبلی دیدم که شما اطلاعات خوبی از آیسی ها و آمپلی فایر ها دارین مزاحمتون شدم
                      واقعیتش من یه اسپیکر 3 تکه optima مدل 1300U داشتم که خلاصه انقد باهاش سر و کله زدم که آمپلی فایرش سوخت

اول مشکل این بود که پورت یو اس بی ( برای خواندن فلش ) صدای اتاق عمل میداد که بعد از سوزوندن اون فهمیدم چون برقش از آمپلی فایر اومده روش نویز میندازه
                      و بعد با صدای تق که با قطع کردن برق اسپیکر در میومد سر و کله زدم و یه خازن ( به صورت سری ) بزای قسمت اول تغذیه اش استفاده کردم برای اینکه برق رو کم کم قطع کنه که کلا بعد اون آمپلی صدا نداد
                      بعد از خارج کردن اون از مدار حالا یه نویز خیلی شدید روش افتاده به طوری که وقتی ولوم روی آخرش هست یه صدای کمی از موسیقی میاد و یه صدای گوش خراش نویز
                      واقعیت من زیاد سر رشته ندارم و نمیدونم الان مشکلش چیه ( آیا آی سی سوخته ؟ آیا چند تا از قطعات خراب شدن ؟ ) در ضمن تو مدار دو تا آیسی مدل yd2025 هست
                      که یکی برای خروجی ها و یکی برای ساب هستن برخلاف اینکه پشت اسپیکر نوشته 20w
                      در ظمن ساب 10w و دو تا بلندگو 5 وات داره که میشه 20w
                      حالا من موندم تعمیرش کنم ( اما نمیدونم چی خرابه و ابزار ( مولتی متر و اهم متر و اینا هیچی ندارم) فقط هویه دارم

و یا اینکه یه مدار آمپلی درست کنم واسش که هر چی گشتم آیسی مناسب پیدا نکردم
                      میخوام یه آیسی 4 وات استریو 4 اهم باشه یعنی هر خروجی 4 وات داشته باشه جعما 8 وات و یه آیسی 8 وات هم برای ساب در نظر بگیرم
                      کمی کمتر گرفتم که به بلندگو ها فشار نیاد
                      لطفا میشه راهنمایی کنید

دیدگاه

پاسخ : Re: داغ شدن دیود

سلام. تصویر قرار داده شده چرا نمایش داده نمیشه؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                        X