سلام
هسته تروییدی را 1 دور سیم پیچیدم و مستقیم به سیگنال ژنراتور متصل کردم
با توجه به اینکه سیگنال ژنراتور مقاومت درونی 50 اهمی دارد ولتاژ کمی روی سلف می افتد
خب حالا مسئله این جاست که اگر فرکانس را بالا ببریم باید امپدانس سلف بیش تر بشه و این یعنی ولتاژی که روش می افته هم بیش تر میشه
ولی در واقع فقط تو یک فرکانس خاص این اتفاق می افته انگار که فرکانس رزونانسش باشه
در صورتی که برای سلف های معمولی این اتفاق میفته و هر چی فرکانس میره بالاتر امپدانسشون هم بیش تر میشه
ترویید من از نوع فریت هست
شاید شما بگید مثلا در فرکانس های بالاتر هسته به خوبی کار نمی کنه قبول ولی مسئله اینه که من 1 دور به سیم پیچ اضافه کردم ولی اون فرکانس مقدارش تغییر نکرد و باز هم روی همون فرکانس بیش ترین ولتاژ رو داشتم
در صورتی که با اضافه کردن 1 دور امپدانس 4 برابر تغییر می کنه در فرکانس مشترک
با هسته دیگه ای تست کردم که گفته بودن این جنسش فلانه البته یه خرده از قبلی بزرگ تره ولی فرکانسی که پیدا کردم نصف قبلی بود
با هسته خیلی بزرگ تری تست کردم این فرکانس 1.5 برابر بیش تر بود
چیزی که هست نمی دونم چرا با وجود تغییر دور سیم باز هم روی همون فرکانس می مونه
تعداد دور را به این علت تغییر دادم که مطمئن بشم فرکانس تشدید نیست
هسته تروییدی را 1 دور سیم پیچیدم و مستقیم به سیگنال ژنراتور متصل کردم
با توجه به اینکه سیگنال ژنراتور مقاومت درونی 50 اهمی دارد ولتاژ کمی روی سلف می افتد
خب حالا مسئله این جاست که اگر فرکانس را بالا ببریم باید امپدانس سلف بیش تر بشه و این یعنی ولتاژی که روش می افته هم بیش تر میشه
ولی در واقع فقط تو یک فرکانس خاص این اتفاق می افته انگار که فرکانس رزونانسش باشه
در صورتی که برای سلف های معمولی این اتفاق میفته و هر چی فرکانس میره بالاتر امپدانسشون هم بیش تر میشه
ترویید من از نوع فریت هست
شاید شما بگید مثلا در فرکانس های بالاتر هسته به خوبی کار نمی کنه قبول ولی مسئله اینه که من 1 دور به سیم پیچ اضافه کردم ولی اون فرکانس مقدارش تغییر نکرد و باز هم روی همون فرکانس بیش ترین ولتاژ رو داشتم
در صورتی که با اضافه کردن 1 دور امپدانس 4 برابر تغییر می کنه در فرکانس مشترک
با هسته دیگه ای تست کردم که گفته بودن این جنسش فلانه البته یه خرده از قبلی بزرگ تره ولی فرکانسی که پیدا کردم نصف قبلی بود
با هسته خیلی بزرگ تری تست کردم این فرکانس 1.5 برابر بیش تر بود
چیزی که هست نمی دونم چرا با وجود تغییر دور سیم باز هم روی همون فرکانس می مونه
تعداد دور را به این علت تغییر دادم که مطمئن بشم فرکانس تشدید نیست
دیدگاه