اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساخت منبع تغذیه با ولوم جریان و ولتاژ

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

ساخت منبع تغذیه با ولوم جریان و ولتاژ

سلام
    یک منبع تغذیه خاصی دارم که اصل ژاپنیه خروجی هاش ۵ و ۱۲ و ۲۴ و ۴۰ ولته
    میخاستم بهش ولوم متغیر بدم ولتاژ رو کم و زیاد کنه و یک ولوم دیگه امپرو کم و زیاد کنه
    از خروجی ۴۰ ولتش میخام استفاده کنم،و از همین ترانس هم استفاده کنم،و نمایشگر ولتاژ و امپر جدا باشه
    مثه همین منبع هایی که باهاش تست مدار میکنن. ممنون

پاسخ : ساخت منبع تغذیه با ولوم جریان و ولتاژ

درود دوست عزیز
    یه عکس از ترانستون بگدارید خروجی 40 ولت چه توانی رو بهتون میده قطر سیمش چقدره
    مشخصات دقیق ترانستون رو بگذارید
    طوری زندگی کن انگار امروز اخرین روز زندگیته!!!
    امروز رو کامل زندگی کن...
    (یه روز یعنی هیچوقت!)

دیدگاه

[QUOTE=Mehrdad khosravi;702754]درود دوست عزیز

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

سلام دو تا عکس فرستادم،اگه میدونید بگید مال چی بوده ؟
      جدیدترین ویرایش توسط مهدی زئون; ۱۰:۴۸ ۱۳۹۸/۰۵/۱۷.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مهدی زئون نمایش پست ها
        سلام
        میخاستم بهش ولوم متغیر بدم ولتاژ رو کم و زیاد کنه و یک ولوم دیگه امپرو کم و زیاد کنه
        از خروجی ۴۰ ولتش میخام استفاده کنم،و از همین ترانس هم استفاده کنم،و نمایشگر ولتاژ و امپر جدا باشه
        دوست عزیز چرا از چهل ولتش استفاده کنید؟
        منبع تغذیه متغیر داژنگ دارم تا اونجایی که از سیستمش متوجه شدم یک ترانس داره که چند تا خروجی متفاوت میده بعد بصورت رنج های متفاوت از ترانسه خروجیشو وصل یک کاهنده سوییچینگ میکنه
        مثلا 0تا10 ولت خروجی یک 10 تا 20 ولت خروجی 2 و 20 تا 30 ولت خروجی سه ترانس رو استفاده میکنه و با رله سوییچ میکنه قشنگ صدای رله ها میاد.
        از نظر بازدهی فکر کنم بهتر باشه این کار

دیدگاه

نوشته اصلی توسط 137889 نمایش پست ها
          دوست عزیز چرا از چهل ولتش استفاده کنید؟
          منبع تغذیه متغیر داژنگ دارم تا اونجایی که از سیستمش متوجه شدم یک ترانس داره که چند تا خروجی متفاوت میده بعد بصورت رنج های متفاوت از ترانسه خروجیشو وصل یک کاهنده سوییچینگ میکنه
          مثلا 0تا10 ولت خروجی یک 10 تا 20 ولت خروجی 2 و 20 تا 30 ولت خروجی سه ترانس رو استفاده میکنه و با رله سوییچ میکنه قشنگ صدای رله ها میاد.
          از نظر بازدهی فکر کنم بهتر باشه این کار
          حرف شما درست این برای گذاشتن سلکتور هست با خروجی متفاوت
          خروجی هاشم ۵ و ۱۲ ۲۴ ۴۰ هست
          من برای تست لامپ های مختلف smd و cob با پراب میخام ،نمیشه که با سلکتور تست کرد
          از ولت های دیگه اش استفاده میکنم اما از ۴۰ ولت میخام مداری به خروجیش بذارم که صفر ولت تا ۴۰ ولت قابل تنظیم بشه،و مهم تر اینکه امپرش هم قابل تنظیم بشه،اگه برد اماده ای هست به من بگید یا مداری هست ضمنا اصلا این ترانس رله نداره
          جدیدترین ویرایش توسط مهدی زئون; ۱۳:۰۲ ۱۳۹۸/۰۵/۱۷.

دیدگاه

سلام

سلام دوست عزیز
            شما بیا از این مدار که دوستان زحمت کشیدن گذاشتن استفاده کن مشکلت حل میشه
            با سلام نقشه ها و مدارات مختلفی در اینترنت برای ساخت منبع تغذیه وجود داره که هرکدوم مزایا و معایب خودشونو دارن. منابع خطی مدارات ساده تری دارن و خروجیشون ریپل کمتری داره و در عوض تلفات بیشتری دارن و در عمل نمیشه از اونها در جریان های بالا استفاده کرد. اما منابع سوئیچینگ مدارات خیلی جمع و جور تری هستن و تلفاتشون هم کمه اما مهار

خیلی دوستان ساختن و جواب گرفتن خودم هم دارم مونتاژ میکنم . فکر کنم تا چند روز دیگه که قطعات بدستم برسه بتونم نتیجه رو بهت بگم

دیدگاه

این بدردم نخورد

دیدگاه

این بدردم نخورد
                دوست عزیز اینها را ببین .... هم جریان و هم ولتاژ با ولوم قابل تنظیمه

In this post I have explained how to make a simple variable power supply circuit using transistor 2N3055 and some other passive components. It includes variable voltage and variable current […]

پاره ای از رویکردهای دفاعی

دیدگاه

[QUOTE=مهدی زئون;702765]
                  نوشته اصلی توسط Mehrdad khosravi نمایش پست ها
                  درود دوست عزیز

سلام دو تا عکس فرستادم،اگه میدونید بگید مال چی بوده ؟
                  درود دوست عزیز
                  این منبع مربوط به تغذیه دستگاه فکسه که خروجیش 24 ولت هستش و برای تغذیه متغییر گذینه مناسبی نیست
                  ÷یشنهاد میکنم روی یه منبع خطی وقتتون رو صرف کنید
                  موفق باشید
                  (یه روز یعنی هیچوقت!)

دیدگاه

ممنون از راهنمایی شما

ممنون از راهنمایی شما،سایت خوبی بود

دیدگاه

[QUOTE=Mehrdad khosravi;702906]
                      درود دوست عزیز
                      این منبع مربوط به تغذیه دستگاه فکسه که خروجیش 24 ولت هستش و برای تغذیه متغییر گذینه مناسبی نیست
                      ÷یشنهاد میکنم روی یه منبع خطی وقتتون رو صرف کنید
                      موفق باشید
                      سلام دوست عزیز،
                      یه دستگاه ویدئو پاناسنیک داشتم دلو رودشو در اوردم ترانسش خیلی شبیه ترانس دوستمون گذاشتن هست، ترانس من خروجی زیاد داره ولی روی ترانس نوشته خطر های ولتاژ جرات نکردم به برق بزنم خروجیهاشو اندازه بگیرم،تااونجایی میدونم تلویزیونهایcrt ترانس. های ولتاژ دارن و دیدم چه شکلین،حالا نمیدونم چرا رو ترانس ویدئو نوشته خطر های ولتاژ:-/
                      همیشه در قلبم زنده ی استاد تحیری

دیدگاه

[QUOTE=pika3;703048]
                        نوشته اصلی توسط Mehrdad khosravi نمایش پست ها

سلام دوست عزیز،
                        یه دستگاه ویدئو پاناسنیک داشتم دلو رودشو در اوردم ترانسش خیلی شبیه ترانس دوستمون گذاشتن هست، ترانس من خروجی زیاد داره ولی روی ترانس نوشته خطر های ولتاژ جرات نکردم به برق بزنم خروجیهاشو اندازه بگیرم،تااونجایی میدونم تلویزیونهایcrt ترانس. های ولتاژ دارن و دیدم چه شکلین،حالا نمیدونم چرا رو ترانس ویدئو نوشته خطر های ولتاژ:-/
                        این یه چیز عادیه روی تمام بردها و قطعاتی که ولتاژ نیبتا بالایی داشته باشن خقوصا قسمتهای مبدل ولتاژ علامت هشدار میزدن قدیما بخاطر وجود خازنهای ولتاژ تا اگه کسی سرخود بارش کرد دست نزنه و احیانا دچار برق گرفتگی نشه

سلام

این چیزی که شما گفتین خیلی ساده و واضحه در عجبم گرا همه اصرار دارن بپرسن داری چیکار میکنی عکسشو بذار مدارتو ببینم....
                        ولوم تنظیم که همون پتانسیومتر هستش یدونه برای کنترل ولتاژ لازم داری یدونه هم برای کنترل جریان
                        برای نمایش خروجی میتونی از میکرو استفاده کنی که ورودی آنالوگ داشته باشن
                        مدارهای آماده هم وجود دارن یه چیز مناسب این شما فک کنم حدود رنج قیمت صد هزار تومن باشه آماده اش که نمایشگر جریان و ولتاژ داشته باشه
                        شارژهای باطری لیتیومی و یا مبدل ولتاژ dc به dc جستجو کن

دیدگاه

درود دوست عزیز
                          همونطور که دوستمون فرمودند رو تمامی بردهای الکترونیکی که با ولتاِژ بالای تقریبا 50 ولت کار میکنن این علامت رو میزنن چون خطر شوک الکترکی وجود داره
                          اما در مورد قا دادن عکس زمانی که کابر بتونه سوالشو کاملو بدون ابهام مطرح کنه هیچ نیازی نیست در غیر این صورت رو چیزی که اطلاعی نداریم نمیتونیم نظری بدیم یه ترانس میتونه به عنوان مثال توی خروجیش 12 ولت 2 امپر رو بده میتونه هم 100 میلی امپر هم خروجی نداشته باشه با توجه به طراحی خاصی که داشته
                          از این وضوع گذشته اول که تغییر مدارات سویچینگ اونم به صورت متغییر کار ساده ای نیست .
                          دوم حتی اگر بخواید خروجی رو به صورت خطی هم تغییربدید باید موارد زیادی رو مد نظر قرار بدید
                          مثل نویز خروجی درصد افت ولتاژ جریان خروجی .ووو
                          اما سوال اصلی دوستمون اگر تجربه کافی ندارید پیشنهاد میکنم برید سراغ منبع خطی به مراتب راحتره و زودتر به نتیجه میرسید
                          موفق باشید
                          (یه روز یعنی هیچوقت!)

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                          X