اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ایا باطری ۱۲ ولت ۵۰ امپر موتور dc ۲۴ ولت ۱۲ امپر قدرت یکی میشه؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

ایا باطری ۱۲ ولت ۵۰ امپر موتور dc ۲۴ ولت ۱۲ امپر قدرت یکی میشه؟

سلام دوستان یه موتور dc که روش نوشته ۲۴ ولت ۱۲ امپر . من میخوام با باطری ماشین ۱۲ ولت ۵۰ امپر استفادش کنم سوالم اینه ۱۲ ولت کی بهش وصل میکنم میتونه امپر زیاد بکشه که قدرتش با همون ۲۴ ولته بکی بشه یا اینجوری نیست

پاسخ : ایا باطری ۱۲ ولت ۵۰ امپر موتور dc ۲۴ ولت ۱۲ امپر قدرت یکی میشه؟

نوشته اصلی توسط محمدیزدانی نمایش پست ها
    سلام دوستان یه موتور dc که روش نوشته ۲۴ ولت ۱۲ امپر . من میخوام با باطری ماشین ۱۲ ولت ۵۰ امپر استفادش کنم سوالم اینه ۱۲ ولت کی بهش وصل میکنم میتونه امپر زیاد بکشه که قدرتش با همون ۲۴ ولته بکی بشه یا اینجوری نیست
    خیر دوست عزیز موتور 24 ولت اگر به ولتاژ 12 ولت وصل بشه جریان خیلی کمتری مصرف میکنه و به قدرت اسمی خودش نمیرسه
    پاره ای از رویکردهای دفاعی

دیدگاه

سلام چون بار سلفی هست.جریان و ولتاژ رابطه مستقیم دارن.با پایین اومدن ولتاژ جریان هم میاد پایین.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محمدیزدانی نمایش پست ها
        سلام
        جریان به صورتی نیست که مصرف آن توسط ما کنترل بشه فقط قابلیت محدود شدن توسط ما را دارد و تماما به مصرف کننده بستگی دارد که نسبت ب ولتاژی که داده می شود چه مصرفی داشته باشد.
        در این نوع مصرف کننده ولتاژ و جریان رابطه تقریبا خطی دارند و با کاهش ولتاژ، جریان مصرفی هم کاهش یافته و متناسب با آ نها گشتاور و تعداد دور نیز کاهش پیدا می کند.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X