سلام دوستان یه موتور dc که روش نوشته ۲۴ ولت ۱۲ امپر . من میخوام با باطری ماشین ۱۲ ولت ۵۰ امپر استفادش کنم سوالم اینه ۱۲ ولت کی بهش وصل میکنم میتونه امپر زیاد بکشه که قدرتش با همون ۲۴ ولته بکی بشه یا اینجوری نیست
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
ایا باطری ۱۲ ولت ۵۰ امپر موتور dc ۲۴ ولت ۱۲ امپر قدرت یکی میشه؟
Collapse
X
-
پاسخ : ایا باطری ۱۲ ولت ۵۰ امپر موتور dc ۲۴ ولت ۱۲ امپر قدرت یکی میشه؟
نوشته اصلی توسط محمدیزدانی نمایش پست هاسلام دوستان یه موتور dc که روش نوشته ۲۴ ولت ۱۲ امپر . من میخوام با باطری ماشین ۱۲ ولت ۵۰ امپر استفادش کنم سوالم اینه ۱۲ ولت کی بهش وصل میکنم میتونه امپر زیاد بکشه که قدرتش با همون ۲۴ ولته بکی بشه یا اینجوری نیست
- تشکرها 1
-
پاسخ : ایا باطری ۱۲ ولت ۵۰ امپر موتور dc ۲۴ ولت ۱۲ امپر قدرت یکی میشه؟
نوشته اصلی توسط محمدیزدانی نمایش پست هاسلام دوستان یه موتور dc که روش نوشته ۲۴ ولت ۱۲ امپر . من میخوام با باطری ماشین ۱۲ ولت ۵۰ امپر استفادش کنم سوالم اینه ۱۲ ولت کی بهش وصل میکنم میتونه امپر زیاد بکشه که قدرتش با همون ۲۴ ولته بکی بشه یا اینجوری نیست
جریان به صورتی نیست که مصرف آن توسط ما کنترل بشه فقط قابلیت محدود شدن توسط ما را دارد و تماما به مصرف کننده بستگی دارد که نسبت ب ولتاژی که داده می شود چه مصرفی داشته باشد.
در این نوع مصرف کننده ولتاژ و جریان رابطه تقریبا خطی دارند و با کاهش ولتاژ، جریان مصرفی هم کاهش یافته و متناسب با آ نها گشتاور و تعداد دور نیز کاهش پیدا می کند.
دیدگاه
دیدگاه