اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل در افزاینده بوست با uc3843

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

مشکل در افزاینده بوست با uc3843

باسلام
    من یه مدار افزاینده ولتاژ با ای سی uc3843 و ماسفت80n10بستم.در حالت بی باری همه چی خوبه ولی وقتی یه مصرف کنن ه بهش وصل میکنم
    واتاژ خروجی با واتاژ ورودی برابر مسشه و عملا مدار کار نمیکنه.اینم بگم ک من ماژل همین و دارم و بخوبی کارمیکنه تو مدار خودم به هر کدوم از قطعات شک داشتم از ماژل برداشتم و رو مدار خودم نصب کردم بازم جواب نداد مثلا سلف ایسی ماسفت دیود از ماژول برداشتم و ب مدار خودم انتقال دادم ولی باز وقتی مصرف کننده میزنم جواب نمیده.خودم شک ام به خازن عدسی ک رو پایه ۴ ایسی وصل میشه میره.**تو ماژول چون از خازن های بسیار کوچیک و بدون عدد استفاده کرده نمیدونم خازن چند به کار برده و من خودم خازن عوض و بدل کردم تا خازن سرامیکی102jجواب داد و ولتاژ بالا میرفت ولی وقتی مصرف کننده وصل میکنم ولتاژ خروجی با ورودی برابر میشه....*دوستان کسی عملی با این ایسی کار کرده و جواب گرفته؟؟؟این مدار بخشی از یه پروژه بسیار بزگتره..ولی حدود یکماهه وقت منو گرفته...**خواهشا اگه کسی عملا مدارشو بسته نتیجه گرفته کمک کنه...بعدش با این مدار میشه ولتاز و تا ۷۰-۸۰ولت بالا برد؟؟؟

پاسخ : مشکل در افزاینده بوست با uc3843

؟؟؟؟؟؟؟؟نگین کسی با مدار بوست کار نکرده

دیدگاه

سلام. شما کل مدار رو دقیقاً کپی کردین؟
      اون خازن که به پایه 4 وصل میشه برای تعیین فرکانس سوییچینگ هست. اگر اون خازن رو 102 یا همون 1 نانو گذاشتید و مقاومت بالاییش هم 5 کیلواهم هست پس به نظر میاد فرکانس سوییچینگ حدود 340 کیلوهرتز باشه(طبق دیتاشیت). به نظرم شما اون خازنهایی که روی برد اصلی ماژول هست رو بیرون بیارید و اندازه بگیرید. یا اصلاً فرکانس سوییچینگ مدار اصلی رو با اسیلوسکوپ ببینید و طبق اون خازن متصل به پایه 4 آیسی رو مشخص کنید.
      بعد از اینکه فرکانس سوییچینگ مشخص شد و باز مشکل وجود داشت به نظرم ممکنه مشکل از ESR خازن خروجی باشه. چون شاید ظرفیت خازنها با هم یکسان باشه ولی ESR خازنها با هم متفاوت هست و این میتونه روی محل های صفر و قطب منبع تغذیه اثر بزاره و بخش کنترل درست کار نکنه. این یه حدسه.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط edris.noei نمایش پست ها
        سلام. شما کل مدار رو دقیقاً کپی کردین؟
        اون خازن که به پایه 4 وصل میشه برای تعیین فرکانس سوییچینگ هست. اگر اون خازن رو 102 یا همون 1 نانو گذاشتید و مقاومت بالاییش هم 5 کیلواهم هست پس به نظر میاد فرکانس سوییچینگ حدود 340 کیلوهرتز باشه(طبق دیتاشیت). به نظرم شما اون خازنهایی که روی برد اصلی ماژول هست رو بیرون بیارید و اندازه بگیرید. یا اصلاً فرکانس سوییچینگ مدار اصلی رو با اسیلوسکوپ ببینید و طبق اون خازن متصل به پایه 4 آیسی رو مشخص کنید.
        بعد از اینکه فرکانس سوییچینگ مشخص شد و باز مشکل وجود داشت به نظرم ممکنه مشکل از ESR خازن خروجی باشه. چون شاید ظرفیت خازنها با هم یکسان باشه ولی ESR خازنها با هم متفاوت هست و این میتونه روی محل های صفر و قطب منبع تغذیه اثر بزاره و بخش کنترل درست کار نکنه. این یه حدسه.
        سلام اولن تشکر از پاسخ تون.
        خودمم شک ام به فرکانس میره....براهمین خازنی ک به پایه ۴ ای سی متصل هساش رو از رو برد در اوردم چون کوچیکن وشماره ندارن یه خازن عدسی ۱۰۲ به حاش گذاشتم و ماژل بازم قشنگ کارمیکنه...ولی تو کیت ساخت خودم تازنانی ک مصرف کنتده بهش متصل تیست خوبه همین ک مصرف کننده بهش وصل میکنم ولتاژ خروجی میشه اندازه ولتاژ ورودی.....اسلیسکوپ هم ندارم و دم دستم نیست ک بخوام خروجی پایه ۶ ایسی فرکاتسش رو اندازه بگیرم.درمورد خازن هم گفتم ک خازن های ماژل و در اوردم و زدم به برد خودم بازم جواب نگرفتم...واقعا با این همه تجربه و تخصصم درمانده شدم...ولی شک ****خودم به ایسی های توی بازار میره ک اصلی نباشن....
        اون مقاومت متصل به پایه چهار۱۵ کیلو هستش این عکسی ک گذشتم یه حزییاتی فرق داره ولی عرض کردم ک من دقیقا ماژلی ک درست کار میکنه کپی برداری کردم دقیق ولی جواب ماژل ونگرفتم
        جدیدترین ویرایش توسط miladtandis; ۱۲:۵۲ ۱۳۹۸/۰۹/۲۹.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط miladtandis نمایش پست ها
          سلام اولن تشکر از پاسخ تون.
          خودمم شک ام به فرکانس میره....براهمین خازنی ک به پایه ۴ ای سی متصل هساش رو از رو برد در اوردم چون کوچیکن وشماره ندارن یه خازن عدسی ۱۰۲ به حاش گذاشتم و ماژل بازم قشنگ کارمیکنه...ولی تو کیت ساخت خودم تازنانی ک مصرف کنتده بهش متصل تیست خوبه همین ک مصرف کننده بهش وصل میکنم ولتاژ خروجی میشه اندازه ولتاژ ورودی.....اسلیسکوپ هم ندارم و دم دستم نیست ک بخوام خروجی پایه ۶ ایسی فرکاتسش رو اندازه بگیرم.درمورد خازن هم گفتم ک خازن های ماژل و در اوردم و زدم به برد خودم بازم جواب نگرفتم...واقعا با این همه تجربه و تخصصم درمانده شدم...ولی شک ****خودم به ایسی های توی بازار میره ک اصلی نباشن....
          اون مقاومت متصل به پایه چهار۱۵ کیلو هستش این عکسی ک گذشتم یه حزییاتی فرق داره ولی عرض کردم ک من دقیقا ماژلی ک درست کار میکنه کپی برداری کردم دقیق ولی جواب ماژل ونگرفتم
          سلام دوست عزیز ،
          لطفا یه عکس از پی سی بی مدار اصلی و پی سی بی مدار خودتون بزارید ،
          تو مدار های سویچینگ ترک کشی به خصوص بحث زمین مدار خیلی مهمه
          به امید روزی که شما رو بر بالاترین نقطه ی علم الکترونیک ببینم . زنده باد ECA.
          الکترونیک قدرت
          الکترونیک آنالوگ
          طراحی و تولید انواع مدارات الکترونیک در تیراژ انبوه
          ---------------------BMCELEC@-------------------
          ------------www.hoseyniemeni.ir-----------
          ---------------www.bmc-elec.com--------------
          ---------------www.bmc-elec.ir--------------

دیدگاه

خواهش میکنم. اگر درست متوجه شده باشم چون میفرمایید که ماژول اصلی با خازن 102 بازم درست کار میکنه پس مشکل جای دیگست. ممکنه که از آیسی باشه. اگر ممکنه نتیجه رو اطلاع بدین

دیدگاه

نوشته اصلی توسط edris.noei نمایش پست ها
              خواهش میکنم. اگر درست متوجه شده باشم چون میفرمایید که ماژول اصلی با خازن 102 بازم درست کار میکنه پس مشکل جای دیگست. ممکنه که از آیسی باشه. اگر ممکنه نتیجه رو اطلاع بدین
              ببین داداش خود دیروزم از ساعت ۲ ظهر تا ۱۰ شب بهش ور رفتم همه جیشون یکسانه ولی زیربار مال من ولتاژ افت میکنه...۵ _۶تا اسسی هم خریدم باز همین طور نتیجه نگرفتم....یه بار برا یه مدار ساده مقایسه ولتاژ سه تا ایسی ک برا اینوار بودن با سه شماره نختلف خریدم...اغا سه تا رو میزدم نتیجه نمیداد رفتم*میش پسر خالم ک اونم وارده..اونم متعجب شده بود......یه ایسی ک قبلا خودم بهشداده بودم جایگزین کردیم قشنگ*کار میکرد...میخوام اینو بگم ک ممکنه ایسی نو هم بخاطر مارک های اشغال لنگ بزنه ......مطمن باش اگه ی روز ب عمرم بمونه و اگه از اقای رییس جمهور بودجه گرفتم برا ازمایش این جریان ،مشکلشو پیدا میکنم
              در الکترونیک هرجا الکترونیک*خواسته با من شاخ ب شاخ شه شاخشو شکوندم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X