اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

منبع تغذیه آزمایشگاهی چی بخرم؟؟؟!!!!

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : منبع تغذیه آزمایشگاهی چی بخرم؟؟؟!!!!

نوشته اصلی توسط mindhunter نمایش پست ها
    سلام سینا جان من خودم خرید نمیکنم از چین به واسته میگم میارن.اون منبع تغذیه هم حدود 100 دلار بود واسم 1350 آورد چون اون موقع تحویل عادی میداد و 1 ماه زمان میبرد البته دوستان دیگه 1800 میاوردن اون موقع.شما چقدر میخوای هزینه کنی؟ الان شما میخوای حدود 300 بدی برای منبع تغذیه 600 تومن هم بدی برای آوردن اون پنل تا اینجا بدون باکس میشه 900
    اینجا هم بخون در مورد این پنل صحبت کردن
    https://www.eevblog.com/forum/testge...-power-supply/
    سلام و عرض ادب.....با تشکر از این که زحمت میکشید و من را راهنمایی میکنید...
    چه شرکتی واسته خرید شماست؟ شرکتی که بدونم پولم سوخت نخواهد شد....
    من یک منبع تغذیه قابل برنامه ریزی در فکرم است که بخرم... این ماژول را در فیلم زیر کاملا
    روی آن تجزیه تحلیل انجام داده است... مقداری در قسمت نویز... کمی مشکل داشت ولی این فرد
    که ویدئو های آن را من بارها نگاه کردم... خیلی دقیق و واسواسی است و تستهای ایشان کاملا حرفی است...
    ولی کلا در عمل خوب بود .... شارژر باتری هم است.... البته اگر اماده یک دستگاه کامل خریداریکنم
    که خیلی بهتر است.... یک امپر بالا هم مثل شما در فکرم است که حتما خریداری کنم و چند ابر خازن
    فاراد بالا و مدار بالانس ولتاژ ان... مدتیست که در فکر خرید از چین هستم.....
    این فیلم را حتما ببینید.... ویدئوی قبلی را اشتباهی قرار دادم... پوزش میخوام....

آموزش ساخت دستگاه برف ساز خانگی : https://www.eca.ir/forums/thread55009.html
    مقاله آموزشی 11 پروژه با AVR و بسکام: https://www.eca.ir/forums/thread31760.html
    _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sina1359 نمایش پست ها
      سلام و عرض ادب.....با تشکر از این که زحمت میکشید و من را راهنمایی میکنید...
      چه شرکتی واسته خرید شماست؟ شرکتی که بدونم پولم سوخت نخواهد شد....
      من یک منبع تغذیه قابل برنامه ریزی در فکرم است که بخرم... این ماژول را در فیلم زیر کاملا
      روی آن تجزیه تحلیل انجام داده است... مقداری در قسمت نویز... کمی مشکل داشت ولی این فرد
      که ویدئو های آن را من بارها نگاه کردم... خیلی دقیق و واسواسی است و تستهای ایشان کاملا حرفی است...
      ولی کلا در عمل خوب بود .... شارژر باتری هم است.... البته اگر اماده یک دستگاه کامل خریداریکنم
      که خیلی بهتر است.... یک امپر بالا هم مثل شما در فکرم است که حتما خریداری کنم و چند ابر خازن
      فاراد بالا و مدار بالانس ولتاژ ان... مدتیست که در فکر خرید از چین هستم.....
      این فیلم را حتما ببینید.... ویدئوی قبلی را اشتباهی قرار دادم... پوزش میخوام....

https://www.youtube.com/watch?v=0qjLx_HsKUQ&t=1943s
      علایق مشترکی داریم سینا جان
      منم چند وقت دنبال منبع تغذیه قوی بودم از وقتی که واریاکم سوخت بعد برای تستهای بیشتر روی کوره القایی که ساختم دنبال منبع تغذیه گشتم خلاصه رسیدم به اون سایت که لینکشو خصوصی کردم.اولش یکم بررسی کردم نماد الکترونیکی دیدم بعد اسم مهندس اهروانی سرچ کردم دیدم میشه اعتماد کرد(اولش از 2 3 نفر دیگه قیمت کردم که 500 تومنی بیشتر میگفتن چون وزنش 2 کیلو بود) اگه خواستی اونارم بدم قابل اعتمادن ولی با یچی اون سایت و فروشندش حال کردم اینکه اولا خودش الکترونیک خونده و بسیار آدم درستیه.منبع تغذیه من اومد ولی روشن نمیشد اون برگردوندم بنده خدا یه سفارش express گذاشت بدون 1 ریال هزینه اضافه و یکی دیگه برام فرستاد که فروشنده ها دیگه نمیکنن.خلاصه برو اون سایت از هرجا بخوای واست خرید میکنه سایت banggood.com همه چی داره کلا بهش بگو چی میخوای چون خودش الکترونیک خونده و با سواد میگه کجا بهتر خواستیم باهاش صحبت کنم بگم دوستمی ارزونتر حساب کنه ولی خدایی مال منو 100 دلار 1350 مفت آورد چون تک نمیاره هزینه ارسالت کم میشه.
      لینک یوتوبم دیدم وسوسه کنندست اون 1000 وات هم شارژ باطری داره ولی این خیلی کامل قیمتشم خوب .100% شدی شاید منم گرفتم(از منبع تعذیه میرم بالا ) خلاصه یجا هرچی خواستی بخر آدم مطمینیه

دیدگاه

علایق مشترکی داریم سینا جان
        منم چند وقت دنبال منبع تغذیه قوی بودم از وقتی که واریاکم سوخت بعد برای تستهای بیشتر روی کوره القایی که ساختم دنبال منبع تغذیه گشتم خلاصه رسیدم به اون سایت که لینکشو خصوصی کردم.اولش یکم بررسی کردم نماد الکترونیکی دیدم بعد اسم مهندس اهروانی سرچ کردم دیدم میشه اعتماد کرد(اولش از 2 3 نفر دیگه قیمت کردم که 500 تومنی بیشتر میگفتن چون وزنش 2 کیلو بود) اگه خواستی اونارم بدم قابل اعتمادن ولی با یچی اون سایت و فروشندش حال کردم اینکه اولا خودش الکترونیک خونده و بسیار آدم درستیه.منبع تغذیه من اومد ولی روشن نمیشد اون برگردوندم بنده خدا یه سفارش express گذاشت بدون 1 ریال هزینه اضافه و یکی دیگه برام فرستاد که فروشنده ها دیگه نمیکنن.خلاصه برو اون سایت از هرجا بخوای واست خرید میکنه سایت banggood.com همه چی داره کلا بهش بگو چی میخوای چون خودش الکترونیک خونده و با سواد میگه کجا بهتر خواستیم باهاش صحبت کنم بگم دوستمی ارزونتر حساب کنه ولی خدایی مال منو 100 دلار 1350 مفت آورد چون تک نمیاره هزینه ارسالت کم میشه.
        لینک یوتوبم دیدم وسوسه کنندست اون 1000 وات هم شارژ باطری داره ولی این خیلی کامل قیمتشم خوب .100% شدی شاید منم گرفتم(از منبع تعذیه میرم بالا ) خلاصه یجا هرچی خواستی بخر آدم مطمینیه
        سلام علی آقا .... بینهایت ممنون و متشکرم....
        نظرتون در مورد این ماژول چیه؟ مدلی آماده و سر همی در این رنج قیمت میشناسید؟
        من که بیشتر از اپلیکیشن موبایل و سیتم WiFi این ماژول خوشم امد....
        نمیدونم وسایل جانبی و باکسش را باید جدا خریداری کنیم...؟
        http://banggood.com
        پ.ن: در وب سایت بالا انتخاب کنم که انگار مثل علی اکس پرس است (علی اکس
        پرس به ایران خیلی وقت است مرسوله ارسال نمیکند....) بعد لینک را به سایتی که
        برایم PM کردید بدهم؟ خیلی خوب است چون آفتاب رایانه وقتی خواستم خرید کنم
        گفت سفارش زیر 5 میلیون را قبول نمیکنیم.... و باید وارد کننده در زمینه الکترونیک
        فعالیت داشته باشد تا به مشکل نخوریم.... که ایشون بر اساس فرمایشات شما در این زمینه
        اطلاعات کاملی دارند.... به کالا های دیگری هم نیاز دارم....به بالانس ولتاژ ابر خازن هم نیاز دارم
        و یکی دو ابر خازن 2.7 ولت 3000 فاراد که حدود 15 دلار قیمت دارد.... در ایران قیمت همین 3000 فاراد
        900 هزار تومان است ..... بله من میخوام.... اگر چیزی بهتر پیدا کردید بی زحمت در این تاپیک
        معرفی کنید تا کمی بیشتر روی منبع قابل برنامه ریزی تحقیق کنیم و پشیمان نشویم ... ولی مدلهای اماده مثل ریگول
        و گودویل و حتی او وون که معلوم نیست برند خوبی باشد... شروع از 5 میلیون است.... ریگول یک مدل دارد که جناب آقای
        حسینی معرفی کردند... 2.7 میلیون قیمت دارد.... این ماژول به نظرتان آخر با تمام ماژولهای وای فای و باکس و.... چند در خواهد امد...

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

علی آقا قیمتها به این صورته.... همان سایتی که معرفی کردید...
        خود ماژول قیمتی خوب دارد ولی باکس و تغذیه (مخصوصا باکس)
        خیلی روی قیمت پایه اضافه میکند... نظرشما چیست؟؟
        مدل آماده و به صورت منبه تغذیه آزمایشگاهی سوئیچینگ قابل برنامه ریزی
        اگر 1500 تا 2 میلون باشد به صرفه تر است... مگر این که جعبه و منبع صنعتی را نخریم و
        خودمان در ایران چیزی برای آن تهیه و یا درست کنیم.... نظر شما چیست...

مقاله آموزشی 11 پروژه با AVR و بسکام: https://www.eca.ir/forums/thread31760.html
        _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_

دیدگاه

سلام علی آقا .... بینهایت ممنون و متشکرم....
          نظرتون در مورد این ماژول چیه؟ مدلی آماده و سر همی در این رنج قیمت میشناسید؟
          من که بیشتر از اپلیکیشن موبایل و سیتم WiFi این ماژول خوشم امد....
          نمیدونم وسایل جانبی و باکسش را باید جدا خریداری کنیم...؟
          http://banggood.com
          پ.ن: در وب سایت بالا انتخاب کنم که انگار مثل علی اکس پرس است (علی اکس
          پرس به ایران خیلی وقت است مرسوله ارسال نمیکند....) بعد لینک را به سایتی که
          برایم PM کردید بدهم؟ خیلی خوب است چون آفتاب رایانه وقتی خواستم خرید کنم
          گفت سفارش زیر 5 میلیون را قبول نمیکنیم.... و باید وارد کننده در زمینه الکترونیک
          فعالیت داشته باشد تا به مشکل نخوریم.... که ایشون بر اساس فرمایشات شما در این زمینه
          اطلاعات کاملی دارند.... به کالا های دیگری هم نیاز دارم....به بالانس ولتاژ ابر خازن هم نیاز دارم
          و یکی دو ابر خازن 2.7 ولت 3000 فاراد که حدود 15 دلار قیمت دارد.... در ایران قیمت همین 3000 فاراد
          900 هزار تومان است ..... بله من میخوام.... اگر چیزی بهتر پیدا کردید بی زحمت در این تاپیک
          معرفی کنید تا کمی بیشتر روی منبع قابل برنامه ریزی تحقیق کنیم و پشیمان نشویم ... ولی مدلهای اماده مثل ریگول
          و گودویل و حتی او وون که معلوم نیست برند خوبی باشد... شروع از 5 میلیون است.... ریگول یک مدل دارد که جناب آقای
          حسینی معرفی کردند... 2.7 میلیون قیمت دارد.... این ماژول به نظرتان آخر با تمام ماژولهای وای فای و باکس و.... چند در خواهد امد...

علی آقا قیمتها به این صورته.... همان سایتی که معرفی کردید...
          خود ماژول قیمتی خوب دارد ولی باکس و تغذیه (مخصوصا باکس)
          خیلی روی قیمت پایه اضافه میکند... نظرشما چیست؟؟
          مدل آماده و به صورت منبه تغذیه آزمایشگاهی سوئیچینگ قابل برنامه ریزی
          اگر 1500 تا 2 میلون باشد به صرفه تر است... مگر این که جعبه و منبع صنعتی را نخریم و
          خودمان در ایران چیزی برای آن تهیه و یا درست کنیم.... نظر شما چیست...

اینجوری خیلی گرون میشه سینا جان شما بلوتوث و وایفایش به چه دردتون میخوره؟چه انتظاراتی از منبع تغذیه دارید؟توان؟متغیر بودن؟

دیدگاه

اینجوری خیلی گرون میشه سینا جان شما بلوتوث و وایفایش به چه دردتون میخوره؟چه انتظاراتی از منبع تغذیه دارید؟توان؟متغیر بودن؟
            نظر شما چیست علی آقا....؟
            پ.ن انتظار من همان انتظارات شما از یک منبع تغذیه است... مثل بقیه دوستان
            خوب اگر زیبا تر باشد و با تکنولوژی روز .... خوب بهتر خواهد بود....
            از چه نظر میفرمایید گران خواهد شد.... ماژول تکی خوب است؟؟؟

دیدگاه

در سایت علی اکس پرس قیمتها مناسب تر هستند.....

دیدگاه

در سایت علی اکس پرس قیمتها مناسب تر هستند.....
                https://nl.aliexpress.com/wholesale?...rchText=RD6006
                بله ولی ارسال به ایران نداره

نظر شما چیست علی آقا....؟
                پ.ن انتظار من همان انتظارات شما از یک منبع تغذیه است... مثل بقیه دوستان
                خوب اگر زیبا تر باشد و با تکنولوژی روز .... خوب بهتر خواهد بود....
                از چه نظر میفرمایید گران خواهد شد.... ماژول تکی خوب است؟؟؟
                50 دلار پنل 36 دلار منبع تغذیه 50 دلار متعلقات پنل کم کم 2 میلیون تموم میشه واستون برای 360 وات قدرت

دیدگاه

بله ولی ارسال به ایران نداره
                  سلام و عرض ادب..... خوب یک سری سرکتها اول ارسال به دبی میکنن و بعد به ایران....
                  که باز قیمت با حمق و نقل بیشتر .... بالا میرود...

50 دلار پنل 36 دلار منبع تغذیه 50 دلار متعلقات پنل کم کم 2 میلیون تموم میشه واستون برای 360 وات قدرت
                  خوب اگر فقط پنل را بخریم.... فکر کنم بشه در ایران با 200 تومان آن را جمع کرد.... نظر شما چیست؟
                  شما پیشنهاد دیگری دارید؟ منبعی آماده حدود 1 میلیون میشناسید....؟
                  پ.ن: آن مدل ریگول هم من اشتباه کرده بودم که گفتم 2.700 است ... قیمت 4.500 میباشد....

دیدگاه

سلام و عرض ادب..... خوب یک سری سرکتها اول ارسال به دبی میکنن و بعد به ایران....
                    که باز قیمت با حمق و نقل بیشتر .... بالا میرود...

خوب اگر فقط پنل را بخریم.... فکر کنم بشه در ایران با 200 تومان آن را جمع کرد.... نظر شما چیست؟
                    شما پیشنهاد دیگری دارید؟ منبعی آماده حدود 1 میلیون میشناسید....؟
                    پ.ن: آن مدل ریگول هم من اشتباه کرده بودم که گفتم 2.700 است ... قیمت 4.500 میباشد....
                    بله اول ارسال به دوبی خیلی گرون میشه.
                    الان منبع تغذیه 48 ولت 10 آمپر 320 تومن حالا جعبهای پیدا بشه به ابعاد این پنل بخوره نمیدونم .سینا جان این سوال منو جواب بدی شاید بتونم کمکت کنم.چند آمپر چند ولت میخوای؟بلوتوث و وایفای فقط همین مدل داره

دیدگاه

سلام سینا جان میگم اول بگو رو چند صد صفحه تاپیک نیت کردی ؟؟؟
                      یه سوالم دارم این همه کلید رو این منبعهای پیشرفته چه فایده داره مثل کلیدهای رو همین منبع ریگول که دوستان معرفی کردند.یه تنظیم جریان و ولتاژ نهایت داریم و چندتا پروگرم پیشفرض برای تستهای مختلف دیگه این منبعها چه کارهایی می کنند؟؟
                      جالبه همین منبع ریگول توش از ترانس استفاده شده این همه سویچینگ پیشرفت کرده چرا هنوز ترانس؟؟!!!!
                      کسی که به کشورش به درستی خدمت کند،نیازمند تکیه به خاطره ی گذشتگانش نخواهد بود
                      ولتر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mohamadh14 نمایش پست ها
                        سلام سینا جان میگم اول بگو رو چند صد صفحه تاپیک نیت کردی ؟؟؟
                        یه سوالم دارم این همه کلید رو این منبعهای پیشرفته چه فایده داره مثل کلیدهای رو همین منبع ریگول که دوستان معرفی کردند.یه تنظیم جریان و ولتاژ نهایت داریم و چندتا پروگرم پیشفرض برای تستهای مختلف دیگه این منبعها چه کارهایی می کنند؟؟
                        جالبه همین منبع ریگول توش از ترانس استفاده شده این همه سویچینگ پیشرفت کرده چرا هنوز ترانس؟؟!!!!
                        سلام محمد خان عزیز..... چه خبر دوست عزیز.... شما همون صد صفحه رو در نظر بگیرید.... با اسپمهاش حدود 150 .....
                        بله دقیقا فرمایش شما درست است.... این همه دکمه برای چیست؟ مثل آپشن ماشین که 200 میلیون روی یک ماشین ژاپنی اضافه میکند...
                        از یک روانشناس پرسیدند فرق آدم بزرگا با بچه ها چیه؟ گفت آدم بزرگا اسباب بازیاشون گرون تره... فقط بگم این دستگاه ها اسباب بازی دلبر تریه
                        نصبت به مدل ساده حتی دست ساز من و شما.... میتوان گفت با یک ماژول 50 هزار تومانی در فروشگاه سایت هم میتوان همان کاری را کرد که این منابع
                        انجام میدهند... مثلا یکی از کارهای این منابع حرفه ای مثل پنل بالا... تنظیم و راه اندازی با WiFi گوشی است با اپ مخصوص آن در گوشی اندرود....
                        پ.ن: اما دلیل استفاده از سیستم های خطی در منابع تغذیه متغییر آزمایشگاهی آمپر پایین.... پایین بودن نویز نصبت به مدلهای سوئیچینگ میباشد
                        که در خیلی از مدارها نمیتوان از منابع سوئیچینگ استفاده کرد... به این دلیل که فرد بتواند هر نوع سیستمی را درآزمایشگاه به آن متصل کند... هنوز
                        مدلهای حرفه ای به صورت ترانسی و کاملا خطی تولید میشوند.... خوب مدل های سوئیچینگ آمپر بالا هم برای کارهای توان بالا موجود هستند و آمپر پایین
                        سوئیچینگ برای کوچک شدن و کم جا گرفتن و قابل حمل شدن... اما مدلهای حرفه ای بزرگ و گران قیمت هنوز ترانسی و کاملا خطی هستند....

بله اول ارسال به دوبی خیلی گرون میشه.
                        الان منبع تغذیه 48 ولت 10 آمپر 320 تومن حالا جعبهای پیدا بشه به ابعاد این پنل بخوره نمیدونم .سینا جان این سوال منو جواب بدی شاید بتونم کمکت کنم.چند آمپر چند ولت میخوای؟بلوتوث و وایفای فقط همین مدل داره
                        علی آقا نمیدونم چی جواب بدم.... اگر بخواهم همه آداپتورها و منابع سوئیچینگ صنعتی و منابع آزمایشگاهی و.... هر چیزی که دارم را جمع کنم و یک منبع بخواهد کار همه اینها را انجام دهد ... باید مدل شما را بخرم... فقط نمیدانم رزولوشنش
                        چه اندازه است و با هر بار چرخش ولوم که فکر کنم از نوع مولتی ترن باشد... چه میزان تغییر ولتاژ دارد.... خوب اگر تا دهم و حتی صدم ولت دقت داشته باشد که فقط منبع شما.... اما اگر نقاط ضعفی که عرض کردم را دارد... خوب باید یک منبع
                        دقیق با آمپراژ پایین هم برای کارهای دقیق داشته باشم.... مشکل همین جاست علی آقا.... یک منبع دقیق و توان بالا با دقت بالا و ریپل کم و نویز کم ... که ارزان هم باشد وجود ندارد....
                        پ.ن: خیر بلوتوث و وایفای .... یک آپشن بلا استفاده است... نه من و نه شما نیازی به آن نداریم.....

دیدگاه

سلام محمد خان عزیز..... چه خبر دوست عزیز.... شما همون صد صفحه رو در نظر بگیرید.... با اسپمهاش حدود 150 .....
                          بله دقیقا فرمایش شما درست است.... این همه دکمه برای چیست؟ مثل آپشن ماشین که 200 میلیون روی یک ماشین ژاپنی اضافه میکند...
                          از یک روانشناس پرسیدند فرق آدم بزرگا با بچه ها چیه؟ گفت آدم بزرگا اسباب بازیاشون گرون تره... فقط بگم این دستگاه ها اسباب بازی دلبر تریه
                          نصبت به مدل ساده حتی دست ساز من و شما.... میتوان گفت با یک ماژول 50 هزار تومانی در فروشگاه سایت هم میتوان همان کاری را کرد که این منابع
                          انجام میدهند... مثلا یکی از کارهای این منابع حرفه ای مثل پنل بالا... تنظیم و راه اندازی با WiFi گوشی است با اپ مخصوص آن در گوشی اندرود....
                          پ.ن: اما دلیل استفاده از سیستم های خطی در منابع تغذیه متغییر آزمایشگاهی آمپر پایین.... پایین بودن نویز نصبت به مدلهای سوئیچینگ میباشد
                          که در خیلی از مدارها نمیتوان از منابع سوئیچینگ استفاده کرد... به این دلیل که فرد بتواند هر نوع سیستمی را درآزمایشگاه به آن متصل کند... هنوز
                          مدلهای حرفه ای به صورت ترانسی و کاملا خطی تولید میشوند.... خوب مدل های سوئیچینگ آمپر بالا هم برای کارهای توان بالا موجود هستند و آمپر پایین
                          سوئیچینگ برای کوچک شدن و کم جا گرفتن و قابل حمل شدن... اما مدلهای حرفه ای بزرگ و گران قیمت هنوز ترانسی و کاملا خطی هستند....

راستش سینا جان من صبح که از خواب پامیشم از هیچی خبر ندارمخلاصه قابل عرض نیست
                          خداییش 4.5میلیون پول بدیم برا منبع صبح به صبح خودش نره نون بگیره بیاد ظلمه
                          منم یدونه واریاک دارم و چندتا از این dc-dcها که عنوان کردید کارم تا امروز راه افتاده البته من کارم در حد ال ای دی روشن کردن و بچه بازیه . یدونه منبع آداک که ظاهرا تولید همین مناطق آذربایجان هست هم داشتم که کلا حالش خوب نیست برا خودش ولتاژ را تنظیم می کنه . حس تعمیرشو ندارم البته نا گفته نماند سواد تعمیرش هم ندارم مثلا تنظیمش می کنم 12ولت یک دفعه خودش هوش مصنوعی داره نظرش رو 14ولته میره تا 14بالا
                          کسی که به کشورش به درستی خدمت کند،نیازمند تکیه به خاطره ی گذشتگانش نخواهد بود
                          ولتر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mohamadh14 نمایش پست ها
                            راستش سینا جان من صبح که از خواب پامیشم از هیچی خبر ندارمخلاصه قابل عرض نیست
                            خداییش 4.5میلیون پول بدیم برا منبع صبح به صبح خودش نره نون بگیره بیاد ظلمه
                            منم یدونه واریاک دارم و چندتا از این dc-dcها که عنوان کردید کارم تا امروز راه افتاده البته من کارم در حد ال ای دی روشن کردن و بچه بازیه .
                            یدونه منبع آداک که ظاهرا تولید همین مناطق آذربایجان هست هم داشتم که کلا حالش خوب نیست برا خودش ولتاژ را تنظیم می کنه . حس تعمیرشو ندارم البته نا گفته نماند سواد تعمیرش هم ندارم
                            مثلا تنظیمش می کنم 12ولت یک دفعه خودش هوش مصنوعی داره نظرش رو 14ولته میره تا 14بالا

4.5 میلیون برای منبع تغذیه به نظر من هم پول دور ریختنه..... این پنل حدود 800 در میامد که به دلیل زیبایش به فکر خرید افتادم....
                            پس منبعتون کاملا باهوشه.... خودش میدونه باید ولتاژ 14 باشه و شما این موضوعو متوجه نشیدید .... براتون تنظیم میکنه....
                            خوب محمد خان داژنگ من هم همین مشکل را داشت که دوستان در همین تاپیک پیشنهاد تعویض فقط ولوم های آن را دادند که دیشب
                            چهار ولوم آن را با یک هویه کاری ساده تعویض کردم و کاملا درست شد.... دقیقا منبع من هم ناگهان مثلا یک دفعه از 5 میپرید 8 یا مثلا میرفتم
                            دست شویی بر میگشتم میدیدم شده 3 ولت و مداری که با آن وصل بوده خاموش شده.... با تعویض 4 ولوم ساده مشکل حل میشه.... دو تا 10 کیلو و دو تا یک کیلو
                            مدل من از نظر هیتسینکی هم ضعیف بود که به پیشنهاد علی آقا با چند هیتسینک کوچک و چسب سیلیکنی آن را تقویت کردم..... اما مشکل شما دقیقا همانند مشکل
                            من و جناب آقای حسینی است که به پیشنهاد ایشون با تعویض ولوم بر طرف خواهد شد.....

دیدگاه

علی آقا نمیدونم چی جواب بدم.... اگر بخواهم همه آداپتورها و منابع سوئیچینگ صنعتی و منابع آزمایشگاهی و.... هر چیزی که دارم را جمع کنم و یک منبع بخواهد کار همه اینها را انجام دهد ... باید مدل شما را بخرم... فقط نمیدانم رزولوشنش
                              چه اندازه است و با هر بار چرخش ولوم که فکر کنم از نوع مولتی ترن باشد... چه میزان تغییر ولتاژ دارد.... خوب اگر تا دهم و حتی صدم ولت دقت داشته باشد که فقط منبع شما.... اما اگر نقاط ضعفی که عرض کردم را دارد... خوب باید یک منبع
                              دقیق با آمپراژ پایین هم برای کارهای دقیق داشته باشم.... مشکل همین جاست علی آقا.... یک منبع دقیق و توان بالا با دقت بالا و ریپل کم و نویز کم ... که ارزان هم باشد وجود ندارد....
                              پ.ن: خیر بلوتوث و وایفای .... یک آپشن بلا استفاده است... نه من و نه شما نیازی به آن نداریم.....
                              سلام مجدد سینا جان
                              این منبع تغذیه من قابل تنظیم 0.01 ولتاژ و جریان زیر 10 و بالای 10 0.1 تغییر میکنه با اینکه ولوم fine نداره 0.01 0.01 میتونی ببری بالاولی واسه ریپل و نویز نمیدونم چجوری تستش کنم بهت بگم چون اوسکوپ ندارم اگه شما روشی داری بگو انجام بدم.البته 1000 وات واقعا کم استفاده میشه 1000 واتو دادم به کوره القاییم تمام پایه ها قلع بانک خازن آب شد و آرک شدیدی داره تو 60 ولت وقتی اتصال کوتاه میشه داره آدم میترسه البته خودش محافظ اتصال کوتاه داره.فقط تا الان استفاده من برای توان بالا این بوده.

دیدگاه

سلام مجدد سینا جان
                                این منبع تغذیه من قابل تنظیم 0.01 ولتاژ و جریان زیر 10 و بالای 10 0.1 تغییر میکنه با اینکه ولوم fine نداره 0.01 0.01 میتونی ببری بالاولی واسه ریپل و نویز نمیدونم چجوری تستش کنم بهت بگم چون اوسکوپ ندارم اگه شما روشی داری بگو انجام بدم.البته 1000 وات واقعا کم استفاده میشه 1000 واتو دادم به کوره القاییم تمام پایه ها قلع بانک خازن آب شد و آرک شدیدی داره تو 60 ولت وقتی اتصال کوتاه میشه داره آدم میترسه البته خودش محافظ اتصال کوتاه داره.فقط تا الان استفاده من برای توان بالا این بوده.
                                سلام علی آقا.... پس باید مولتی ترن باشه...ولومتون چند دور میزنه تا به ماکزیمم و مینیمم برسه....؟
                                خیلی 1000 وات بالاست و فکر نکنم دیگر به منبع جداگانه برای کارهای آمپر بالا نیاز داشته باشید....
                                اما ریپل 100 درصد بالاست و این نقطه ضعف منابع سوئیچینگ متغییر یک پارچه است.... بیشتر برای
                                همین کوره و المان سرد کننده و .... قابل استفاده است.... برای میکرو و مدارات مخابراتی مثل ماژولهای
                                GSM و نصلهای بالاتر... مناسب نخواهد بود مگر یک مدار دوم سر راه قرار دهیم.... البته یکی این مدل
                                حتما باید همه ما داشته باشیم و یک مدل خطی رگولاتوری ساده با آمپر کم برای کارهای دقیق و حساس به نویز.....
                                پ.ن: نه بدون اسکوپ نمیشه کاری کرد......

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X