با عرض سلام و درود، داخل یک برد یک دیود نوری هست که هنگام فرمان دادن روشن میشه امکانش هست از سر همین دیود حدود 1.5 ولت و جریان در حد مصرف دیود برای سویچ کردن رله بدون اتلاف وقت استفاده کنم ممنون
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
سویچ سریع با ولتاژ 1.5 ولت
Collapse
X
-
پاسخ : سویچ سریع با ولتاژ 1.5 ولت
نوشته اصلی توسط sjavadb0 نمایش پست هابا عرض سلام و درود، داخل یک برد یک دیود نوری هست که هنگام فرمان دادن روشن میشه امکانش هست از سر همین دیود حدود 1.5 ولت و جریان در حد مصرف دیود برای سویچ کردن رله بدون اتلاف وقت استفاده کنم ممنون
خیر
رله ها معمولا از 5 ولت به بالا لازم دارن برا روشن شدن
و جریانشون برا 5 ولت معمولا حدود 70 میلی لازم هست
ولتاژ رله که بالا میره جریان مصرفیش کم میشه مثلا رله 12 ولت جریان 35 میلی آمپر لازم دارهآرزوی سرافرازی برای ایران عزیز . . .
-
ممنون، فرمایش شما صحیح است فقط میخواستم بدونم با یک مدار یا قطعه مثلا ترانزیستور یا قطعه دیگر میشه حتی رله 3 ولت رو راه انداخت؟ مثلا مدار تبدیل ولتاژ از 1.5 به 5 ولت برای شارژ موبایل که آموزش ساختش تو نت زیاد هست میشه استفاده کرد؟ البته چون برای سویچ سریع میخوام تلفات زمان مهم است.
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط sjavadb0 نمایش پست هاممنون، فرمایش شما صحیح است فقط میخواستم بدونم با یک مدار یا قطعه مثلا ترانزیستور یا قطعه دیگر میشه حتی رله 3 ولت رو راه انداخت؟ مثلا مدار تبدیل ولتاژ از 1.5 به 5 ولت برای شارژ موبایل که آموزش ساختش تو نت زیاد هست میشه استفاده کرد؟ البته چون برای سویچ سریع میخوام تلفات زمان مهم است.
میشه هدفتون رو دقیقا توضیح بدید
اگه هدف اینه که مثلا با یه ولتاژ و جریان کم یه ولتاژ و جریان زیاد رو سوئیچ کرد جواب شما اره هست
1.5 ولت رو با محاسبه مقدار مقاومت میدی به یه ترانزیستور ماسفت یا...(بسته به جریان ولتاژ سرعت و..) میتونی ترانزیستور رو به مصرف کننده وصل کنی میتونی یه رله هم راه اندازی کنی
سوالی بود در خدمتم
موفق باشیProudly @real_ahmadi
#real_ahmadi
واسه اسمت بجنگ
دیدگاه
-
سلام ممنون از شما دوست عزیز، بله دقیقا منظورم همین است که فرمودین. دقیق بخوام بگم داخل برد یک دستگاه، یک دیود نوری هست که هنگامی که دستگاه استارت و توقف میکنه این دیود روشن و خاموش میشه. من میخوام همزمان یک آرمیچر کوچک هم راه اندازی کنم ، ولتاژ دو سر دیود 1.5 ولت هست و جریان هم دقیقا نمیدونم در حد روشن شدن دیود، اگر لطف کنید مدار و قطعات مورد نیاز رو دقیق بفرمایید ممنون میشم چون از الکترونیک سر رشته ندارم با تشکر از لطف شما.
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط sjavadb0 نمایش پست هاسلام ممنون از شما دوست عزیز، بله دقیقا منظورم همین است که فرمودین. دقیق بخوام بگم داخل برد یک دستگاه، یک دیود نوری هست که هنگامی که دستگاه استارت و توقف میکنه این دیود روشن و خاموش میشه. من میخوام همزمان یک آرمیچر کوچک هم راه اندازی کنم ، ولتاژ دو سر دیود 1.5 ولت هست و جریان هم دقیقا نمیدونم در حد روشن شدن دیود، اگر لطف کنید مدار و قطعات مورد نیاز رو دقیق بفرمایید ممنون میشم چون از الکترونیک سر رشته ندارم با تشکر از لطف شما.
یه مدار اوکی کردم واستون
ببینید شما 1.5 ولت ک دارید رو باید به input وصل کنید(دقت کنید که باید به پایه مثبت وصل بشه) با این کار ترانزیستور روشن میشه توی دستگاهتون یه مثبت تغذیه و گراند هم واسه این مدار لازمه gnd رو به یه منفی وصل کنید وvcc هم به مثبت تغذیش اینم در نظر داشته باشید اگه تغذیش 12 ولته رله 1 بزارید اگه 5 ولته رله 5 ولت و.....
تمام قطعات مورد نیاز هم از توی مدار مشخصه میتونید تهیه کنید
سوالی بود در خدمتمProudly @real_ahmadi
#real_ahmadi
واسه اسمت بجنگ
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط real_ahmadi نمایش پست هاسلام مجدد
یه مدار اوکی کردم واستون
ببینید شما 1.5 ولت ک دارید رو باید به input وصل کنید(دقت کنید که باید به پایه مثبت وصل بشه) با این کار ترانزیستور روشن میشه توی دستگاهتون یه مثبت تغذیه و گراند هم واسه این مدار لازمه gnd رو به یه منفی وصل کنید وvcc هم به مثبت تغذیش اینم در نظر داشته باشید اگه تغذیش 12 ولته رله 1 بزارید اگه 5 ولته رله 5 ولت و.....
سوالی بود در خدمتم
اسم نرم افزاری که باهاش اینجوری نقشه میکشین چیه؟
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط ksra نمایش پست هاسلام
اسم نرم افزاری که باهاش اینجوری نقشه میکشین چیه؟
اسپایس
پروفی کد
التیوم
پروتئوس و...
این عکسی که میبینید از حضرت پروتئوس هست
بدرودProudly @real_ahmadi
#real_ahmadi
واسه اسمت بجنگ
دیدگاه
-
یه مدار اوکی کردم واستون
سوالی بود در خدمتم
دیدگاه
-
یه مدار اوکی کردم واستون
سوالی بود در خدمتم
دیدگاه
دیدگاه