اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساخت منبع تغذیه dcازمایشگاهی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

ساخت منبع تغذیه dcازمایشگاهی

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت دوستان انجمن
    من چند روزه در تلاش هستم ی منبع تغذیه dc ازمایشگاهی ۳یا۵ آمپر ۳۰ ولت تهیه کنم،
    جستجو کردم در اینترنت مارک های داژنگ و سنجش و غیره..
    حالا با توجه به اینکه میدونم اکثرا سوئیچینگ هستن و ترانسفورماتور ندارن
    فکرم رسید ک برای کنجکاوی و تجربه هم ک شده خودم یکی مونتاژ کنم.
    قطعاتی که من دارم ی ترانس ۲۴ولت ۷ امپر و ۳۶ ولت ۵ امپر ،ماژول کاهنده dc to dc ده آمپر و ماژوا کاهنده ۵ امپر که هردو علاوه بر مولتی ترن کنترل ولتاژ مولتی ترن برای کنترل جریان هم دارن.ولت سنج و امپر سنج رو پنلی هم دارم با پل دیود و خازن و ....
    حالا مشکل اصلی من کنترل جریان بصورت دیداری و شهودی هستش یعنی مثل منبع ازمایشگاهی بتونم ولتاژ و جریان مورد نظر رو روی یک رنج خاص توی نمایشگر امپرسنجم مشاهده کنم.!
    دوستان راهنمایی کنید ک من با این المان ها میتونم ی منبع ازمایشگی با کنترل جریان مشخ(توی نمایشگر امپرسنجم ببینم) درست کنم یا بایدبفکر خرید ی منبع ازمایشگی dc باشم؟

پاسخ : ساخت منبع تغذیه dcازمایشگاهی

درود دوست عزیز
    برا نمایش ولتاِژ و جریان از ولتمتر امپرمتر موجود توی فروشگاه استفاده کنید

موفق باشید
    طوری زندگی کن انگار امروز اخرین روز زندگیته!!!
    امروز رو کامل زندگی کن...
    (یه روز یعنی هیچوقت!)

دیدگاه

ممنون از لطفتون
      دوست عزیز ولت متر امپر متر رو پنلی دارم،وقتی خروجی رو به یک مصرف کننده مثلا(آرمیچر ) وصل میکنم با تنظیم ولتاژ ولتاژ توی نمایشگر جریان مصرفی رو نمایش میده ،
      فکر کنم منظورمو درست متوجه نشدین من میخوام قبل از اتصال مصرف کننده به منبع از قبل میزان جریان رو خودم تنظیم کنم (روی نمایشگر نشون بده ).دقیقا مشابه منابع تغذیه آزمایشگاهی و تعمیر موبایل و..
      مثلا برای شارژ باطری ۲۸۰۰میلی آمپر یک گوشی از قبل ولتاژ و جریان متعارف رو تنظیم کنم روی نمایشگر که بار اضافه به باطری اعمال نشه..
      لطفا راهنمایی کنید عزیزان.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arash.hy نمایش پست ها
        با عرض سلام و خسته نباشید خدمت دوستان انجمن
        من چند روزه در تلاش هستم ی منبع تغذیه dc ازمایشگاهی ۳یا۵ آمپر ۳۰ ولت تهیه کنم،
        جستجو کردم در اینترنت مارک های داژنگ و سنجش و غیره..
        حالا با توجه به اینکه میدونم اکثرا سوئیچینگ هستن و ترانسفورماتور ندارن
        فکرم رسید ک برای کنجکاوی و تجربه هم ک شده خودم یکی مونتاژ کنم.
        قطعاتی که من دارم ی ترانس ۲۴ولت ۷ امپر و ۳۶ ولت ۵ امپر ،ماژول کاهنده dc to dc ده آمپر و ماژوا کاهنده ۵ امپر که هردو علاوه بر مولتی ترن کنترل ولتاژ مولتی ترن برای کنترل جریان هم دارن.ولت سنج و امپر سنج رو پنلی هم دارم با پل دیود و خازن و ....
        حالا مشکل اصلی من کنترل جریان بصورت دیداری و شهودی هستش یعنی مثل منبع ازمایشگاهی بتونم ولتاژ و جریان مورد نظر رو روی یک رنج خاص توی نمایشگر امپرسنجم مشاهده کنم.!
        دوستان راهنمایی کنید ک من با این المان ها میتونم ی منبع ازمایشگی با کنترل جریان مشخ(توی نمایشگر امپرسنجم ببینم) درست کنم یا بایدبفکر خرید ی منبع ازمایشگی dc باشم؟
        سلام دوست عزیز منبع تغذیه های متغیر 3 آمپر و 5 داژنگ و غیره سوییچینگ نیستن و از ترانسفورماتور استفاده میکنن و خطی هستند.ولی حالا که شما 36 ولت 5 آمپر داری راحت با مدارهای موجود که دو عدد ترانزیستور 3055 داره و ولوم CORSE , FINE برای آمپر و جریان و دیسپلی برای جریان و ولتاژ یک منبع تغذیه 0-30 ولت 0-5 آمپر بسازی .اینو میگم چون با مولتی ترن کارت سخت میشه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mindhunter نمایش پست ها
          سلام دوست عزیز منبع تغذیه های متغیر 3 آمپر و 5 داژنگ و غیره سوییچینگ نیستن و از ترانسفورماتور استفاده میکنن و خطی هستند.ولی حالا که شما 36 ولت 5 آمپر داری راحت با مدارهای موجود که دو عدد ترانزیستور 3055 داره و ولوم CORSE , FINE برای آمپر و جریان و دیسپلی برای جریان و ولتاژ یک منبع تغذیه 0-30 ولت 0-5 آمپر بسازی .اینو میگم چون با مولتی ترن کارت سخت میشه

بسیار ممنون.ترانزیستور ها و ولوم و غیره رو تهیه کردم، مدار پیشنهادی رو ارسال میکنید ببینم ؟

دیدگاه

کسی نیست منو راهنمایی کنه؟

دیدگاه

سلام ، ببین شما که ترانس فورماتور را داری توی اینترنت دنبال مدارش بگرد باید باشه ، سایت های خارجی هم سرچ کن ، مثلا این سایت را نگاه کن

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arash.hy نمایش پست ها
                بسیار ممنون.ترانزیستور ها و ولوم و غیره رو تهیه کردم، مدار پیشنهادی رو ارسال میکنید ببینم ؟
                منبع تغذیه 0-30 ولت 5 آمپر متغییر سرچ کنید مدارهای زیادی هست

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X