با عرض سلام و خسته نباشید خدمت دوستان انجمن
من چند روزه در تلاش هستم ی منبع تغذیه dc ازمایشگاهی ۳یا۵ آمپر ۳۰ ولت تهیه کنم،
جستجو کردم در اینترنت مارک های داژنگ و سنجش و غیره..
حالا با توجه به اینکه میدونم اکثرا سوئیچینگ هستن و ترانسفورماتور ندارن
فکرم رسید ک برای کنجکاوی و تجربه هم ک شده خودم یکی مونتاژ کنم.
قطعاتی که من دارم ی ترانس ۲۴ولت ۷ امپر و ۳۶ ولت ۵ امپر ،ماژول کاهنده dc to dc ده آمپر و ماژوا کاهنده ۵ امپر که هردو علاوه بر مولتی ترن کنترل ولتاژ مولتی ترن برای کنترل جریان هم دارن.ولت سنج و امپر سنج رو پنلی هم دارم با پل دیود و خازن و ....
حالا مشکل اصلی من کنترل جریان بصورت دیداری و شهودی هستش یعنی مثل منبع ازمایشگاهی بتونم ولتاژ و جریان مورد نظر رو روی یک رنج خاص توی نمایشگر امپرسنجم مشاهده کنم.!
دوستان راهنمایی کنید ک من با این المان ها میتونم ی منبع ازمایشگی با کنترل جریان مشخ(توی نمایشگر امپرسنجم ببینم) درست کنم یا بایدبفکر خرید ی منبع ازمایشگی dc باشم؟
من چند روزه در تلاش هستم ی منبع تغذیه dc ازمایشگاهی ۳یا۵ آمپر ۳۰ ولت تهیه کنم،
جستجو کردم در اینترنت مارک های داژنگ و سنجش و غیره..
حالا با توجه به اینکه میدونم اکثرا سوئیچینگ هستن و ترانسفورماتور ندارن
فکرم رسید ک برای کنجکاوی و تجربه هم ک شده خودم یکی مونتاژ کنم.
قطعاتی که من دارم ی ترانس ۲۴ولت ۷ امپر و ۳۶ ولت ۵ امپر ،ماژول کاهنده dc to dc ده آمپر و ماژوا کاهنده ۵ امپر که هردو علاوه بر مولتی ترن کنترل ولتاژ مولتی ترن برای کنترل جریان هم دارن.ولت سنج و امپر سنج رو پنلی هم دارم با پل دیود و خازن و ....
حالا مشکل اصلی من کنترل جریان بصورت دیداری و شهودی هستش یعنی مثل منبع ازمایشگاهی بتونم ولتاژ و جریان مورد نظر رو روی یک رنج خاص توی نمایشگر امپرسنجم مشاهده کنم.!
دوستان راهنمایی کنید ک من با این المان ها میتونم ی منبع ازمایشگی با کنترل جریان مشخ(توی نمایشگر امپرسنجم ببینم) درست کنم یا بایدبفکر خرید ی منبع ازمایشگی dc باشم؟
دیدگاه