سلام.من یه جارو شارژی ۱۲ ولت دارم که شارژرش خراب شده. می خوام با یه سری تغییرات اونو با سیم به فندکی ماشین وصل کنم و ازش استفاده کنم. مشکل اینجاست که روی دستگاه توانش رو ننوشته .اولین بار یه سوکت فندکی که مربوط به شارژر چراغ قوه بود رو خراب کردم و دو طرف سیم (از سیم ۱.۵ استفاده کردم) رو به اون وصل کردم . وقتی جارو رو به فندکی ماشین وصل کردم جارو کار کرد ولی از فندکی دود در اومد.
حالا یه سوکت فندکی خوب خریدم و می خوام دوباره جارومو راه بندازم سوالاتی که دارم اینا هستن:
1- حداکثر جریانی که میشه از فندکی ماشین با ولتاژ 12 کشید چقدر هست؟
2-وقتی مقاومت جارو شارژی رو با مولتر متر گرفتم تا جریان رو محاسبه کنم مقاومت ثابت نمی موند و همش بین 1 اهم و 20 اهم تغییر می کرد (سیم 1.5 به طول 4 متر رو به موتور وصل کردم و مولتی متر رو هم به اوطرف سیم).علتش چیه و چطور می تونم مقاومت رو درست اندازه گیری کنم؟(باتری مولتی مترم ضعیف بود )
3- اگه مقاومت جارو رو 1 اهم فرض کنیم می تونیم از مقاومت سرامیکی 3 اهم 5 وات برای ایجاد مقاومت معادل 4 اهم استفاده کنیم یا مقاومت میسوزه؟حالا یه سوکت فندکی خوب خریدم و می خوام دوباره جارومو راه بندازم سوالاتی که دارم اینا هستن:
1- حداکثر جریانی که میشه از فندکی ماشین با ولتاژ 12 کشید چقدر هست؟
2-وقتی مقاومت جارو شارژی رو با مولتر متر گرفتم تا جریان رو محاسبه کنم مقاومت ثابت نمی موند و همش بین 1 اهم و 20 اهم تغییر می کرد (سیم 1.5 به طول 4 متر رو به موتور وصل کردم و مولتی متر رو هم به اوطرف سیم).علتش چیه و چطور می تونم مقاومت رو درست اندازه گیری کنم؟(باتری مولتی مترم ضعیف بود )
4-نظرتون در مورد کلیت موضوع امکان یا عدم امکان و هر چیز دیگه...
ممنون
دیدگاه