اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

استفاده از فندکی خودرو به عنوان منبع تغذیه

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

استفاده از فندکی خودرو به عنوان منبع تغذیه

سلام.من یه جارو شارژی ۱۲ ولت دارم که شارژرش خراب شده. می خوام با یه سری تغییرات اونو با سیم به فندکی ماشین وصل کنم و ازش استفاده کنم. مشکل اینجاست که روی دستگاه توانش رو ننوشته .اولین بار یه سوکت فندکی که مربوط به شارژر چراغ قوه بود رو خراب کردم و دو طرف سیم (از سیم ۱.۵ استفاده کردم) رو به اون وصل کردم . وقتی جارو رو به فندکی ماشین وصل کردم جارو کار کرد ولی از فندکی دود در اومد.
    حالا یه سوکت فندکی خوب خریدم و می خوام دوباره جارومو راه بندازم سوالاتی که دارم اینا هستن:
    1- حداکثر جریانی که میشه از فندکی ماشین با ولتاژ 12 کشید چقدر هست؟
    2-وقتی مقاومت جارو شارژی رو با مولتر متر گرفتم تا جریان رو محاسبه کنم مقاومت ثابت نمی موند و همش بین 1 اهم و 20 اهم تغییر می کرد (سیم 1.5 به طول 4 متر رو به موتور وصل کردم و مولتی متر رو هم به اوطرف سیم).علتش چیه و چطور می تونم مقاومت رو درست اندازه گیری کنم؟(باتری مولتی مترم ضعیف بود )
    3- اگه مقاومت جارو رو 1 اهم فرض کنیم می تونیم از مقاومت سرامیکی 3 اهم 5 وات برای ایجاد مقاومت معادل 4 اهم استفاده کنیم یا مقاومت میسوزه؟
    4-نظرتون در مورد کلیت موضوع امکان یا عدم امکان و هر چیز دیگه...
    ممنون

پاسخ : استفاده از فندکی خودرو به عنوان منبع تغذیه

نوشته اصلی توسط sajjad7311 نمایش پست ها
    سلام.من یه جارو شارژی ۱۲ ولت دارم که شارژرش خراب شده. می خوام با یه سری تغییرات اونو با سیم به فندکی ماشین وصل کنم و ازش استفاده کنم. مشکل اینجاست که روی دستگاه توانش رو ننوشته .اولین بار یه سوکت فندکی که مربوط به شارژر چراغ قوه بود رو خراب کردم و دو طرف سیم (از سیم ۱.۵ استفاده کردم) رو به اون وصل کردم . وقتی جارو رو به فندکی ماشین وصل کردم جارو کار کرد ولی از فندکی دود در اومد.
    حالا یه سوکت فندکی خوب خریدم و می خوام دوباره جارومو راه بندازم سوالاتی که دارم اینا هستن:
    1- حداکثر جریانی که میشه از فندکی ماشین با ولتاژ 12 کشید چقدر هست؟
    2-وقتی مقاومت جارو شارژی رو با مولتر متر گرفتم تا جریان رو محاسبه کنم مقاومت ثابت نمی موند و همش بین 1 اهم و 20 اهم تغییر می کرد (سیم 1.5 به طول 4 متر رو به موتور وصل کردم و مولتی متر رو هم به اوطرف سیم).علتش چیه و چطور می تونم مقاومت رو درست اندازه گیری کنم؟(باتری مولتی مترم ضعیف بود )
    3- اگه مقاومت جارو رو 1 اهم فرض کنیم می تونیم از مقاومت سرامیکی 3 اهم 5 وات برای ایجاد مقاومت معادل 4 اهم استفاده کنیم یا مقاومت میسوزه؟
    4-نظرتون در مورد کلیت موضوع امکان یا عدم امکان و هر چیز دیگه...
    ممنون

درود
    1- ماشین پراید 15 آمپر محدود شده است!!!
    2-اندازه گیری مقاومت موتور راه خوبی برای محاسبه جریان نمیباشد و میبایست با اندازه گیری جریان ضربدر ولتاژ ،توان را حساب کرد!!!
    باید مولتی متری که جریان را اندازه گیری میکند را ، با جاروبرقی سری بکنید تا جریان را بدست بیاورید ...
    3-مقاومت اگر سری باشد کار خاصی برای شما انجام نمیدهد ....
    4-؟؟؟؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
    X