اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

باتری خشک 12 ولت بیشتر از 10 ولت شارژ نمی شود!

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

باتری خشک 12 ولت بیشتر از 10 ولت شارژ نمی شود!

دوستان یه باتری خشک 12 ولت 4.5 آمپرساعت که سه سال پیش از eca گرفته بودم اخیرا یکماه استفاده و شارژ نشده بود و خالی شد
    زدم به شارژر 14.5 ولت ولی بالاتر از 10.5 نرفت و روی همون مقدار مونده
    حین شارژ داغ هم شد انگار وقتی گذاشته بودم روی 14.5 ، این مرتبه داشت اورشارژ می شد درحالیکه قبلا اصلا و ابدا اینطوری نمی شد
    روی 10.5 خوب شارژ نگه میداره ولی حس می کنم از ۶ سلولش انگار یک سلول مشکل پیدا کرده
    میگین چکارش کنم

پاسخ : باتری خشک 12 ولت بیشتر از 10 ولت شارژ نمی شود!

نوشته اصلی توسط eca.ir/forums نمایش پست ها
    دوستان یه باتری خشک 12 ولت 4.5 آمپرساعت که سه سال پیش از eca گرفته بودم اخیرا یکماه استفاده و شارژ نشده بود و خالی شد
    زدم به شارژر 14.5 ولت ولی بالاتر از 10.5 نرفت و روی همون مقدار مونده
    حین شارژ داغ هم شد انگار وقتی گذاشته بودم روی 14.5 ، این مرتبه داشت اورشارژ می شد درحالیکه قبلا اصلا و ابدا اینطوری نمی شد
    روی 10.5 خوب شارژ نگه میداره ولی حس می کنم از ۶ سلولش انگار یک سلول مشکل پیدا کرده
    میگین چکارش کنم
    سلام یه باتری 12ولت 4.5آمپر ساعت دارم ( مارک CGB ) که چند وقتیه تا دوروبر 9.8ولت شارژ میشه مدار شارژش کاملا سالمه ( دوبار قطعاتش رو چک کردم ) خیلی هم زیاد شارژ و دشارژ نشده ( فک کنم حدود 50 بار شارژ و دشارژ ) بنظرتون باید چیکار کنم تا باتری درست بشه ؟؟؟
    پاره ای از رویکردهای دفاعی

دیدگاه

پاسخ : باتری خشک 12 ولت بیشتر از 10 ولت شارژ نمی شود!

الان بنظر شما این باتری من با این شرایطش آب مقطر باید سرش بریزم یا آب اسید
      حرفای اون تاپیک خیلی متناقضه یکی میگه آب اسید یکی میگه مقطر
      یکی میگی اونقدر مقطر بریز که سرریز کنه بعد ازش خالی کن!! خب اینجوری که غلظت اسید هم کم میشه که!!
      بماند که چندین مغازه ی باتری سازی سر زدم هیچکدوم نه آب اسید داشتن نه آب مقطر!!! همگی زدن توی کار فروش و تعویض باتری!!! یعنی گشادی در حد لالیگا
      آخرش یک بطری 1 لیتری آب مقطر از تعویض روغنی گیر آوردم!!!

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
      X