اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

***سواله مهم در مورد ترانس ***

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ***سواله مهم در مورد ترانس ***

نوشته اصلی توسط akaReza نمایش پست ها
    دیگه منم منظورم نبود بری تهیه کنی، فقط خواستم نشونت بدم، این الآن قیمتش کمه، چون فقط توان رو تو حالت تکفاز با یک رنج پایین اندازه میگیره، اگه دستگاه های آنالیز توان سه فاز رو ببینی که ...

برق همینطوریه حالا اگه مسائل پایه رو هم ندونی دیگه بدتر تر میشه، ولی شما هم فکر نکنم دیگه خیلی از الکترونیک پرت باشه رشتتون، احتمالا یه مبانی ای پاس کردین به هر حال.
    والا مبانی رو پاس کردیم ولی یا چون اصلا کاری به کارش نداشتیم من یادم نمیاد درست یا تو مرامه مبانی ما این چیزا نبوده

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

بدبختیش اینه که بخوام قیمته این ترانسه رو هم بفهمم تا بفروشمش خیاله خودم و شمارو راحت کنم و از یه قسمته این الکترونیک خارج شم هم بازم باید بفهمم چند کیلو هست اخه اینم شد شانس

اگه میدونی هم یه سر بیا شیراز یه اب و هوایی عوض کن اینجاهم خونه ی خودته یکم خوش میگذرونیم همراهه دستت هم اون وات مترت روهم بیار اینم اندازه بگیریم
    اگه هم شیرازی که چه بهتر ولی من از این شانسا ندارم الان میگه نیویورک هستم

دیدگاه

به به شیراز فوق العادس، من یک هفته اونجا بودم اصلا دوست نداشتم برگردم، خیلی دلم هوای شیرازو کرد ایشالله این کرونا بره باید حتما بیام سر بزنم،.
      اما تو نت راجب آزمایش اتصال کوتاه ترانسفرماتور سرچ کن یکم ذهنیتت قوی شه بعد دوباره راهنماییت میکنیم.
      کارگاه های سیم پیچی الکتروموتور تو شیراز که قطعا هست پس میتونی ازونام کمک بگیری یا اگه هنوز دانشجویی آزمایشگاه ماشین های الکتریکی هم هست اونجا هم میتونی بری تست کنی.
      توی کانال یوتیوب من قراراه طراحی انواع بردهای الکترونیکی مثل بردهای تک لایه، دو لایه یا به طور کلی بردهای چند لایه، بردهای مبتنی بر میکروکنترلر، بردهای صنعتی، بردهای الکترونیک قدرت و بردهای فرکانس بالارو یاد بگیریم.
      همینطور کدنویسی انواع میکروکنترلرهای 8 بینی مثل میکروکنترلرهای خانواده AVR-STM8، میکروکنترلرهای میبتی بر معماری ARM مثل STM32 و پردازنده های مخصوص اینترنت اشیاء مثل ESP32-ESP8266 و DSPها یاد میگیریم.
      https://www.youtube.com/@aKaReZa75​

دیدگاه

به به شیراز فوق العادس، من یک هفته اونجا بودم اصلا دوست نداشتم برگردم، خیلی دلم هوای شیرازو کرد ایشالله این کرونا بره باید حتما بیام سر بزنم،.اما تو نت راجب آزمایش اتصال کوتاه ترانسفرماتور سرچ کن یکم ذهنیتت قوی شه بعد دوباره راهنماییت میکنیم.کارگاه های سیم پیچی الکتروموتور تو شیراز که قطعا هست پس میتونی ازونام کمک بگیری یا اگه هنوز دانشجویی آزمایشگاه ماشین های الکتریکی هم هست اونجا هم میتونی بری تست کنی.
        بیا حاجی حتما خوشحال میشیم قدمت بر چشم والا ما دیگه پیر مردی هسیم دانشجویی گذشته واسمون چشم سرچ میکنم ببینم چی میشه

به به شیراز فوق العادس، من یک هفته اونجا بودم اصلا دوست نداشتم برگردم، خیلی دلم هوای شیرازو کرد ایشالله این کرونا بره باید حتما بیام سر بزنم،.
        اما تو نت راجب آزمایش اتصال کوتاه ترانسفرماتور سرچ کن یکم ذهنیتت قوی شه بعد دوباره راهنماییت میکنیم.
        کارگاه های سیم پیچی الکتروموتور تو شیراز که قطعا هست پس میتونی ازونام کمک بگیری یا اگه هنوز دانشجویی آزمایشگاه ماشین های الکتریکی هم هست اونجا هم میتونی بری تست کنی.
        من این که واسه ی اندازه گیری امپر میگید باید سری وصل کنید رو متوجه نمیشم
        چون برای سری وصل کردن باید حتما یه مصرف کننده باشه دیگه ووقتیم وصل میکنی امپر مصرف کننده رو میده بهت من امپر منبع تغذیه رو میخوام ببینم چقدره

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Siavashxxxx نمایش پست ها
          بیا حاجی حتما خوشحال میشیم قدمت بر چشم والا ما دیگه پیر مردی هسیم دانشجویی گذشته واسمون چشم سرچ میکنم ببینم چی میشه

من این که واسه ی اندازه گیری امپر میگید باید سری وصل کنید رو متوجه نمیشم
          چون برای سری وصل کردن باید حتما یه مصرف کننده باشه دیگه ووقتیم وصل میکنی امپر مصرف کننده رو میده بهت من امپر منبع تغذیه رو میخوام ببینم چقدره
          سلام اگه می خوایی آمپر منبع تغذیه رو ببینی،بهترین راه اینه که یه بار مصنوعی
          به خروجی منبع تغذیه ببندی و ببینی ولتاژ خروجی تغییری می کنه یا نه .
          فک کنم یه فرمول هم داشت.ولی الان یادم نیست اگه یادم بیاد حتما بهت میگم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط HS1386 نمایش پست ها
            سلام اگه می خوایی آمپر منبع تغذیه رو ببینی،بهترین راه اینه که یه بار مصنوعی
            به خروجی منبع تغذیه ببندی و ببینی ولتاژ خروجی تغییری می کنه یا نه .
            فک کنم یه فرمول هم داشت.ولی الان یادم نیست اگه یادم بیاد حتما بهت میگم.
            من اینجا بیشتر میخوام ببینم ترانسم چند کیلو واته

دیدگاه

سلام مجدد
              اقا ما برعکس کردیم ولی نشد ینی وقتی به برق وصلش کردیم پشت سلکتور و ولت متر شدیدن جرقه میزد

دیدگاه

با سلام اگرترانس شما اتو ترانس باشد(تک سیم پیچ با سروسط های مختلف) این کار عملی است واگر ا زدو سیم پیچ جداگانه درست شده باشد بشرطی عملی است که هسته ترانس از ورق های مرغوب درست شده باشد در غیر اینصورت پارازیت شدید رادیویی تولید کرده بد کار میکند.

دیدگاه

سلام
                  من ی ترانس ۱۲ ولت دو امپر دارم، با پل دیود ۷۰۰ ولت دو امپر و خازن ۴۰۰ ولت ۱۲۰۰ میکرو دی سی کردم، ولی خروجی شد ۲۰ ولت! نمیشه بدون رگولاتور ولتاژ بشه حدود ۱۴؟

دیدگاه

درود
                    احتیاجی به خازن با ولتاژ 400 ولت نیست خازن 50 ولت هم کفایت میکند ، ضمنا اگر مدار را درست بسته باشیدولتاژ خروجی 16.8=sqr2 * 12 میشود که البته ممکن است در حالت بی باری 20 ولت را ببینید ولی زیر بار افت پیدا خواهد کرد ولی در هر صورت 14 ولت نمیشود.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط nimdar نمایش پست ها
                      درود
                      احتیاجی به خازن با ولتاژ 400 ولت نیست خازن 50 ولت هم کفایت میکند ، ضمنا اگر مدار را درست بسته باشیدولتاژ خروجی 16.8=sqr2 * 12 میشود که البته ممکن است در حالت بی باری 20 ولت را ببینید ولی زیر بار افت پیدا خواهد کرد ولی در هر صورت 14 ولت نمیشود.
                      سلام
                      ممنون از شما، ی موتور دی سی امتحان کردم نهایت ۲ ولت افت ولتاژ دارم، ولتاژ زیاده چیز دیگه نمیتونم امتحان کنم، خازن هم گفتم ی چی بزارم به قد و قواره ترانس بخوره ظاهراً رگولاتور باید بزارم، بنظرت از چ رگولاتوری استفاده کنم ۲ امپر ۱۲ ولت بهم بده؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Celine نمایش پست ها
                        سلام
                        ممنون از شما، ی موتور دی سی امتحان کردم نهایت ۲ ولت افت ولتاژ دارم، ولتاژ زیاده چیز دیگه نمیتونم امتحان کنم، خازن هم گفتم ی چی بزارم به قد و قواره ترانس بخوره ظاهراً رگولاتور باید بزارم، بنظرت از چ رگولاتوری استفاده کنم ۲ امپر ۱۲ ولت بهم بده؟
                        با سلام به شما دوست محترم....
                        بنظرم به خاطر اینکه در بی باری ترانس را آزمایش کردید ولتاژ زیاد .
                        دارید ت چونکه ترانس امپر بالا است و جریانی نمی کشد ...ولتاژ هم افت نکرده است ...خازن ۴۰۰ ولت لازم‌ نیست..حداکثر
                        ۵۰ ولت تا ۶۳ ولت ...بیشتر از این ولتاژ.. حجم خازن بزرگ
                        میشود وهمچنین قیمتش بیشتر خواهد شد.....وبرای رگولاتور
                        هم میتوانید از رگولاتور متغییر LM350T و LM338T..که قابلیت اطمینان
                        بالایی دارند استفاده کنید ..که به راحتی ۲ امپر را تامین می کنند...اگر در خروجی مقاومت ۱۰
                        تا ۱۵ اهمی وات بالا قرار دهید ..میتوانی ترانس را هم امتحان کنید و ولتاژ را اندازه بگیرید.
                        ،،،نقشه کاربرد هر دو رگولاتور یکی است.....اگر
                        میخواهید موتور DC روشن کنید احتیاج به خازن نیست و
                        ولتاژ هم به 0.9ولت ورودی به پل کاهش خواهد
                        یافت.....موفق باشید...
                        جدیدترین ویرایش توسط فرزاد الکترونیک; ۰۹:۴۷ ۱۴۰۲/۰۲/۲۰.

دیدگاه

بسیار عالی، ممنون از لطف شما، چند تا برد آمپلیفایر دارم برای تست استفاده میکنم

دیدگاه

سلام
                            خازن پل دیود رو عوض کردم ۲۵ ولت گزاشتم، ی رگولاتور قابلمه‌ای هم داشتم ۱۲ ولت اکی شد، فقط صدای نویز عادی هست؟ ترانس نترکه دما هم هیچ کدوم داغ نمیکنه خوبه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Celine نمایش پست ها
                              سلام
                              خازن پل دیود رو عوض کردم ۲۵ ولت گزاشتم، ی رگولاتور قابلمه‌ای هم داشتم ۱۲ ولت اکی شد، فقط صدای نویز عادی هست؟ ترانس نترکه دما هم هیچ کدوم داغ نمیکنه خوبه

https://s8.uupload.ir/files/img_2023...82455_j255.jpg
                              با سلام و عرض وقت بخیر ...
                              همه چی در عکس خوب بود ..فقط رگولاتور را روی رادیاتور جداگانه پیچ کنیدو
                              زیر رگولاتور خمیر سیلیکون،، مابین رگولاتور و رادیاتور بزنید، ،،تا انتقال
                              حرارت بهتر انجام گیرد...،، برای پل دیود فکر نکنم که رادیاتور احتیاج داشته باشد
                              ... برای رگولاتور ،،خازنهای ۱۰۰ نانو در.. ورودی ‌.و در ..خروجی قرار دهید ....و صدای ترانس هم ..عادی است .برای کم کردن صدای
                              ترانس باید ورقه های ترانس محکم به هم پیچ شوند تا لرزش
                              نداشته باشند یا اگر ترانس پیچ نداشته باشد ..سه
                              طرف ترانس را با گیره سفت و محکم کنید.. ...حداقل مقدار خازن برای مدارات صوتی
                              و امپلیفایر را ۲۲۰۰ میکرو فاراد قرار دهید .....موفق باشید ..
                              جدیدترین ویرایش توسط فرزاد الکترونیک; ۰۹:۵۲ ۱۴۰۲/۰۲/۲۰.

دیدگاه

مانند شکل فوق ترانس در مابین دو فک گیره قرار
                                داده و گیره را محکم کنید تا هسته ها به هم فشرده
                                شده و صدا کاهش پیدا کند ..

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X