اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

اینورتر جوشکاری پرتابل

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : اینورتر جوشکاری پرتابل

نوشته اصلی توسط گذشت
    سلام دوستان عزیز ابی و آروین
    ابی جان راستش رو بخوای من خیلی دوست دارم از طراحی این دستگاه سر در بیارم خواهشا به ما هم یاد بده دیگه رفیق در عوض منم یه کارگاه کوچیک و وسایلی دارم که شاید به دردت بخوره اون پی دی اف رو هم میخوام وعنی کنم هر چند دست و پا شکسته ! ابی جان در مورد این موسفت irfp360 اطلاعاتی داری ؟ :smile:
    و اما آقا آورین راستش خیلی هیجان زده شدم وقتی این عکس رو دیدم . میتونی کمی راجع بهش توضیح بدی ؟ خودت ساختیش ؟
    سلام

گذشت جان من هنوز 1 دونه مدار سوئیچینمگ هم نساختم و با کمک احمد عزیز و الک بوی دارم یه یه کارایی میکنم :rolleyes: این عکسم از یه سایت روسی پیدا کردم یه جاهاییش قیمت دیدم فکر کنم میفروختش ! نقششو هرچی گشتم پیدا نکردم برای همین خود عکسشو فقط گذاشتم :NO:

چیزی که توی این مدارات تقذیه خیلی مهمه و من بهش رسیدم اینه

1- شکل و چنس سیم پیچت نسبت به تبدیلی که میخای انجام بدی خیلی مهمه! نمیشه همینطوری بری 1 کی بخری و این ساعت برات کار کنه!

2- قسمت سوئیچ موسفت باهاش راحت تره کار کردن و ترانزیستور محاسبات زیادی لازم داره!

3- از بین بردن ریپل خیلی کار تخصصیه توی این مدارات و یه علم خاصی میخاد مثل قسمت سلف!

هنوز هم دارم یاد میگیرم :nerd:

دیدگاه

سلام آورین جان
      آقا میتونی یه نقشه ای از سوئیچ کردن ماسفت ها اینجا بذاری ؟ در مورد از بین بردن ریپل هم بگم که تو جوشکاری زیاد مهم نیست فقط بتونیم الکترود جوشکاری رو آب کنیم کلی کار کردیم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط گذشت
        سلام آورین جان
        آقا میتونی یه نقشه ای از سوئیچ کردن ماسفت ها اینجا بذاری ؟ در مورد از بین بردن ریپل هم بگم که تو جوشکاری زیاد مهم نیست فقط بتونیم الکترود جوشکاری رو آب کنیم کلی کار کردیم
        ای سی هایی برای این کار هست که با ماسفت کار میکنن! مثل UC3845 دیتا شیتشو توی google میتونی پیدا کنی اطلاعات خوبی داره

دیدگاه

سلام آورین جان ممنونم از راهنماییهات
          داداش اصلا یک کاری کنیم شما یه مرجعی کتابی به من معرفی کن من کمی در مورد قطعات الکترونیک صنعتی معلومات کسب کنم و انقدر هم مزاحم دوستان نباشم مثلا کتابی رو در سایت معرفی شده به درد این کارمون میخوره ؟ نوشته دکتر ابریشمی فر ؟ راستی من آشنایی دارم که اینورتر جوشکاری ایتالیایی داره کلی برد داخل این دستگاهه آیا من عکس بردهاشو اینجا بزارم یا نقشه اونو اینجا بزارم خوبه برای کشف و حل این مسئله ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط گذشت
            سلام آورین جان ممنونم از راهنماییهات
            داداش اصلا یک کاری کنیم شما یه مرجعی کتابی به من معرفی کن من کمی در مورد قطعات الکترونیک صنعتی معلومات کسب کنم و انقدر هم مزاحم دوستان نباشم مثلا کتابی رو در سایت معرفی شده به درد این کارمون میخوره ؟ نوشته دکتر ابریشمی فر ؟ راستی من آشنایی دارم که اینورتر جوشکاری ایتالیایی داره کلی برد داخل این دستگاهه آیا من عکس بردهاشو اینجا بزارم یا نقشه اونو اینجا بزارم خوبه برای کشف و حل این مسئله ؟
            سلام

راستشو بگم من هنوز یه مدار سویچینگ درست و حسابی نساختم و اطلاعاتی رو هم که بدست آوردم از همین پستهاییه که بچها زدن 1س من منبع خوبی برای راهنمایی شما نیستم
            اگرم شما چیزی پیدا کردی بزار اینجا مام استفاده کنیم منم همینطور اگه پیدا کردم بهت خبر میدم

راجب عکس و نقشه هم فکر کنم بچه های وارد اینجا زیاد داره بزرار شاید کسی براش باقلوا باشه و کمک کنه :agree:

دیدگاه

سلام آورین جان بابا همین اظلاعاتت برای من دنیایی ارزش داره ( خواهشا تجربیاتت رو در اختیار بذار منم اگه بتونم سعی میکنم منم به این اطلاعات اضافه کنم و هم کمک به سایت و دیگر دوستان بشه .هم خودمون تجربه ای کسب کنیم
              آقا ابی کجاست ؟ آقا دوست داریم ....

دیدگاه

دیدگاه

سلام دوستان من این نقشه رو از کتاب دکتر مطلبی بر داشتم در مورد نوع خازنها و کلا مدار خواهشا نوضیح بدید ..متشکرم

دیدگاه

باسلام. دوست عزیز شما بااین مدار نمیتونید به یک مبدل AC to DC & DC to AC جهت ساخت اینورتر جوشکاری برسید. بهتره ابتدا یک کتاب
                    درزمینه منابع سوئیچینگ مطالعه کنید، سپس شروع کنید به ساخت منابع تغذیه با ولتاژ پائین وکم توان . وبعد از اون بسراغ منابع ZVS Full Bridge
                    ولتاژ بالا وپرتوان بروید. کتاب آقای ابریشمی فر ساده وروان وتقریبا کامله. دوکتاب معروف آقای مارتی براون کامل وعملیاتی شرح داده شده.
                    موفق باشید.
                    من دریافته ام که ایده های بزرگ هنگامی به ذهن راه می یابند که اراده کنیم چنین ایده هایی را داشته باشیم. "چارلز چاپلین "

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Ebi SMPS
                      باسلام. دوست عزیز شما بااین مدار نمیتونید به یک مبدل AC to DC & DC to AC جهت ساخت اینورتر جوشکاری برسید. بهتره ابتدا یک کتاب
                      درزمینه منابع سوئیچینگ مطالعه کنید، سپس شروع کنید به ساخت منابع تغذیه با ولتاژ پائین وکم توان . وبعد از اون بسراغ منابع ZVS Full Bridge
                      ولتاژ بالا وپرتوان بروید. کتاب آقای ابریشمی فر ساده وروان وتقریبا کامله. دوکتاب معروف آقای مارتی براون کامل وعملیاتی شرح داده شده.
                      موفق باشید.
                      سلام پسر علم الکترونیک

این 2 تا کتاب کدومش بدرد 0 کیلومتر ها میخوره؟ :redface:

دیدگاه

باسلام. اگر حوصله اش روداشتید وازحجم زیاد فرمولهای کتابهای آقای مارتی براون وحشت نکردید بهترین راه خواندن کتاب Power Supply CookBook میباشد.
                        درضمن دوکتاب مارتی براون Reference شرکتهای تولید کننده قطعات درآمریکا میباشد.مانند: Motorolla & Fairchild.
                        کتاب آقای ابریشمی فر ساده وروان و کامل توضیح داده شده که برای شروع کار مناسبه.
                        از لینک زیر میتوانید کتاب مارتی براون رو دانلود کنید.موفق باشید.

http://rapidshare.com/files/194618854/Power_Supply_Cookbook_2E.pdf.html
                        من دریافته ام که ایده های بزرگ هنگامی به ذهن راه می یابند که اراده کنیم چنین ایده هایی را داشته باشیم. "چارلز چاپلین "

دیدگاه

سلام به دوستان عزیزم مخصوصا آقا ابی
                          از اینکه منابع خوبی رو در اختیارم گذاشتی . من که به نمایشگاه اختراعات در صلی تهران رفته بودم اونجا کسانی رو دیدم که اینورتر ساخته بودند و همچنین روی طراحی مدارات سوئیچینگ مشاوره میدادند اگر دوست داشتین من شمارشونو اینجا بگذارم تا بلکه اونا رو ترقیب به عضو شدن در این سایت و مشاوره دادن به دوستان کنیم
                          ممنون

دیدگاه

باسلام.دوست عزیز شاید اونها راضی نباشند که شماره هاشون دریک سایت عمومی اعلام بشه. بهتره ابتدا به یکی از مدیران سایت یا همکاران علمی
                            اعلام کنید تادر صورت صلاح دید با اونها ارتباط برقرار بشه جهت عضوشدن درسایت.
                            موفق باشید.

دیدگاه

سلام ، یه نقشه پیدا کردم ولی من تازه کارم و علاقمند .اگر از دوستان کسی توضیحاتی بده ممنون می شم .

لطفاً تشکر هم کنید !!!!
                              در آدمی عشقی و دردی هست که اگر صد هزار عالم ملک او شود آرام نگیرد. این خلق به تفضیل در هر پیشه ای تحصیل نجوم و طب و غیر ذالک می کنند و هیچ آرام نمی گیرند زیرا مقصود به دست نیامده است. آخر معشوق را دل آرام می گویند یعنی که دل به وی آرام گیرد پس به غیر، چون آرام و قرار گیرد؟ این جمله خوشی ها و مقصود ها چون نردبانی است و چون پایه های نردبان جای اقامت و باش نیست، از بهر گذشتن است. خنک او را که زود تر بیدار و واقف گردد تا راه دراز برو کوته شود و درین پایه های نردبان عمر خود را را ضایع نکند.

دیدگاه

آقایان..برادران گرامی
                                سلام
                                اینجوری نمیشه
                                یکی استاد کوهستانی( دایی )رو صدا بزنه بیاد :applause:

دایی توضیح بده قشنگ همه متوجه میشیم چی به چیه
                                شاید نتونیم بسازیمش چون گرونه...اما خب..باید بفهمیم چی به چیه
                                :applause:

ممنون از همگی
                                همه بالاخره می گذارند و می روند، ما آخرسر باید دست در آغوش خودمان کنیم؛ آخرین مشتری و آخرین کسی که باید با او ازدواج کنید خودتان هستید سعی کنید هیچ عیبی نداشته

باشید،خیلی باید زیبا باشید چون باید خودتان را تحمل کنید.......دکتر محی الدین حسین الهی قمشه ای

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X