با سلام لطفا اساتید محترم راهنمایی کنند .با استفاده از خازن پلی استر و دیود و خازن و.... یک مدار تبدیل 220 به 12 دی سی جهت راه اندازی یک دستگاه ماژول گیرنده 12 ولتی استفاده کردم و مدار هم بخوبی جواب داده و کار میکند. اما مدار طبیعتا ایزوله نیست .برای ایزوله اگر از اپتوکوپلر استفاده کنم خوبه و مشکل حل میشه ؟ دوما فکر خودم اینه که از دوتا اپتوکوپلر در خروجی مدار استفاده کنم و جهت تامین تغذیه اپتوکوپلر از رگلاتور 12 به 5 از خود خروجی مدار 12 ولت استفاده کنم . این روش به نظرتان مشکلی ندارد و محل نصب اپتوکوپلر جای مناسبی است یا تامین تغدیه ان واینکه از چه نمونه اپتوکوپلری باید استفاده کنم لطفا اگه راه حل مناسبی داره راهنمایی کنید متشکر میشم . در ضمن مبتدی هستم البته در یک مدار از pc817 استفاده و جهت تغذیه از۲ عدد مقاومت 100k از ورودی ۲۲۰ ولت بود
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
ایزوله کردن مدار
Collapse
X
-
پاسخ : ایزوله کردن مدار
نوشته اصلی توسط smmojab نمایش پست هابا سلام لطفا اساتید محترم راهنمایی کنند .با استفاده از خازن پلی استر و دیود و خازن و.... یک مدار تبدیل 220 به 12 دی سی جهت راه اندازی یک دستگاه ماژول گیرنده 12 ولتی استفاده کردم و مدار هم بخوبی جواب داده و کار میکند. اما مدار طبیعتا ایزوله نیست .برای ایزوله اگر از اپتوکوپلر استفاده کنم خوبه و مشکل حل میشه ؟ دوما فکر خودم اینه که از دوتا اپتوکوپلر در خروجی مدار استفاده کنم و جهت تامین تغذیه اپتوکوپلر از رگلاتور 12 به 5 از خود خروجی مدار 12 ولت استفاده کنم . این روش به نظرتان مشکلی ندارد و محل نصب اپتوکوپلر جای مناسبی است یا تامین تغدیه ان واینکه از چه نمونه اپتوکوپلری باید استفاده کنم لطفا اگه راه حل مناسبی داره راهنمایی کنید متشکر میشم . در ضمن مبتدی هستم البته در یک مدار از pc817 استفاده و جهت تغذیه از۲ عدد مقاومت 100k از ورودی ۲۲۰ ولت بود
دیدگاه