اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

گرفتن دو خروجی مجزا با دو دیودپل از ترانس با سه سر خروجی ؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

گرفتن دو خروجی مجزا با دو دیودپل از ترانس با سه سر خروجی ؟

با سلام و وقت بخیر آیا ساختار زیر را تایید می کنید ؟ دو خروجی مجزا گرفتم با دو دویود پل ...شاید سوال بپرسید که چرا اینکار رو کردم ، هدف این بود که افزایش و یا کاهش جریان در هر کدام از خروجی ها تاثیری بر روی اون یکی خروجی نذاره ... ...آیا شکا زیر اصولیه ؟
    خدایا یکی بزرگترین آرزویهایم در این دنیا این است که همه مردم حالشان خوب باشد و احساس خوشبختی داشته باشند....

پاسخ : گرفتن دو خروجی مجزا با دو دیودپل از ترانس با سه سر خروجی ؟

با سلام ..... مطابق با سوال شما ......دو طرف بر روی هم تاثیر دارند بنا براین اصولی نیست به این علت سیم پیچ ها مشترک است.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط fmicro نمایش پست ها
      با سلام و وقت بخیر آیا ساختار زیر را تایید می کنید ؟ دو خروجی مجزا گرفتم با دو دویود پل ...شاید سوال بپرسید که چرا اینکار رو کردم ، هدف این بود که افزایش و یا کاهش جریان در هر کدام از خروجی ها تاثیری بر روی اون یکی خروجی نذاره ... ...آیا شکا زیر اصولیه ؟
      سلام،این مداری که شما بستین عیبی نداره جز گرفتن گراند مشترک.
      اما برای خواسته ای که دارین،این مدار اصلا به کار نمیاد
      چون مثلا اگه یکی از خروجی ها دچار اضافه بار بشه،به دلیل
      خاصیت القایی درون ترانسفورمر اثرش بر روی اون یکی خروجی
      هم میوفته و این مدار برای اینکار به درد نمیخوره.
      موفق و پیروز باشید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط fmicro نمایش پست ها
        سلام فکر نکم قابل اجرا باشه .اگر قابل اجرا بود. در خروجی ترانس ها از چند نوع سیم پیچ استفاده نمیکردند .وبا دو پل دیود و مقاومت و قطعات دیگر خروجی ها متفاوت تولید میکردند.
        هر شکست مقدمه یک پیروزیست

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X