اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

داغ شدن محافظ برق

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : داغ شدن محافظ برق

نوشته اصلی توسط isfahan نمایش پست ها
    تشکر از پاسخ شما،
    پیشنهاد شما حتماً 24 ولت است؟چرا؟
    با توجه به اینکه روی pcb محافظ ، بعد از دیود هم مدار هست باید چه کرد؟چطور آنها را حذف کنم؟
    فقط المان ها رو از خارج کنم کافیه یا تغییرات دیگه بدم؟
    اگر نقشه ای یا نمونه ای یا لینکی یا عکسی هست ممنون میشم
    با سلام
    24 ولت برای اینکه رله مدار شما 24 ولت است
    مدارات بعد از دیود پل برای تامین ولتاژ مصرفی بورد لازم هستند به آنها کاری نداشته باشید.
    هیچ المانی را لازم نیست خارج کنید فقط برق ورودی مدار را قطع کنید.
    نقشه مثل همه نقشه های آداپتورهایی که با ترانس کار میکنند که در نت فراوان هستند .

دیدگاه

در عکس خازن ومقاومتهایی که بیشتر داغ میشوند علامت دارند.البته بقیه مدار وپشت pcb که در عکس بعدی هست هم داغ میشوند

سلام.به نظر من این مدار یه جاش می لنگه.
      با این توضیحاتی که شما گفتید
      احتمالا مشکل از ظرفیت زیاد خازن پلی استر است

به نظرمن باتعویض خازن پلی استر
      با نوع کم ظرفیت تر مشکل کاملا بر طرف می شود
      انشاء الله
      راستی مشخصات خازن پلی استر را نگفتید

دیدگاه

عکس زیر از مدار داخللی محافظ برق کولر است که دارای نمایشگر سگمنت است
        مشکلش داغ شدن بیش از اندازه است بطوری که رنگ لاک جلدش کمی تغییر کرده
        اون دو خازن میکرو به شدت داغ میشوند واون دو مقاوت پایینی در عکس از اونها بیشتر داغ میشوند در حد سوختن دست
        از نظر کارائی مشکلی نداره واکر چند روز هم در همین وضعیت باشه بدون مشکل کار میده
        فروشنده اش میگوید طبیعی است وهمشون همینطور هستند
        اون دو خازن رو با ظرفیت بالاتر ولی همون ولتاژ تعویض کردم بازهم مشکل پابرجاست
        قطبهای خازن هم طبق نقشه روی pcb درست هست
        زیر مدار pcb هم داغ میشه وقدری رنگش عوض شده ولی نه به اندازه اون مقاومتها
        بقیه مدار مانند دیودها و... هم مقداری داغ میشوند
        با توجه به اینکه کمی داغ شدن شاید طبیعیه ولی این مقدار بنظرم غیر طبیعیه واینکه فروشنده گفته همشون همینطورن،
        آیا راه حلی هست که درستش کرد؟مثلا قطعه ای را تعویض کرد؟
        عکس کامل پشت رو از برد بدید این عکس ناقص چاره مشکل شما نیست

دیدگاه

عکس از پشت مدار در قسمت دوم امکان پذیر نیست یعنی نمیشه درست عکس گرفت وهمونه که در پستهای اول گذاشتم
          چون همونطور که در عکسها پیداست دو مدار pcb با زاویه 90درجه بهم وصل هستند وقسمت دوم جلوی قسمت اول رو برای عکس گرفته وخواستم جدا کنم دردسر داشت

اون دو خازن پلی استر:
          قهوه ای: 630ولت وبطور دقیق: cbb22gn 155j630v
          سبز: روش مشخص نیست و باید باز کنم با خازن سنج چک کنم که فعلاً ندارم

نکته: اینطور که متوجه شدم از این مقاومتها که داغ میشوند شاید بعنوان رفرنس استفاده میشه چون با دو مقاومت آجری حدود 68 اهم وکمتر تست کردم اون نمایش گر وقتی 3 دقیقه اش تمام میشد رله عمل نمیکرد وولتاژ رو وصل نمیکرد ولی داغ شدنش کمتر شده بود

دیدگاه

عکس از پشت مدار در قسمت دوم امکان پذیر نیست یعنی نمیشه درست عکس گرفت وهمونه که در پستهای اول گذاشتم
            چون همونطور که در عکسها پیداست دو مدار pcb با زاویه 90درجه بهم وصل هستند وقسمت دوم جلوی قسمت اول رو برای عکس گرفته وخواستم جدا کنم دردسر داشت

اون دو خازن پلی استر:
            قهوه ای: 630ولت وبطور دقیق: cbb22gn 155j630v
            سبز: روش مشخص نیست و باید باز کنم با خازن سنج چک کنم که فعلاً ندارم

نکته: اینطور که متوجه شدم از این مقاومتها که داغ میشوند شاید بعنوان رفرنس استفاده میشه چون با دو مقاومت آجری حدود 68 اهم وکمتر تست کردم اون نمایش گر وقتی 3 دقیقه اش تمام میشد رله عمل نمیکرد وولتاژ رو وصل نمیکرد ولی داغ شدنش کمتر شده بود
            سلام مجدد دوست گرامی،
            اگه پیدا کردین،بهتره خازن پلی استر قرمز رو با یه خازن پلی استر
            400 یا 630 ولت و ظرفیت 1.33 میکرو فاراد عوض کنین.
            اگه هم پیدا نکردین،میتونین دو تا خازن پلی استر 1 میکرو فاراد و
            330 نانو فاراد با همون ولتاژ رو موازی کنین و جای خازن پلی استر
            قبلی مدار قرار بدین.

پس اگه با کاهش اهم مقاومت نتیجه درستی نگرفتین، تنها راهتون افزایش توان مقاومت های داغ کننده
            هست.
            موفق و پیروز باشید.

دیدگاه

طراح این بورد اومده در هرجایی به جای یک مقاومت 2تا موازی کرده که مثلا توان و تقسیم کنه.
              من هم اخیرا در یک پروژخ صنعتی با تغذیه خازنی همین داغ شدن مدار و دیود های زنر و چند تا مقامت داشتم.
              در اکثر مداری های تعذیه خازنی یک مفاومت بعد از پل دیود با زنر سری میشه.این مقاومت باعث میشه که دیود زنرو خود این مقاومت به شدن داغ بشه.
              من اومدم به پیشنهاد یکی از دوستان مقاومت اجری 10 اهم قبل از خازن های پلی استر گذاشتم.و مقاومت سری شده با زنر را برداشتم.االن اصلا داغ نمیکنه.البته در مداری که من داشتم زنر خیلی داغ میکرد.که الان هیچ مشکلی نداره و با دست زدن به زنر و تنام المان های تغذیه خازنی هیچ حرارتی وجود نداره.
              eshop-hodhod.ir

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X