سلام من ۱۲ ولت ۱۰۰ میلی آمپر نیاز دارم که تو خونه درایور ۱۲ ولت ۳۰۰ میلی آمپر یه عالمه دارم میتونم ازش استفاده کنم؟
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
استفاده از درایور ال ای دی به جای سویچینگ
Collapse
X
-
پاسخ : استفاده از درایور ال ای دی به جای سویچینگ
نوشته اصلی توسط Behnamdalirei@gmail.com نمایش پست هاسلام من ۱۲ ولت ۱۰۰ میلی آمپر نیاز دارم که تو خونه درایور ۱۲ ولت ۳۰۰ میلی آمپر یه عالمه دارم میتونم ازش استفاده کنم؟
درایور LED یک منبع جریان ثابت است. در حالی که شما به یک منبع ولتاژ ثابت نیاز دارید. بنابراین خیر.*** یا راهی خواهم یافت، یا راهی خواهم ساخت ... ***
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط Behnamdalirei@gmail.com نمایش پست هاسلام من ۱۲ ولت ۱۰۰ میلی آمپر نیاز دارم که تو خونه درایور ۱۲ ولت ۳۰۰ میلی آمپر یه عالمه دارم میتونم ازش استفاده کنم؟
دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم
- تشکرها 1
دیدگاه
-
ممنونم بله ۱۲ ولت هست
نوشته اصلی توسط HS1386 نمایش پست هاسلام اگه ولتاژ خروجیش دقیقا 12ولت باشه ،بله.
سلام اگه ولتاژ خروجیش دقیقا 12ولت باشه ،بله.
نوشته اصلی توسط K1.IEEE نمایش پست هاسلام
درایور LED یک منبع جریان ثابت است. در حالی که شما به یک منبع ولتاژ ثابت نیاز دارید. بنابراین خیر.
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط Behnamdalirei@gmail.com نمایش پست هامنونم از پاسختون ولی وقتی خروجی ۱۲ ولت هست ومن کم تر از ۳۰۰ میلی می*خوام چرا نمیتونم استفاده کنم؟
ولتاژ این درایور شما روی ۱۲ ولت ثابت هست اما اگر بیشتر از ۳۰۰ میلی آمپر جریان بکشید ولتاژ افت خواهد کرد تا بیشتر از ۳۰۰ میلی آمپر خروجی ندهد.
شما که بیشتر از ۱۰۰ میلی آمپر نمی خواهید جریان بکشید. بنابراین بله میتونید از این درایور استفاده کنید.
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط Behnamdalirei@gmail.com نمایش پست هاممنونم از پاسختون ولی وقتی خروجی ۱۲ ولت هست ومن کم تر از ۳۰۰ میلی می*خوام چرا نمیتونم استفاده کنم؟
مثلا شما یک درایور LED تهیه می کنید که می توان با آن از 4 تا 7 عدد LED با توان 1 وات را درایو کنید. این تفاوت در تعداد LED ها ناشی از متغیر بودن ولتاژ درایور هست. (ولتاژ برابر می شود با مجموع ولتاژ فوروارد LED های سری شده.)
مگر این که منبع شما درایور LED نیست!!!
یک نمونه درایور LED از فروشگاه همین سایت در لینک زیر :
همین طور که مشاهده می کنید در مشخصات این درایور یک بازه ی ولتاژی متغیر و یک جریان ثابت عنوان شده.
دقت کنید که ما 2 نوع منبع تغذیه داریم: منبع ولتاژ ثابت (.C.V) و منبع جریان ثابت (.C.C) . درایور LED از نوع منبع جریان ثابت هست و مناسب کار شما که نیاز به ولتاژ ثابت دارید نیست.
متاسفانه اخیراً یک ویروس در انجمن دیده شده که علاقه مندان رو با اطلاعات نادرست به اشتباه میندازه. ولی شما همیشه به دنبال جواب صحیح و منطقی باشید و به این دجال توجه نکنید.
موفق باشیدجدیدترین ویرایش توسط K1.IEEE; ۱۶:۰۴ ۱۳۹۹/۰۶/۰۳.*** یا راهی خواهم یافت، یا راهی خواهم ساخت ... ***
- تشکرها 3
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط HS1386 نمایش پست هاببخشید ،میشه منظورتون از <<ویروس >>رو بفرمایید؟
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط J35U51510V3 نمایش پست هابه من میگه، تو فشارش که میزاری فحش میده.
خیلی عجیبه؟؟؟
خب ایشون یه خورده تند روی کردن (مخصوصاهمون کلمه<<ویروس>>)
اگه کسی ناراحت شده من رو ببخشه.
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط K1.IEEE نمایش پست هادرایور LED در اصل یک منبع تغذیه با ولتاژ متغیر و جریان ثابت هست دوست عزیز. البته متغیر بودن ولتاژش هم دارای یک محدوده ی مشخص هست.
مثلا شما یک درایور LED تهیه می کنید که می توان با آن از 4 تا 7 عدد LED با توان 1 وات را درایو کنید. این تفاوت در تعداد LED ها ناشی از متغیر بودن ولتاژ درایور هست. (ولتاژ برابر می شود با مجموع ولتاژ فوروارد LED های سری شده.)
مگر این که منبع شما درایور LED نیست!!!
یک نمونه درایور LED از فروشگاه همین سایت در لینک زیر :
همین طور که مشاهده می کنید در مشخصات این درایور یک بازه ی ولتاژی متغیر و یک جریان ثابت عنوان شده.
دقت کنید که ما 2 نوع منبع تغذیه داریم: منبع ولتاژ ثابت (.C.V) و منبع جریان ثابت (.C.C) . درایور LED از نوع منبع جریان ثابت هست و مناسب کار شما که نیاز به ولتاژ ثابت دارید نیست.
متاسفانه اخیراً یک ویروس در انجمن دیده شده که علاقه مندان رو با اطلاعات نادرست به اشتباه میندازه. ولی شما همیشه به دنبال جواب صحیح و منطقی باشید و به این دجال توجه نکنید.
موفق باشید
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط Behnamdalirei@gmail.com نمایش پست هاسلام دوست من بعد از آزمون خطا به صحت صد در صدی پاسخ شما پی بردم و حق با شما بود
خوبه که نکات جدید یاد گرفتید و آزمایش هم انجام دادید. امیدوارم در جاهای دیگه هم بتونید از این نکات استفاده کنید.
موفق باشید*** یا راهی خواهم یافت، یا راهی خواهم ساخت ... ***
دیدگاه
دیدگاه