اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
طراحی منبع تغذیه سوییچنگ 2000 وات
Collapse
X
-
پاسخ : طراحی منبع تغذیه سوییچنگ 2000 وات
نوشته اصلی توسط omid khakyar نمایش پست ها
لطفا شماتیک و پی سی بی مدار را بگذارید... بنده برای آمپلی فایر هایم احتیاج جدی به آنها دارم....تشکراوباش مجازی یا ترول به انگلیسی):Troll) در گفتمان اینترنتی به افرادی گفته می*شود؛ که با رفتار مخرب در فضای وب به دنبال جلب نظر کاربران، ایجاد تشنج و بیان مطالب محرک و توهین*آمیز هستند.
- تشکرها 1
-
نوشته اصلی توسط omid khakyar نمایش پست هابا نام و یاد خداوند
بنده این پاور کاهنده برق شهر به ولتاژ دی سی که توان نهایت 2000 وات رو به چندین منظور طراحی کردم و اونو واستون میذارم امید وارم لذت ببرید
مخلص همه ی دوستان امید خاکیار
دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم
دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم
- تشکرها 1
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط Ali azimi13 نمایش پست هاسلام دوست من
میشه کمک کنید یه منبع تغذیه درست کنم کم خرج و کم حجم و حد اقل 2 آمپر که دو تا خروجی 5و12ولت بهم بده که 5ولت برای ماژول رله و12ولت برای موتور شیشه شور خودرو که 12ولته پیشاپیش از شما که کمکم میکنید سپاسگزارم
برای طراحی از نرم افزار PIexpert استفاده کنید.
توی همین انجمن، تاپیک مخصوص آموزش از پایه هم هست ( لینک ).
موفق باشید.توی کانال یوتیوب من قراراه طراحی انواع بردهای الکترونیکی مثل بردهای تک لایه، دو لایه یا به طور کلی بردهای چند لایه، بردهای مبتنی بر میکروکنترلر، بردهای صنعتی، بردهای الکترونیک قدرت و بردهای فرکانس بالارو یاد بگیریم.
همینطور کدنویسی انواع میکروکنترلرهای 8 بینی مثل میکروکنترلرهای خانواده AVR-STM8، میکروکنترلرهای میبتی بر معماری ARM مثل STM32 و پردازنده های مخصوص اینترنت اشیاء مثل ESP32-ESP8266 و DSPها یاد میگیریم.
https://www.youtube.com/@aKaReZa75
دیدگاه
دیدگاه