سلام خدمت همه اساتید عزیز .من ۱۳۰۰۷ و c945 رو دارلینگتون بستم وقتی با اون ۱۲ ولت ۵ آمپر که خروجی منبع تغذیه سوئیچینگ هست رو میخواستم سوئیچ کنم بدون هیچ مشکلی انجام میشد . اما وقتی ولتاژ ۱۱۰ ولت ترانس رو که فقط با دیود دی سی سازی کردم رو میخواستم سوئیچ کنم بدون تحریک بیس پایه ها ( کلکتور و امیتر) ولتاژ رو رد میکردن . امکانش هست به خاطر فرکانس خروجی ترانس این اتفاق بیوفته چون به صورت کامل دی سی نشده و نویز داره و فقط با دیود تبدیل شده و از خازن استفاده نشده . یا اینکه به خاطر ولتاژ بالایی بوده که میخواستم سوئیچ کنم ؟ ممنون میشم راهنمایی کنید .
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
فعال شدن ترانزیستور بدون تحریک بیس
Collapse
X
-
پاسخ : فعال شدن ترانزیستور بدون تحریک بیس
نوشته اصلی توسط سام۱۳ نمایش پست هاسلام خدمت همه اساتید عزیز .من ۱۳۰۰۷ و c945 رو دارلینگتون بستم وقتی با اون ۱۲ ولت ۵ آمپر که خروجی منبع تغذیه سوئیچینگ هست رو میخواستم سوئیچ کنم بدون هیچ مشکلی انجام میشد . اما وقتی ولتاژ ۱۱۰ ولت ترانس رو که فقط با دیود دی سی سازی کردم رو میخواستم سوئیچ کنم بدون تحریک بیس پایه ها ( کلکتور و امیتر) ولتاژ رو رد میکردن . امکانش هست به خاطر فرکانس خروجی ترانس این اتفاق بیوفته چون به صورت کامل دی سی نشده و نویز داره و فقط با دیود تبدیل شده و از خازن استفاده نشده . یا اینکه به خاطر ولتاژ بالایی بوده که میخواستم سوئیچ کنم ؟ ممنون میشم راهنمایی کنید .
مشکل اصلی مربوط به این میشه که ولتاژ تحملی C945
بالا تر از ۸۰ ولت نیست و باید از ترانزیستور های ولتاژ بالاتر
استفاده بشه.
به درود
-
پاسخ : فعال شدن ترانزیستور بدون تحریک بیس
نوشته اصلی توسط سام۱۳ نمایش پست هالطفا میشه چند تا ترانزیستور در این زمینه پیشنهاد بدین .
موفق باشید
دیدگاه
دیدگاه