سلام من تعمیر کار موبایل هستم و منبع تغذیه اداک ps-405 دارم ولی وقتی ولتاژ رو تنظیم میکنم ثابت نمیشه و بد چند وقت که ثابت میشه موبایل وصل میکنم بهش روشن نمیکنه و ی بوق هم میزنه نمیدونم مشکل منبع از چیه لطفا راهنماییم کنید درستش کنم من شهرستانم و این جا کسی نیست که ببرمش تعمیر کنه ممنون میشم
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
منبع تغذیه
Collapse
X
-
پاسخ : منبع تغذیه
نوشته اصلی توسط alibp نمایش پست هاسلام من تعمیر کار موبایل هستم و منبع تغذیه اداک ps-405 دارم ولی وقتی ولتاژ رو تنظیم میکنم ثابت نمیشه و بد چند وقت که ثابت میشه موبایل وصل میکنم بهش روشن نمیکنه و ی بوق هم میزنه نمیدونم مشکل منبع از چیه لطفا راهنماییم کنید درستش کنم من شهرستانم و این جا کسی نیست که ببرمش تعمیر کنه ممنون میشم
در صورت حل نشدن مشکل یه چند تا عکس از داخل برد بذارین.
موفق باشید.
دیدگاه
-
پاسخ : منبع تغذیه
نوشته اصلی توسط alibp نمایش پست هاسلام من تعمیر کار موبایل هستم و منبع تغذیه اداک ps-405 دارم ولی وقتی ولتاژ رو تنظیم میکنم ثابت نمیشه و بد چند وقت که ثابت میشه موبایل وصل میکنم بهش روشن نمیکنه و ی بوق هم میزنه نمیدونم مشکل منبع از چیه لطفا راهنماییم کنید درستش کنم من شهرستانم و این جا کسی نیست که ببرمش تعمیر کنه ممنون میشم
خب صدای بوق مال زمانی هست که منبع اتصال کوتاه بشه!!!! راستی وقتی روی ولتاژ ثابت میشه شما ولتاژ و امپر خروجی منبع را با مولتی متر تست کن ببین واقعا همان ولتاژ و امپر را نشان میده.هر شکست مقدمه یک پیروزیست
دیدگاه
دیدگاه