اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کمک برای طراحی منبع تغذیه ولتاژ و جریان متغیر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کمک برای طراحی منبع تغذیه ولتاژ و جریان متغیر

نوشته اصلی توسط mmahdi3002 نمایش پست ها
    رفیق نقشه چی شد؟
    سلام نقشه که شرمنده ولی اگه تو همین انجمن بگردی یه چیزایی پیدا می کنی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط عمیدی نمایش پست ها
      سلام نقشه که شرمنده ولی اگه تو همین انجمن بگردی یه چیزایی پیدا می کنی
      چرا نقشه رو نمیدی؟

دیدگاه

سلام
        در نرم افزار های شبیه سازی مختلف از جمله Psim و Pspice امکان شبیه سازی وجود داره،میتونید شبیه سازیتون رو در این نرم افزارها انجام بدید،اگر هم به جواب واحدی نمیرسن احتمالا در یک قسمت از شبیه سازی اشتباهی انجام دادید.
        جدیدترین ویرایش توسط Abbas Sheikhi; ۰۸:۲۸ ۱۴۰۰/۰۱/۱۸.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Abbas Sheikhi نمایش پست ها
          سلام
          در نرم افزار های شبیه سازی مختلف از جمله Psim و Pspice امکان شبیه سازی وجود داره،میتونید شبیه سازیتون رو در این نرم افزارها انجام بدید،اگر هم به جواب واحدی نمیرسن احتمالا در یک قسمت از شبیه سازی اشتباهی انجام دادید.
          شما مسلط هستید به سوییچینگ؟

دیدگاه

اگر سوالی دارید بفرمایید،اگر بلد بودم جواب میدم.

دیدگاه

سلام میتوانید یک تصویر از دیاگرام از سیم پیچی بوبین موتور سیکلت برام بفرستین

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Abbas Sheikhi نمایش پست ها
                اگر سوالی دارید بفرمایید،اگر بلد بودم جواب میدم.
                الان تو طراحی شبکه فیدبک با TL431 و اپتوکوپلر به مشکل خوردم
                میتونی کمکم کنی؟

دیدگاه

مشکلتون کجاست ؟ اگر شماتیکی دارید ، بذارید روش کار کنیم.
                  - اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج -
                  ارتباط با من : ir02x6
                  طراحی و ساخت انواع منابع تغذیه سوئیچینگ - SMPS Designer

دیدگاه

خسته نباشی مهندس جان بنده مطالب حضرت عالی رو خوندم و چون رشتم الکترونیک نیست واقعا گیج شدم رو صحبت هایی که فرمودید ولی موردی که متوجه شدم این بود که منبع تغذیه میخواید بسازید که مشخصه اطلاعاتتون خیلی بیشتر از منه ولی من همین کار رو با یه تغذیه سوئیچینگ 220 به 12 و چند تا مازول انجام دادم یه مازول افزاینده رو 12 ولت وصل کردم و تا 40 ولت زیادش کردم و به این 40 ولت یه بالک کانورتر متصل کردم با امکان تغییر آمپر و ولتاژ ضمنا بین اون سوئیچینگ 12 ولت و افزاینده یه کلید گذاشتم که وقتی میخوام بتونم اتصالشون رو قطع کنم و یه سوکت اونجا گذاشتم و یه مدار افزاینده کاهنده اتومات گذاشتم و تنظیمش کردم رو 12 ولت و ورودیش رو هم دو تا سیم گذاشتم که هر باطری با هر ولتاژی بهش وصل کنم بتونه راه اندازی کنه مدار رو و البته به صورت سوا رو تمام مدار ها هیت سینک و فن گذاشتم و به ورودی قبل مبدل افزاینده وصل کردم که همیشه 12 واردشون بشه ولی کل کاری که کردم اشکال خیلی زیاد داره با اینکه تمام قطعاتی که استفاده کردم رو 500 وات انتخاب کردم حتی 100 وات هم نمیتونم ازش بگیرم هیچ وقت جریانی که دریافت میکنم خیلی پایینه و دقتش هم افتضاحه یهو از 10 میپره رو 5 مثلا وقتی بار میاد روش و اینا، مطمعنا این کارایی که من کردم برای سما قابل استفاده نیست ولی اگه نقشه مدار هایی که استفاده کردم کمکی میکنه بفرمایید چه جوری نقشه شو باید در بیارم میتونم انجام وظیفه کنم در بیارم واستون بفرستم اگه کمکی بکنه بهتون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیر راد نمایش پست ها
                      خسته نباشی مهندس جان بنده مطالب حضرت عالی رو خوندم و چون رشتم الکترونیک نیست واقعا گیج شدم رو صحبت هایی که فرمودید ولی موردی که متوجه شدم این بود که منبع تغذیه میخواید بسازید که مشخصه اطلاعاتتون خیلی بیشتر از منه ولی من همین کار رو با یه تغذیه سوئیچینگ 220 به 12 و چند تا مازول انجام دادم یه مازول افزاینده رو 12 ولت وصل کردم و تا 40 ولت زیادش کردم و به این 40 ولت یه بالک کانورتر متصل کردم با امکان تغییر آمپر و ولتاژ ضمنا بین اون سوئیچینگ 12 ولت و افزاینده یه کلید گذاشتم که وقتی میخوام بتونم اتصالشون رو قطع کنم و یه سوکت اونجا گذاشتم و یه مدار افزاینده کاهنده اتومات گذاشتم و تنظیمش کردم رو 12 ولت و ورودیش رو هم دو تا سیم گذاشتم که هر باطری با هر ولتاژی بهش وصل کنم بتونه راه اندازی کنه مدار رو و البته به صورت سوا رو تمام مدار ها هیت سینک و فن گذاشتم و به ورودی قبل مبدل افزاینده وصل کردم که همیشه 12 واردشون بشه ولی کل کاری که کردم اشکال خیلی زیاد داره با اینکه تمام قطعاتی که استفاده کردم رو 500 وات انتخاب کردم حتی 100 وات هم نمیتونم ازش بگیرم هیچ وقت جریانی که دریافت میکنم خیلی پایینه و دقتش هم افتضاحه یهو از 10 میپره رو 5 مثلا وقتی بار میاد روش و اینا، مطمعنا این کارایی که من کردم برای سما قابل استفاده نیست ولی اگه نقشه مدار هایی که استفاده کردم کمکی میکنه بفرمایید چه جوری نقشه شو باید در بیارم میتونم انجام وظیفه کنم در بیارم واستون بفرستم اگه کمکی بکنه بهتون
                      من دنبال اینم که سویچینگ یاد بگیرم به صورت عملی وگرنه پروژه خودمو با یه LM317 میشد راه انداخت
                      درمورد پروژه شما برای راهنمایی بهتر پیشنهاد میکنم که یه تاپیک جدا بزنید تا زودتر جواب بگیرید ولی حدس میزنم باری که به سویچینگ وصل کردید خارج از توانش هست
                      بهتره که جریان خروجی هرکدام از ماژول هاتونو بگیرید ببینید کدومش کم میاره

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                      X