اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

منبع تغذیه سویچینگ با ریپل زیاد اونم با MC34063A

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : منبع تغذیه سویچینگ با ریپل زیاد اونم با MC34063A

نوشته اصلی توسط ahmadmn
    کلاچ برقی آماده هست که مغناطیسی عمل می کنه. چند سال قبل من 3 مدل مختلفشو از سعدی خریدم و عالی بودن. حتی نیم کلاچ هم میشد باهاشون گرفت. ولی گرون هستند و شاید مجبور شی از همین روش خودت بری

اونی که پشت موتوره معمولا انکودره. اگه مشکی کوچولو با چهار پایه است. عکس که نزاشتی.

موتورت هم خیلی ضعیفه. قیمتش هم 70 نیست . من 5 آمپرشو خریدم 35 تومن.

موتورهای شیشه بالابر مکانیزم سم جمع کن بهشون وصله و زور بیشتر از 15 کیلو دارن.

فکر کنم هم باید کلاچ رو کنترل کنی هم ترمز چون کلاچ تنها که نمیشه!!!

اگه امشب هستی مفصل با هم گپ می زنیم شاید کارت جلو بیفته.
    سلام

سعدی یه بار نفتم فقط موتور برای آسانسور داره! همه صنعتی بودن! من اونجا گم شدم... :cry:

آره چهار تا پایه داره توشم باز کردم از مکانیزم موس های قدیمی استفاده کرده بود... اوپتیکال و مادون قرمز و بعدشم تغویتش میکرد و به 2 نا پایه میداد که روی اوسلوسکپ یه خروجی پالسی داشت

سم جمع کن! من عکس مال خودمو میزام ببین این چیه!

آره اگر بخام دنبال ماشین جلویی برم گاز رو هم باید کنترول کنم!

امشب هستم ولی فکر کنم باید بچتیم اینجوری نمیشه...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arvinfx

بحث جالبیه ،
      اگر براتون امکان داره توی همین جا ادامه بدین تا ما هم استفاده کنیم
      It's not the Strongest that Survive, Nor the Most Intelligence, But the ones Most Responsive to Change
      گونه هایی که شانس بقا دارند ، نه قویترین هستند و نه باهوشترین بلکه آنهایی هستند که بیشترین آمادگی تغییرات را دارند !
      چارلز داروین - بنیانگذار نظریه تکامل

دیدگاه

نوشته اصلی توسط رضا چراغی فر

بحث جالبیه ،
        اگر براتون امکان داره توی همین جا ادامه بدین تا ما هم استفاده کنیم
        [/quote]

باشه من خودم موافقم برم عکسارو بگیرم یه چیزی بخورم و بیام

دیدگاه

اینم عکساش

دیدگاه

برای ادامه بحث بیاید اینجا لطفا"
            http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=23115.0

دیدگاه

سلام ببخشید اگه قوانین رو رعایت نکردم یه سوال داشتم اگه پایه یک ماسفت رو با شکل موج سینوسی تحریک کنیم اونوقت شکل موج خروجی اگر فرض کنیم از یه مقاومت که به یکی از پایه های درین ویا سورس اون ماسفت وصل کردیم چطوری میشه ایا سینوسی ؟

من توی طراحی یه مدار موندم که باید یک مقاومت داشته باشم از صفر تا حداکثر 720 میلی اهم که این تغییرات در زمان میکرو ثانیه باید انجام بشه یعنی می خواهم مقدار مقاومت گفته شده رو توی این رنج پله پله افزایش و بعد کاهش بدم به فکرم رسید از ماسفت استفاده کنم تا سوال دارم چون جریانی که از مقاوت رد میشه حدود 60 امپر می خواستم ببینم می شه مدارش رو ساخت ویا نه با تشکر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط amir_66
                سلام ببخشید اگه قوانین رو رعایت نکردم یه سوال داشتم اگه پایه یک ماسفت رو با شکل موج سینوسی تحریک کنیم اونوقت شکل موج خروجی اگر فرض کنیم از یه مقاومت که به یکی از پایه های درین ویا سورس اون ماسفت وصل کردیم چطوری میشه ایا سینوسی ؟

من توی طراحی یه مدار موندم که باید یک مقاومت داشته باشم از صفر تا حداکثر 720 میلی اهم که این تغییرات در زمان میکرو ثانیه باید انجام بشه یعنی می خواهم مقدار مقاومت گفته شده رو توی این رنج پله پله افزایش و بعد کاهش بدم به فکرم رسید از ماسفت استفاده کنم تا سوال دارم چون جریانی که از مقاوت رد میشه حدود 60 امپر می خواستم ببینم می شه مدارش رو ساخت ویا نه با تشکر
                این مقدار آمپر برای درایو کردن چه؟ بگو پروژه شما چیه تا بهتر بتونیم کمک کنیم :rolleyes:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط amir_66

سام دایی جان
                  اگه یه محاسبه ی کوچیک انجام بدی می بینی ماسفتی که می خوای بزاری 2500 وات توان تلف می کنه و درجا ذوی میشه!

احتمالا باید کل پروژه رو تشریح کنی تا روش بهتری پیشنهاد بشه
                  با عرض پوزش خدمت دایی های عزیزم تا اطلاع ثانوی به اینترنت دسترسی ندارم.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                  X