سلام دلیل کم زیاد شدن پاور p5 ماینر در حد نیم ولت به صورت پیوسته چی می*تونه باشه
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
دلیل کم زیاد شدن خروجی پاور ماینر
Collapse
X
-
پاسخ : دلیل کم زیاد شدن خروجی پاور ماینر
نوشته اصلی توسط Behnamdalirei@gmail.com نمایش پست هاسلام دلیل کم زیاد شدن پاور p5 ماینر در حد نیم ولت به صورت پیوسته چی می*تونه باشه
بهتره تمام خازن ها رو تست و در صورت نیاز عوض کنین .
موفق و پیروز باشید.
- تشکرها 1
-
نوشته اصلی توسط HS1386 نمایش پست هاسلام و درود،این مشکل معمولا به دلیل خرابی یکی از خازن های کوچک هست( مخصوصا خازن های قسمت فیدبک) بهتره تمام خازن ها رو تست و در صورت نیاز عوض کنین .موفق و پیروز باشید.
- تشکرها 1
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط Behnamdalirei@gmail.com نمایش پست هاسلام ممنون از پاسختون. ببخشید منظورتون خازن های خروجی هست بله؟
ولی باز برای اطمینان بهتره تمام خازن ها رو تست کنین.
همینطور اگه مدارتون زنر داشت هم زنر ها رو عوض کنین.
موفق و پیروز باشید.
دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم
نوشته اصلی توسط Behnamdalirei@gmail.com نمایش پست هاسلام ممنون از پاسختون. ببخشید منظورتون خازن های خروجی هست بله؟
ولی باز برای اطمینان بهتره تمام خازن ها رو تست کنین.
همینطور اگه مدارتون زنر داشت هم زنر ها رو عوض کنین.
موفق و پیروز باشید.
- تشکرها 1
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط HS1386 نمایش پست هاسلام مجدد،این مشکل میتونه از خازن های خروجی هم باشه ولی منظور بنده خازن های کوچیک الکترولیت که در نقاط مختلف برد پراکنده هستن و ظرفیتشیون هم کمتر از 100 میکرو فاراد هست ،بود.ولی باز برای اطمینان بهتره تمام خازن ها رو تست کنین.همینطور اگه مدارتون زنر داشت هم زنر ها رو عوض کنین.موفق و پیروز باشید.دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپمسلام مجدد،این مشکل میتونه از خازن های خروجی هم باشه ولی منظور بنده خازن های کوچیک الکترولیت که در نقاط مختلف برد پراکنده هستن و ظرفیتشیون هم کمتر از 100 میکرو فاراد هست ،بود.ولی باز برای اطمینان بهتره تمام خازن ها رو تست کنین.همینطور اگه مدارتون زنر داشت هم زنر ها رو عوض کنین.موفق و پیروز باشید.
- تشکرها 1
دیدگاه
-
سلام خسته نباشید, یه پاور ماینر f1 به دستم رسیده برای تعمیر که خروجیش اتصال کوتاهه, دوتا از ماسفت های خروجی اتصال کوتاه شده بودن و اونهارو با نمونه مثل خودشون از روی یه برد اوراقی عوض کردم, ولی به محض زدن دکمه سوییچ پاور, همون ماسفتها ترکیدن, اگر کسی دلیل این موضوع یا راهنمایی داره ممنون میشم که به اشتراک بزاره.
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط h ex0r نمایش پست هاسلام خسته نباشید, یه پاور ماینر f1 به دستم رسیده برای تعمیر که خروجیش اتصال کوتاهه, دوتا از ماسفت های خروجی اتصال کوتاه شده بودن و اونهارو با نمونه مثل خودشون از روی یه برد اوراقی عوض کردم, ولی به محض زدن دکمه سوییچ پاور, همون ماسفتها ترکیدن, اگر کسی دلیل این موضوع یا راهنمایی داره ممنون میشم که به اشتراک بزاره.
همیشه یادتون باشه در اغلب موارد اگه به یه ماسفت ترکیده برخوردید بدونید که دلیل ترکیدن معمولا مداریه که قراره روشن و خاموش شدن ماسفت رو کنترل کنه پس بلافاصله پس از تعویض ماسفت دوباره مدار را تست نکنید. برای اینکه در صورت خرابی مدار کنترل باز هم بتونید جلوی ترکیدن ماسفتها رو بگیرید با توجه به توان منبع تغذیه یه لامپ 100 یا 200 وات رشته ایی سر راه فاز ورودی به منبع تغذیه بگذارید تا در صورتی که هنوز مشکل وجود داشت جلوی کشیدن جریان زیاد و ترکیدن المانهای سوییچینگ رو بگیره.
در هر حال شما باید مداری که عمل درایو ماسفتها را کنترل میکنه چک کنید. اول مقاومتهای کم اهم بعد ترانزیستورهای کوچک و خازنهای الکترولیت رو چک کنید و اگه مشکلی پیدا کردید یادتون نره که حتما قبل از راه اندازی مجدد یه لامپ رشته ایی باهاش سری کنید.
موفق باشید.
- تشکرها 2
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط hex0r نمایش پست هاسلام خسته نباشید, یه پاور ماینر f1 به دستم رسیده برای تعمیر که خروجیش اتصال کوتاهه, دوتا از ماسفت های خروجی اتصال کوتاه شده بودن و اونهارو با نمونه مثل خودشون از روی یه برد اوراقی عوض کردم, ولی به محض زدن دکمه سوییچ پاور, همون ماسفتها ترکیدن, اگر کسی دلیل این موضوع یا راهنمایی داره ممنون میشم که به اشتراک بزاره.
ترکیدن، به این معنی هست که در خروجی اتصال
کوتاه شدیدی وجود داره ،حتما خازن ها و سلف
های بخش ثانویه رو تست کنین.
موفق و پیروز باشید.
- تشکرها 1
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط HS1386 نمایش پست هاسلام و درود، با توجه به اینکه ماسفت های خروجی
ترکیدن، به این معنی هست که در خروجی اتصال
کوتاه شدیدی وجود داره ،حتما خازن ها و سلف
های بخش ثانویه رو تست کنین.
موفق و پیروز باشید.
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط hex0r نمایش پست هامرسی از راهنماییت این اتصالی رو رفع کردم .
حل شده....
موفق و پیروز باشید.
دیدگاه
-
سلام دوستان یه پاور p5دارم خاموش شد بردم تعمیر ربع ساعت کارکرد خاموش شد دوبار بردم تعمیر دروست کرد ربع ساعت هم خاموش شد مشکل چیه دوستان
دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم
سلام دوستان یه پاور p5دارم دوباربردم تعمیر ربع ساعت کارمیکنه خاموش میشه مشکل ازکجاست خواهشا” بگید ازکدوم قطعه هست تا من عوضش کنم ممنون از استادهای عزیز
دیدگاه
دیدگاه