اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

انتخاب خازن در منابع تغذیه خطی ؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : انتخاب خازن در منابع تغذیه خطی ؟

مشکل از ابعاد خازن و همچنین گران بودن خازن است ! که البته بنده با توجه به تجربیات بهتر که برای کاهش ESR یا همون مقاومت داخلی خازن به جای مثلا خازن 2200 میکروفاراد دو عدد خازن 1000 میکروفاراد بذاریم .
    خدایا یکی بزرگترین آرزویهایم در این دنیا این است که همه مردم حالشان خوب باشد و احساس خوشبختی داشته باشند....

دیدگاه

با سلام
      یک ترانس ظبط صوت سونی پر قدرت دارم ابعاد مقطع آن 10*8 هست حدود چند آمپر خروجی داره؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط afshin.j نمایش پست ها
        با سلام
        یک ترانس ظبط صوت سونی پر قدرت دارم ابعاد مقطع آن 10*8 هست حدود چند آمپر خروجی داره؟
        با سلام ..شما شماره دیودهای یکسو کننده دستگاه ضبط را اگر دارید
        از اینترنت مشخصات آنرا پیدا کرده و متوجه شوید که ترانس حدودا چند امپر است...این راه اول ...
        راه دوم..سطح مقطع سیم آنرا ببینید که چند میلیمتر مربع است ..
        اگر سیم ۱ بود حدودا ،،،۲،،،،امپر است ،،،و اگر ۲.۵ بود حدودا ۴ ،،الی ۶ ،، امپر است....
        راه سوم ،،،از روی جعبه و مشخصات الکتریکی ضبط سونی و امپر ورودی ...
        امپر خروجی ترانس را بدست آورید...
        جدیدترین ویرایش توسط فرزاد الکترونیک; ۱۹:۵۴ ۱۴۰۱/۱۲/۱۱.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط فرزاد الکترونیک نمایش پست ها
          با سلام ..شما شماره دیودهای یکسو کننده دستگاه ضبط را اگر دارید
          از اینترنت مشخصات آنرا پیدا کرده و متوجه شوید که ترانس حدودا چند امپر است...این راه اول ...
          راه دوم..سطح مقطع سیم آنرا ببینید که چند میلیمتر مربع است ..
          اگر سیم ۱ بود حدودا ،،،۲،،،،امپر است ،،،و اگر ۲.۵ بود حدودا ۴ ،،الی ۶ ،، امپر است....
          راه سوم ،،،از روی جعبه و مشخصات الکتریکی ضبط سونی و امپر ورودی ...
          امپر خروجی ترانس را بدست آورید...
          درود و تشکر مجدد
          خیر هیچگدام از مواردی را که فرمودید در دسترس نیست وگرنه مشکلی نبود، بر اساس مقطع سیم ثانویه به تنهایی نمیشه امپر بدست اورد اما میدونم از محاسبه مجذور سطح مقطع ترانس میشه تا حدی نزدیک امپر تخمین زد و البته این هم فرمول تجربی هست که فراموش کردم فقط یادم هست با مجذور سطح مقطح و یه فاکتور دیگه امپر تقریبی بدست میاد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط afshin.j نمایش پست ها
            با سلام
            با سلام به شما ...
            میتوانید ولتاژ خروجی ترانس رااندازه بگیرید ...و سپس ابعاد هسته ترانس اندازه گیری کرده ،، از روی جدول ببینید که چند وات است ..و جریان را با داشتن ولتاژ و توان بدست آورید .....طبیعتا
            هر چقدر ولتاژ ثانویه ترانس بالاتر باشد ..سیم ثانویه نازک‌تر خواهد بود ...

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X