اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مداری برای شارژ خودکار باتری های کتابی 9 ولت سراغ دارید؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مداری برای شارژ خودکار باتری های کتابی 9 ولت سراغ دارید؟

نوشته اصلی توسط msm_a_b_e نمایش پست ها
    موضوع شارژ باتری موضوع خیلی جالبیه هنوزم که هنوزه همه ی اطلاعات مفید و همه ی رفتار های باتری و روش های شارژ باتری های مختلف مورد بررسی قرار نگرفته و یه عده شونم تازه داره میگیره.
    نمونش همین باتری لیتیوم پلیمری داخل گوشی ها که هی دارن تلاش میکنن یه روش جدیدتر و بهتر و سریع تر برای شارژش ارائه بدن.
    جدیدا یکجا خوندم که تو یکی از دانشگاه های آمریکارفتار این نوع باتری ها رو به دقت بررسی کردن و تونستن یک راه حل برای شارژ این باتری ها با توان 200 وات ارائه بدن
    و احتمالا آزمایش های اولیه رو هم با موفقیت پشت سر گذاشته.200وات یعنی بیش از 50 آمپر جریان اونم برای شارژ یه باتری لیتیوم پلیمری حداکثر 6 آمپر ساعتی
    این باعث شد یکم بیشتر به فکر بیوفتم نمیدونم شاید بهتره که همه چیزو از یه زاویه دیگه ببینیم.
    حالا سوال من درمورد باتری سیلد اسید ماشین هست.
    راستش درسته که آفتامات دینام جریان لحظه ای شارژ باتری رو با توجه به سطح ولتاژ باتری تغییر میده ولی در کل یه شارژر خیلی مطمئنی نیستش
    منتها این جریان شارژ هیچ وقت صفر نیست حتی وقتی که باتری ماشین فول شارژه بازم ولتاژ باتری بالای 14 ولت هستش
    میخواستم بدونم از دوستان کسی خبر داره که زمانی که باتری فول شارژه جریان گذرنده از باتری چقدره؟
    این موضوع برام خیلی مبهمه چون من حتی از جریان نیم آمپر هم میترسم که یه وقت باتری بیش از حد شارژ و خراب نشه
    اساتیدی که تو این زمینه فعالیت میکنن خواهش میکنم کمی اطلاعات تزریق کنن
    درود،انواع باتری ها روش های شارژ منحصر به فردی دارن، و به همین دلیل هر
    نوع باتری شارژر منحصر به فردی داره.
    مثلا باتری های اسیدی و نیکل کادمیوم میتونن مدت زیادی با جریان شارژ قطره
    ای، در حال شارژ باشن. هر چند که بیش از حد طولانی شدن خودش باعث تخریب
    باتری میشه.
    اما باتری های خانواده لیتیوم( لیتیوم پلیمر،لیتیوم یون،لیتیوم آهن)
    به محض اینکه پر شدن،باید عمل شارژشون قطع بشه.
    تزریق دانش
    موفق و پیروز باشید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط alireza18feb نمایش پست ها
      سلام و خسته نباشید خدمت اساتید محترمبنده یه باتری 9 ولت 200mah دارم از نوع nimhگفتم برای سرگرمی یه شارژر براش درست کنمبعد از چرخیدن تو این انجمن متوجه شدم باید ولتاژ شارژ یکم بیشتر از ولتاژ باتری باشه تا اختلاف پتانسیل ایجاد بشهجریان چی؟ میدونم جریان چیزی هست که مدار میکشه ولی درمورد باتری ها نمیدونمباید جریان شارژ رو محدود کرد؟ مداری سراغ دارید برای شارژ این باتری ها
      https://s18.picofile.com/file/843819...B%B0%DB%B3.jpgدلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپمبا سلام به شما .....این نقشه از کتاب ۳۰۵ مدار برای شما انتخاب شده است....شارژر باتری ۹ ولتی کتابی.....

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

.....با سلام مجدد این نقشه برای ۴ عدد باتری ...۹ ....ولتی است ...و میتوانید
      فقط یکی از آنرا بسازید. و به جای ..ای سی ...TLO81. ..یا TL082 را استفاده* *کنید.......موفق باشید...
      جدیدترین ویرایش توسط فرزاد الکترونیک; ۱۲:۴۴ ۱۴۰۰/۰۴/۲۶.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط alireza18feb نمایش پست ها
        سلام و خسته نباشید خدمت اساتید محترم
        بنده یه باتری 9 ولت 200mah دارم از نوع nimh
        گفتم برای سرگرمی یه شارژر براش درست کنم
        بعد از چرخیدن تو این انجمن متوجه شدم باید ولتاژ شارژ یکم بیشتر از ولتاژ باتری باشه تا اختلاف پتانسیل ایجاد بشه
        جریان چی؟ میدونم جریان چیزی هست که مدار میکشه ولی درمورد باتری ها نمیدونم
        باید جریان شارژ رو محدود کرد؟ مداری سراغ دارید برای شارژ این باتری ها

با عرض سلام به
        دوستان عزیز ..*
        به عرض همگی برسانم که در نقشه فوق ...ای سی معروف و
        شناخته شده ۵۵۵ استفاده شده است ...که
        مصرف این...ای سی ...۵ میلی آمپر می باشد....
        اما ...ای سی .....جدید دیجیتال ۵۵۵ با شماره جدید ..HCT5555...
        که ۱۶ پایه است و در نوع HCT به ولتاژ تغذیه 4.5 تا 5.5 ...و در نوع HC...به ولتاژ
        تغذیه...۲ تا ۶ ولت احتیاج دارد ...و مصرف آنها 0.5 میلی آمپر است.......

دیدگاه

سلام

چه اشکالی داره در ادامه مباحث سوالی پرسیده بشه یا روز از نو تاپیک جدید زده بشه اون جواب میده ؟

باتری 9V 250mA NI-MH ای داریم ..
          از اونجا که ظاهرا شارژش آداب متغیری داره، فعلا هر موقع لازم داشت با نذر و نیاز و تمهیدات ایمنی 15 دقیقه میزنیم 9V کمی جون بگیره میندازیم توی مولتی متر که فکر نکنم نه زیاد بازدهی داشته باشه نه زیاد عمر کنه!

روش شارژ درستش رو به نتیجه قطعی نرسیدم.
          لطفا یکی ساده و پوست کنده بگه با چه شرایطی باید شارژ شروع و ادامه و به پایان برسه ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ufo173 نمایش پست ها
            سلام

چه اشکالی داره در ادامه مباحث سوالی پرسیده بشه یا روز از نو تاپیک جدید زده بشه اون جواب میده ؟

باتری 9V 250mA NI-MH ای داریم ..
            از اونجا که ظاهرا شارژش آداب متغیری داره، فعلا هر موقع لازم داشت با نذر و نیاز و تمهیدات ایمنی 15 دقیقه میزنیم 9V کمی جون بگیره میندازیم توی مولتی متر که فکر نکنم نه زیاد بازدهی داشته باشه نه زیاد عمر کنه!

روش شارژ درستش رو به نتیجه قطعی نرسیدم.
            لطفا یکی ساده و پوست کنده بگه با چه شرایطی باید شارژ شروع و ادامه و به پایان برسه ؟

درود، باتری های نیکل کادمیوم و نیکل متال هیدرید در چرخه شارژ حساس نیستن.
            فقط براشون جریان ثابتی فراهم کنید که شارژ بشن کافیه.
            باتری های نیکل کادمیوم و نیکل متال هیدرید باید با سرعت کمتری نسبت به باتری های لیتیومی
            شارژ بشن، مثال در مورد باتری شما بهتر هست در ۱۰ ساعت با جریان ۲۵ میلی آمپر شارژ بشه.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X