اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کارنکردن OB2273 و GR8876 ??

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

کارنکردن OB2273 و GR8876 ??

سلام من دو آیسی مذکور رو از 2 تا فروشگاه خریداری کردم ولی هیچ کدام کار نمی کنند
    مسیر فیدبک رو هم مختل کردم که آی سی همیشه با بیش ترین دیوتی بخواد کار کنه اما هیچ سیگنالی در پایه مربوطه به تحریک گیت وجود نداره
    آی سی ob2273 روی پایه فیدبکش تقریبا 2 ولت داره و روی پایه مربوط به RT تقریبا 2.4 ولت
    و آی سی GR8876 روی پایه RT فقط یک ولتاژ ثابت در حدود 1.24 ولت هست در صورتی که باید اینجا سیگنال داشته باشیم و پایه COMP و CS هم 0 هستند
    البته به پایه COMP به صورت دستی هم ولتاژ میدم باز هم فرقی نمی کنه
    آیا اجناس خریداری شده نامرغوب هستند یا نکته ای وجود داره
    چون من از هر دو آی سی 2 بار خریداری کردم و برام عجیبه
    اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم
    پیامبر اکرم(ص):زکات علم نشر آن است.
    در کشور های غربی انتقال تجربیات و دانش به افراد مبتدی یک پیشرفت محسوب شده و به آن مدیریت دانش می گویند. ولی متاسفانه این فرهنگ هنوز در کشور ایران رایج نشده است !!!

پاسخ : کارنکردن OB2273 و GR8876 ??

الان متوجه شدم که هر کدام برای لحظات بسیار کوتاه کار می کنند و بعد بلافاصله قطع می شن
    ob2273 تقریبا 300 میکرو ثانیه کار می کنه
    ولی gr8876 بیش تر کار می کنه مثلا چند میلی ثانیه
    در کشور های غربی انتقال تجربیات و دانش به افراد مبتدی یک پیشرفت محسوب شده و به آن مدیریت دانش می گویند. ولی متاسفانه این فرهنگ هنوز در کشور ایران رایج نشده است !!!

دیدگاه

پاسخ : کارنکردن OB2273 و GR8876 ??

الان اشکالی که متوجه شدم در آی سی GR8876 وقتی قبل از روشن کردن دستم روی پین RT باشه و روشنش کنم تا زمانی که دستم روی پین هست کار می کنه البته با سیگنالی که فرکانسش در حال تغییر هست
      ؟؟؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
      X