اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

آی سی مناسب برای Boost converter معرفی کنید

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

آی سی مناسب برای Boost converter معرفی کنید

سلام می خوام با تغذیه 12 ولت یه boost converter بسازم و ولتاژ 80 ولت تقریبا 500 میلی آمپر تهیه کنم
    دنبال آی سی مناسب بودم چیزی شبیه به UC3845 خوبه فقط متاسفانه دیوتیش خیلی کمه باید 90 درصد دیوتی داشته باشه
    اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم
    پیامبر اکرم(ص):زکات علم نشر آن است.
    در کشور های غربی انتقال تجربیات و دانش به افراد مبتدی یک پیشرفت محسوب شده و به آن مدیریت دانش می گویند. ولی متاسفانه این فرهنگ هنوز در کشور ایران رایج نشده است !!!

پاسخ : آی سی مناسب برای Boost converter معرفی کنید

نوشته اصلی توسط seyed saeed نمایش پست ها
    سلام می خوام با تغذیه 12 ولت یه boost converter بسازم و ولتاژ 80 ولت تقریبا 500 میلی آمپر تهیه کنم
    دنبال آی سی مناسب بودم چیزی شبیه به UC3845 خوبه فقط متاسفانه دیوتیش خیلی کمه باید 90 درصد دیوتی داشته باشه
    سلام ، با آیسی 494 هم میتونید بسازید ، منهتا این حجم از افزایش ولتاژ بهتره با فلایبک انجام بگیره ، وگرنه بازده خیل افت میکنه
    به امید روزی که شما رو بر بالاترین نقطه ی علم الکترونیک ببینم . زنده باد ECA.
    الکترونیک قدرت
    الکترونیک آنالوگ
    طراحی و تولید انواع مدارات الکترونیک در تیراژ انبوه
    ---------------------BMCELEC@-------------------
    ------------www.hoseyniemeni.ir-----------
    ---------------www.bmc-elec.com--------------
    ---------------www.bmc-elec.ir--------------

دیدگاه

با سلام
      میتونین از 3843 استفاده کنین که دیوتیش بالاست. این خانواده ارزون هستن و کارایی خوبی هم دارن.
      من باهاش باک ساختم. خیلی خوب کار کرده.
      نظر آقای حسینی ایمنی کاملا درسته. بوست و فلایبک در واقع از یک خانواده هستن.
      اما مزیت فلایبک برای کار شما اینه که افزایش ولتاژ رو ترانس انجام میده.
      کمترین توقع از یک فرد تحصیلکرده، دانستن املای صحیح کلمات است.

دیدگاه

سلام
        امکان ساخت ۴۹۴ نیست به دلیل دیوتی پایین
        واقعیتش مشکل این جاست که یه برد آماده هست که قطعاتش اعم از سلف و دیود و ماسفتش هست
        ولی چون آی سیش سوخته و در ایران موجود نیست و از اونجایی که دیپ بوده آی سی می خوام یه برد کوچیک بسازم و جایگزین آی سی کنم
        برای همین فلای بک نمی تونه باشه

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

سلام میشه کد دقیقش رو بگید چون من فقط مدل
        Ucc38c43 رو دیدم که این امکان رو داره و ظاهرا تو ایران موجود نیست
        دلیل استفاده نکردن از فلای بک روهم تو پست قبلی نوشتم حتما بخونید شاید کمکی بتونید بکنید
        در کشور های غربی انتقال تجربیات و دانش به افراد مبتدی یک پیشرفت محسوب شده و به آن مدیریت دانش می گویند. ولی متاسفانه این فرهنگ هنوز در کشور ایران رایج نشده است !!!

دیدگاه

سلام
          امکان ساخت ۴۹۴ نیست به دلیل دیوتی پایین
          واقعیتش مشکل این جاست که یه برد آماده هست که قطعاتش اعم از سلف و دیود و ماسفتش هست
          ولی چون آی سیش سوخته و در ایران موجود نیست و از اونجایی که دیپ بوده آی سی می خوام یه برد کوچیک بسازم و جایگزین آی سی کنم
          برای همین فلای بک نمی تونه باشه

سلام میشه کد دقیقش رو بگید چون من فقط مدل
          Ucc38c43 رو دیدم که این امکان رو داره و ظاهرا تو ایران موجود نیست
          دلیل استفاده نکردن از فلای بک روهم تو پست قبلی نوشتم حتما بخونید شاید کمکی بتونید بکنید
          اگه پایه ی 13از 494 رو زمین کنید دیوتیش تا 90 درصد هم میره بالا.
          3843 از همون خانواده uc3845 و فراوون هم هست. پارت کاملش مثلا میشه uc3843

دیدگاه

نوشته اصلی توسط نو رسیده نمایش پست ها
            اگه پایه ی 13از 494 رو زمین کنید دیوتیش تا 90 درصد هم میره بالا.
            3843 از همون خانواده uc3845 و فراوون هم هست. پارت کاملش مثلا میشه uc3843
            سلام خیلی ممنون
            بله تو این مدت گشتم و پیدا کردم خیلی وقته کار سویچینگ انجام ندادم یه مقدار دور شدم
            تو جست و جوهای اولیه ام مدلی که ذکر کرده بودم رو پیدا کردم که تو بازار پیدا نمی شد
            اما با راهنمایی شما و بقیه دوستان همون UC3843 رو تو طراحی استفاده کردم
            فقط یه بخش مونده که اونم باید اضافه کنم هنوز ایده ای براش پیدا نکردم

دیدگاه

سلام خیلی ممنون
              بله تو این مدت گشتم و پیدا کردم خیلی وقته کار سویچینگ انجام ندادم یه مقدار دور شدم
              تو جست و جوهای اولیه ام مدلی که ذکر کرده بودم رو پیدا کردم که تو بازار پیدا نمی شد
              اما با راهنمایی شما و بقیه دوستان همون UC3843 رو تو طراحی استفاده کردم
              فقط یه بخش مونده که اونم باید اضافه کنم هنوز ایده ای براش پیدا نکردم
              I am just using a reference design of SMPS (from Microchip) to boost input voltage from 12V to 90V as the image below: It's working normally but the problem is the noise at the output of 90V. I me...

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X