اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

خروجی ۱۲ یا ۹ ولت پاوربانک بصورت مستقیم

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

خروجی ۱۲ یا ۹ ولت پاوربانک بصورت مستقیم

سلام
    چطور میشه از پاوربانک های که فست شارژ هستند در خروجی ولتاژ ۹ یا ۱۲ ولت داشت
    احتمالا باید از یک شبیه ساز استفاده کرد
    آیا شبیه ساز جایی برا فروش هست

پاسخ : خروجی ۱۲ یا ۹ ولت پاوربانک بصورت مستقیم

شبیه سازی نیست

یک پروتکل استاندارده ( کوییک شارژ ۲ یا ۳ ) که از طریق باس یو اس بی مصرف کننده با شارژر ارتباط دیتا داره و ولتاژ مورد نیاز رو به شارژر اعلام میکنه ( در استپهای ۰.۲ ولتی از ۳.۶ ولت تا ۲۰ ولت میشه تغییرش داد )

حتما میکرو با کنترلر یو اس بی نیاز داره و نوشتن پروتکل QC

Get not only 5 volts but also 9, 12 volts (18 Watts max) out of any QC-compatible charger/power bank for supplying power hungry projects. By Shahariar.
    جدیدترین ویرایش توسط Amie.s.m; ۰۱:۱۹ ۱۴۰۱/۰۵/۰۸.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Amie.s.m نمایش پست ها
      شبیه سازی نیست

یک پروتکل استاندارده ( کوییک شارژ ۲ یا ۳ ) که از طریق باس یو اس بی مصرف کننده با شارژر ارتباط دیتا داره و ولتاژ مورد نیاز رو به شارژر اعلام میکنه ( در استپهای ۰.۲ ولتی از ۳.۶ ولت تا ۲۰ ولت میشه تغییرش داد )

حتما میکرو با کنترلر یو اس بی نیاز داره و نوشتن پروتکل QC

https://www.hackster.io/PSoC_Rocks/h...ttiny85-b7627d
      با درود
      کابل شارژر گوشی یا همون اداپتور یا بهتر منبع تغذیه سوئچینگ که سوکت یو ای بی داره
      همین به اصطلاح کابل شارزر های گوشی اندرویدی .. قطع شده بود و از کایل معمولی استفاده کردم همراه با سوکت های مربوطه
      همون جور که در جریان هستید پایه های دیتا رو باید توسط مقاومتی اتصال داد تا گوشی متوجه بشه به اداپتور شارزر وصل شده و من چون مقدار اون مقاومت یادم نبود
      اون پایه ها رو با لحیم اتصال کوتاه کردم و مشکلی نبود و کار کرد .. ولی ا حساس میکنم شارژ سریع تر از قبل انجام میشه
      ابا باید حتما مقاومت میذاشتم ؟ ایا مقدار اون مقاومت مفهوم خاصی ایجاد میکنه در جریان شارژ ؟
      یا سپاس

دیدگاه

درود بر شما

بله اون مقاومتها که برای اینیتیالایز باس هستن باید باشن .

مقدارشون فکر کنم ۴.۷ کیلو اهمه ولی بصورت کلی یه نگاهی به این دیتاشیت برای مقدار مقاومتها و خود پروتکل بندازید

دیدگاه

درود بر شما

بله اون مقاومتها که برای اینیتیالایز باس هستن باید باشن .

مقدارشون فکر کنم ۴.۷ کیلو اهمه ولی بصورت کلی یه نگاهی به این دیتاشیت برای مقدار مقاومتها و خود پروتکل بندازید

https://www.onsemi.com/pdf/datasheet/ncp4371-d.pdf
          سپاس از پاسختون
          ولی از این کابل فقط برای شارژ گوشی استفاده میکنم در واقع سیم برای دیتا نداره و پایه های دیتای سوکت وصل شونده به گوشی اتصال کوتاه کردم
          ایا برای شارژ هم به اون مقاومت نیاز هست یا همین اتصال کوتاه هم بشه کفایت میکنه
          این مقاومت درون اداپتور شاژر گوشی مستقر میشه
          فکر کنم سوالم خوب بیان نکردم و ابهامات ایجاد کرد
          با سپاس
          جدیدترین ویرایش توسط کاکو; ۰۵:۰۴ ۱۴۰۱/۰۵/۰۸.

دیدگاه

اگر سیم دیتا نداره که کوییک شارژ هم بی معنی میشه .

پروتکل استانداردش اینجوریه که شارژر با ۵ ولت پیش فرض به دستگاه ( بگیم گوشی مصرف کننده لپ تاپ یا هر وسیله دیگه ) تغذیه میده ، آی سی شارژگوشی بسته به اینکه کوییک شارژ ساپورت میکنه یا نه از طریق باس یو اس بی به شارژر ( یا منبع pd چون کامپیوترها هم میتونن این استاندارد رو ساپورت کنن ) اطلاع میده روی چه ولتاژی قرار بگیره .
            در کوییک شارژ ۲ مقدار ولتاژ و ترکیبش روی پایه های دیفرانسیلی یو اس بی ( یعنی D+و D- ) تعیین کننده ولتاژ خروجی شارژره ( یکسری روند اینیتیالایز باس هم داره ، میکرو برای این لازمه وگرنه در حالت پیوسته با همین ترکیب ولتاژی که با مقسم مقاومتی ایجاد میشه ولتاژ هدف به اطلاع شارژر میرسه )
            طبق پروتکل اگر ارتباط قطع بشه شارژر خازن خروجی رو اول تخلیه میکنه بعد دوباره میره روی ۵ ولت پیش فرض استاندارد .

در سمت شارژر بدون اینکه دیتا از طریق پروتکل فوق منتقل و ولتاژ خروجی تنظیم بشه نمیشه صرفا با مقسم مقاومتی روی پایه های باس خروجی رو تنظیم کرد ( اون روند اینیتیالایز برای این استفاده شده که اگر وسیله غیر کوییک شارژ رو به این شارژر بزنید نزنه وسیله رو بسوزونه )
            اینه که وقتی ارتباط دیتا ندارید ( حالا یا بخاطر کابل یا بخاطر شارژر ) کوییک شارژ و ولتاژ غیر از ۵ ولت هم نداریم .
            شما اتصال گرندش کردید تفاوتی ایجاد نمیکنه ولی اگر شارژرتون کوییکه و میخواهید بعنوان شارژر استاندارد با تجهیزاتی که QC ساپورت هستن استفاده کنید اون مقاومتها رو طبق دیتاشیت نمونه که فرستادم پول داون کنید .

دیدگاه

اگر سیم دیتا نداره که کوییک شارژ هم بی معنی میشه .

پروتکل استانداردش اینجوریه که شارژر با ۵ ولت پیش فرض به دستگاه ( بگیم گوشی مصرف کننده لپ تاپ یا هر وسیله دیگه ) تغذیه میده ، آی سی شارژگوشی بسته به اینکه کوییک شارژ ساپورت میکنه یا نه از طریق باس یو اس بی به شارژر ( یا منبع pd چون کامپیوترها هم میتونن این استاندارد رو ساپورت کنن ) اطلاع میده روی چه ولتاژی قرار بگیره .
              در کوییک شارژ ۲ مقدار ولتاژ و ترکیبش روی پایه های دیفرانسیلی یو اس بی ( یعنی D+و D- ) تعیین کننده ولتاژ خروجی شارژره ( یکسری روند اینیتیالایز باس هم داره ، میکرو برای این لازمه وگرنه در حالت پیوسته با همین ترکیب ولتاژی که با مقسم مقاومتی ایجاد میشه ولتاژ هدف به اطلاع شارژر میرسه )
              طبق پروتکل اگر ارتباط قطع بشه شارژر خازن خروجی رو اول تخلیه میکنه بعد دوباره میره روی ۵ ولت پیش فرض استاندارد .

در سمت شارژر بدون اینکه دیتا از طریق پروتکل فوق منتقل و ولتاژ خروجی تنظیم بشه نمیشه صرفا با مقسم مقاومتی روی پایه های باس خروجی رو تنظیم کرد ( اون روند اینیتیالایز برای این استفاده شده که اگر وسیله غیر کوییک شارژ رو به این شارژر بزنید نزنه وسیله رو بسوزونه )
              اینه که وقتی ارتباط دیتا ندارید ( حالا یا بخاطر کابل یا بخاطر شارژر ) کوییک شارژ و ولتاژ غیر از ۵ ولت هم نداریم .
              شما اتصال گرندش کردید تفاوتی ایجاد نمیکنه ولی اگر شارژرتون کوییکه و میخواهید بعنوان شارژر استاندارد با تجهیزاتی که QC ساپورت هستن استفاده کنید اون مقاومتها رو طبق دیتاشیت نمونه که فرستادم پول داون کنید .
              با سپاس از توضیحات شما
              من که شرمنده شدم این همه اذیتتون کردم با سوال های ناقص و مبهم
              شاژر یا اداپتور من معمولی هست و فست نیست هعمین شارژر های معمولی گوشی اندوروید که در واقع یک منبع تذیه سوئئچینگ هستن
              هر چند شما لطف کردید و به اطلاعات من افزوده شد راجب این مسائل
              شارژر من معمولی هست و خروجی ثابت 5 ولت داره و این مدل ها فکر نکنم پروتکل ارتباطی داشته باشن با مصرف کننده
              استفاده من از جمله شارژ سریع ذهن شما رو منحرف کرد
              این عکس ببینید فکر کنم متوجه سوال ناقص من بشید
              از اونجایی که من پایه دی مثبت و منفی پورت یو اس بی گوشی رو بدون مقاومتی به هم وصل کردم ایا مشکلی ایجاد نمیشه
              احتمالا دی مثبت شش دهم ولت هست و دی منفی هم گراند و اگر جریان محدود نشده باشه داخل گوشی توسط مدار و مقاومت های یک اتصال کوتاه ایجاد میشه
              البته مشکلی حس نکردم فقط احساس میکنم جدیدا با این حرکاتی که انجام دادم گویا گوشیم سریع تر سارژ میشه
              البته من این کار برای ایجاد فست شارژ انجام ندادم و فقط کابل قطغی داشت و من از سیم جدید استفاده کردم
              و سیم دی مثبت و منفی هم که حذف کردم
              اینجور براورد میکنم که بلاخره گوشی یکی از این دو پایه دیتا رو میخونه و متوجه این اتصال چه با مقاومت چه بدون مقاومت میشه

و از اینکه باعث انحراف ذهن شما شدم عذر میخوام و از توضیحاتتون سپاس دارم
              جدیدترین ویرایش توسط کاکو; ۱۷:۱۴ ۱۴۰۱/۰۵/۰۸.

دیدگاه

نه دوست عزیز اختیار داری این چه حرفیه ...

شارژر معمولی یا غیر معمولی ( فرقی نداره ) اصلا این دو پایه توش اهمیتی نداره ، برای گوشی هم باز این دو پایه در حالت device اهمیتی ندارن ... پروتکل یو اس بی یک پروتکل هالف داپلکس lvds هست ... وقتی روی این دو پایه باس که یک لاین دیتا هست ولتاژ برابر داشته باشیم باس آزاد یا های امپدانس محسوب میشه .

در مورد سمت گوشی یک پایه مجزا در یو اس بی به اسم آی دی داریم این پایه و مقاومتی که بهش وصل میشه تعیین میکنه تجهیز چیه و میزبان از این طریق device رو پیکربندی میکنه .

مثلا اگر از otgگوشی اتون استفاده کرده باشید احتمالا متوجه شدید همه چیز برعکس میشه و گوشی که از طریق پورت یو اس بی تغذیه میشد الان داره تجهیز جانبی رو تغذیه میکنه ، بجای دیوایس تبدیل به هاست میشه و بهمین ترتیب .

این شناسایی بوسیله اون پایه آی دی و مقاومتی که بهش متصله انجام میشه .
                جدیدترین ویرایش توسط Amie.s.m; ۱۸:۲۶ ۱۴۰۱/۰۵/۰۸.

دیدگاه

با سلام و احترام:
                  بد نیست این رو بخونید:
                  https://sisoog.com/2021/09/05/%D8%AF...B1-%D9%BE/amp/

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

با سلام و احترام:
                  بد نیست این رو بخونید:
                  https://sisoog.com/2021/09/05/%D8%AF...B1-%D9%BE/amp/

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                  X