اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سوال در مورد ترانزیستور مثبتpnp

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

سوال در مورد ترانزیستور مثبتpnp

سلام*خدمت اساتید گرامی
    امروز در حال ساخت گیرنده مادون قرمز بودم برای تقویت خروجی مادون قرمز از یک ترانزیستور مثبتpnp
    bc557 استفاده کردم و
    امیتر اون را به اشتباه به منفی و کلکتور اون را به مثبت وصل کردم و مدار کارکرد
    بعد یه مدتی متوجه شدم که باید امیتر ترانزیستور مثبت باید به مثبت وصل شود و کلکتور به منفی پایه ها را جابه جا کردم باز هم مدار کار کرد

پاسخ : سوال در مورد ترانزیستور مثبتpnp

نوشته اصلی توسط الکترونیک H نمایش پست ها
    سلام*خدمت اساتید گرامی
    امروز در حال ساخت گیرنده مادون قرمز بودم برای تقویت خروجی مادون قرمز از یک ترانزیستور مثبتpnp
    bc557 استفاده کردم و
    امیتر اون را به اشتباه به منفی و کلکتور اون را به مثبت وصل کردم و مدار کارکرد
    بعد یه مدتی متوجه شدم که باید امیتر ترانزیستور مثبت باید به مثبت وصل شود و کلکتور به منفی پایه ها را جابه جا کردم باز هم مدار کار کرد
    درود،
    اتفاقا کار اشتباهی نکردید، مداری که از نظر
    خودتون اشتباه بوده، به تقویت کننده کلکتور
    مشترک ، معروف هست.
    و مداری که بعد بستین، به تقویت کننده امیتر
    مشترک ، معروف هست.
    در مورد بستن ترانزیستور به شکل امیتر
    مشترک، بیس مشترک و کلکتور مشترک
    در اینترنت جستجو کنید.

دیدگاه

سلام
      ممنون از جوابتون
      میشه امیتر ترانزیستور مثبت به منفی مدار و کلکتور اون به مثبت مدار وصل بشه و باز هم ترانزیستور عمل سوییچ را انجام بده تابحال هر جایی بنده دیدم امیتر ترانزیستور pnpرا به مثبت و کلکتور اون را به منفی وصل میکردن
      حالا برفرض مثال ما امیتر ترانزیستور منفیnpnرا به مثبت مدار وصل کنیم و کلکتور اون را به منفی و اون را بایاس کنیم باز هم عمل سوییچ انجام میشه
      ؟

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

سلام
      ممنون از جوابتون
      میشه امیتر ترانزیستور مثبت به منفی مدار و کلکتور اون به مثبت مدار وصل بشه و باز هم ترانزیستور عمل سوییچ را انجام بده تابحال هر جایی بنده دیدم امیتر ترانزیستور pnpرا به مثبت و کلکتور اون را به منفی وصل میکردن
      حالا برفرض مثال ما امیتر ترانزیستور منفیnpnرا به مثبت مدار وصل کنیم و کلکتور اون را به منفی و اون را بایاس کنیم باز هم عمل سوییچ انجام میشه
      ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط الکترونیک H نمایش پست ها
        سلام
        ممنون از جوابتون
        ؟

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

سلام
        ممنون از جوابتون
        ؟
        در مورد ترانزیستور NPN ، اگر کلکتور به مثبت
        تغذیه و امیتر به مصرف کننده متصل بشه، یک
        تقویت کننده کلکتور مشترک خواهیم داشت.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X