اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سوال در مورد آی سی 34063 (DC 2 DC Converter)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : سوال در مورد آی سی 34063 (DC 2 DC Converter)

نوشته اصلی توسط علم فردا
    آفرین آروین جان :applause:
    کلک فکر کنم به این نتیجه رسیدی که فاصله هوایی لازم نداره ، ولی صداشو درنیاوردی!
    من بازده %89 هم داشتم. بایدم اینطور باشه. خیر سرش سوییچینگ عمل میکنه، خطی نیست که بگیم کلی تلفات داره.

اسم کوچیکم شبیه اسم خودته. :icon_razz:
    راستی اگه میشه شماتیک مدارتو بذار ، مرسی.
    راستش فاصله هوایی داره. ولی میتونه نداشته باشه . فاصله هوایی تو هسته های تیروئیدی هست ولی توی هسته های EE EI باید خودمون ایجاد کنیم و علتشم برای اینه که منحنی BH رو کاری میکنه که هسته توی جریان های بالاتر به اشباع بره و این یعنی میشه توان بیشتری از یه هسته گرفت اگه فاصله هوایی نزارم باید هسته رو بزرگتر کنم.

شماتیک و اینارو میزارم فقط بزارین مدار رو روی برد ببرم و خیالم راحت بشه از بازدهش
    راستی چه سایت جالبیه مال خودت محمدرضا

دیدگاه

دایی هم نمیاد یه جواب بده ببینم فاصله هوایی تو بوست چه معنی میده آخه ؟ :angry:
      ولی من هنوزم میگم که فاصله هوایی واسه باک و بوست نیست.

ممنون. من صادقی هستم :redface:
      آره مال خودمونه

دیدگاه

ببینم کسی ازش خبر داره؟ من که شمارشو ندارم خیلی وقته خبری ازش نیست! نگران شدم :question:

دیدگاه

34063 بدون ماسف خارجی حداکثر چند وات میتونه خروجی داشته باشه؟

برای تغذیه 7 تا پاور ال ای دی 1 وات یه درایور با مشخصات زیر ساختم (روی برد سوراخدار)

قطعه های روی برد اینا هستن :
          CT : 470pf
          CO : 330 uf
          خازن ورودی : 2000 میکرو
          L : 100 uH
          Rsc : 0.22

ولتاژ بی باری منبع (سوئیچینگ 12 ولت 50 وات) 11.5 ولت
          ولتاژ بی باری 34063 22.8 ولت

مشکل اینه که نمیشه 340 میلی آمپر گرفت. با وصل کردن ال ای دی ها ولتاژ خروجی روی 22 ولت ثابت میشه و 0.255 آمپر از ال ای دی ها عبور میکنه. ولتاژ منبع هم 9.5 میشه. با تغییر R1 و R2 ولتاژ بالا میره(تا 55 ولت) ولی با وصل کردن ال ای دی ها باز روی 22 ثابت میشه. مشکل دیگه هم گرم شدن 34063 ه که بعد از 5-6 ثانیه شروع به گرم شدن میکنه و بعد از 2-3 دقیقه شدیدا داغ میشه. بازده مدار هم تقریبا 77 درصده.

یه مدار دیگه هم با 34063 بستم (6 ولت به 9.6 ولت 0.12 آمپر) و به قول خان دایی مثل ساعت کار میکنه :mrgreen: ولی این نمیدونم چه مرگشه
          زندگی پر ز وجود است ولی ..
          ما چه را می خواهیم چه را می جوییم که لب چشمه ی امید اینچنین نا امیدانه به سرابی تلخ مینگریم...

دیدگاه

فکر کنم مشکل از منبع ورودیته که توانش کمه چکش کن

دیدگاه

سلام دوست عزیز
              منبع ورودیت ضعیفه! نباید افت ولتاژ داشته باشه. همین نشون میده که توان مورد نیاز برابرده نمیشه.
              برای درایو LED های 1 واتی با 34063 از این منبع استفاده کن :

http://madengineer.de/uploads/datash...34063A_AN1.pdf

دیدگاه

سیم های ورودی به مدارتم باید درست و حسابی باشه از سوسماری استفاده نکن!

دیدگاه

درود :smile:..

--
                  نوشته اصلی توسط arvinfx
                  سیم های ورودی به مدارتم باید درست و حسابی باشه از سوسماری استفاده نکن!
                  سیم ها ی ورودی رشته ای هستن (سیم پاور کامپیوتر)

نوشته اصلی توسط علم فردا
                  سلام دوست عزیز
                  منبع ورودیت ضعیفه! نباید افت ولتاژ داشته باشه. همین نشون میده که توان مورد نیاز برابرده نمیشه.
                  نوشته اصلی توسط arvinfx
                  فکر کنم مشکل از منبع ورودیته که توانش کمه چکش کن
                  مدار حداکثر از منبع 850 میلی آمپر جریان میکشه .. منبع(50 وات) با اتصال کوتاه 3 آمپر خروجی میده .. پل دیود رو با 4007 (+ 2 خازن 1000u ) بستم مشکلی که ایجاد نمیکنه ؟؟

نوشته اصلی توسط علم فردا
                  برای درایو LED های 1 واتی با 34063 از این منبع استفاده کن :

http://madengineer.de/uploads/datash...34063A_AN1.pdf
                  با این مدار فکر کنم بیشتر از 4 تا ال ای دی نتونم راه اندازی کنم چون جریانش حداکثر 1.5 آمپره مهمتر از همه اصلا از محاسباتش سر در نیاوردم :mrgreen:
                  ما چه را می خواهیم چه را می جوییم که لب چشمه ی امید اینچنین نا امیدانه به سرابی تلخ مینگریم...

دیدگاه

[quote=afceaglee2013]

--سیم ها ی ورودی رشته ای هستن (سیم پاور کامپیوتر)
                    لحیمشون کن تر جیها" 2 رشته کن + و - رو افت ولتاژ باعث بهم ریختگی محاسبات مدار میشه و خودتم بکشی کار نمیکنه

مدار حداکثر از منبع 850 میلی آمپر جریان میکشه .. منبع(50 وات) با اتصال کوتاه 3 آمپر خروجی میده .. پل دیود رو با 4007 (+ 2 خازن 1000u ) بستم مشکلی که ایجاد نمیکنه ؟؟
                    ترانسه 220 به 12 هستش؟ فکر کنم داری اشتباه اندازه میگیری توان برابر V*I شما اتصال کوتاه میکنی ولتاژ رو نزدیک صفر میکنی و به نسبت توان کم میشه!
                    باید انقدر جریان بکشی از منبع که شروع کنه به افت ولتاژ بعد روی 12 ولت ببین چقدر جریاد داری 12 رو ضرب در جریانت بکن میشه توان برو اینکار بکن فکر نکنم بیشتر از 10 وات داشته باشی

دیدگاه

سلام دوستان میشه برای سلف مدار 34063از هسته ای که داخل پاور کامپیوتر استفاده شده استفاده کرد
                      بهد اگر مقدار سلف از 15 بیشتر بشه مشکلی پیش میاد یانه ...
                      طوری زندگی کن انگار امروز اخرین روز زندگیته!!!
                      امروز رو کامل زندگی کن...
                      (یه روز یعنی هیچوقت!)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arvinfx
                        لحیمشون کن تر جیها" 2 رشته کن + و - رو افت ولتاژ باعث بهم ریختگی محاسبات مدار میشه و خودتم بکشی کار نمیکنه

ترانسه 220 به 12 هستش؟ فکر کنم داری اشتباه اندازه میگیری توان برابر V*I شما اتصال کوتاه میکنی ولتاژ رو نزدیک صفر میکنی و به نسبت توان کم میشه!
                        باید انقدر جریان بکشی از منبع که شروع کنه به افت ولتاژ بعد روی 12 ولت ببین چقدر جریاد داری 12 رو ضرب در جریانت بکن میشه توان برو اینکار بکن فکر نکنم بیشتر از 10 وات داشته باشی
                        ترانس نیست منبع سوئیچینگه ..
                        با بار 30 اهمی ولتاژش میره رو 9.7 .. اینطور که معلومه مشکل از خود منبعه :NO:
                        آروین خان و علم فردا خیلی ممنون که راهنمایی کردید

راستی این مقاومت 180 اهمی که تو حالت boost up به پایه ی 8 وصل میشه کارش چیه و مقدارش رو چطور تعیین میکنن چند جا دیدم خان دایی جای اون 220 میذارن.

دیدگاه

اون مقاومت به کلکتور ترانزیستور اولی که با ترانزیستور سوییچ آی سی دارلینگتون شده وصل میشه و درواقع جریان بیس سوییچ اصلی رو کنترل میکنه. من فکر میکنم بین 180 و 220 اهم فرق زیادی نباشه. میتونی تغییر بدی و عملکرد مدارو ببینی. احتمالا فقط یه کم تو بازدهی مدار موثره.
                          تو مدارات Boost یا Step Up که توان بالایی تو خروجی نیازه، من پایه 8 رو هم به VCC وصل میکنم. چون از سوییچ خارجی استفاده میشه.

دیدگاه

سلام دوستان در مدار مبدل 12 به 48 مقاومتی که بین پایه 6 و7 قرار میگیره رو ازکجا میتونم گیر بیارم و مقدارش باید دقیق باشه علم فردا جان شما چی گذاشتی...
                            طوری زندگی کن انگار امروز اخرین روز زندگیته!!!
                            امروز رو کامل زندگی کن...
                            (یه روز یعنی هیچوقت!)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط gh.kh
                              سلام دوستان در مدار مبدل 12 به 48 مقاومتی که بین پایه 6 و7 قرار میگیره رو ازکجا میتونم گیر بیارم و مقدارش باید دقیق باشه علم فردا جان شما چی گذاشتی...
                              اگه 0.1 اهم داری، هشتاشو موازی کن بذار. اگه نداری کلا اتصال کوتاه کن.

دیدگاه

با سلام
                                Vin = 3.80 V
                                Vout = 3.05 V
                                Iout = 0.35 A
                                Vripple = 0.01 V
                                میخوام مداری با این مشخصات ببندم فرکانس دوروبر50 کیلو .. vf رو 0.9 میذارم ولی vsat رو نمیدونم چی بذارم .. تو دیتاشیت فکر کنم از نموداری که بر حسب جریان امیتر کشیده شده باید استفاده کنیم .. اونجا برای جریان 350 میلی 1.5 ولت رو نشون میده ولی وقتی این عدد رو جاگذاری میکنم تو فرمول اندازه ی سلف منفی میاد .. از یه سایت هم محاسبات رو انجام دادم عدد منفی داد .. این vsat چقدر مهمه؟ چرا سلف منفی میاد؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X