اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سوال در مورد آی سی 34063 (DC 2 DC Converter)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : سوال در مورد آی سی 34063 (DC 2 DC Converter)

یه ضرب المثل انگلیسی هم هست که می گه : تیری غازی، توی حوضی ،می کردن بازی . یعنی سه تا غاز داشتن توی حوض بازی می کردن . ربطش رو نمی دونم ولی مفهومش اینه که خربزه آدم رو مستعد تر می کنه تا هندونه .

پس با این حساب یه جمع بندی بکنیم همه این آس یس ها بدرد نخوردن!؟ whistling
    حاجی جون اگه این آیسی ها به درد نخور بودن که الان ما باس کازه کوزه و شرکت و مرکت رو همه رو جمع می کردیم می رفتیم بساط شب عید می زدیم که ...
    همین هفته پیش با همین UC3845 یه درایور برای این قاب های 24 تایی LED سه واتیا زذه بودیم امروز تستش تموم شد از فردا می ریم رو کار تولید. (ایشششالللا )
    آسمان بار امانت نتوانست کشید قرعه کار به نام من دیوانه ردند
    سلطانی دو عالم باشد از آن آن کس سلطان بیامدست و درویش رفته باشد

دیدگاه

اگه من نتونستم بسازم پس خیلی ....

باشه باشه میرم یه UC3845 میگیرم :rolleyes:

فقط قیمتشو بگین که مثل اتونیکی تو پاچم نکنن! :redface:

فقط بگما من زیر 3 آمپر منبع تغذیه رو قبول ندارم! این باید 3 آمپر بهم بده

دیدگاه

مطمین باش جواب می ده تازه اون یکی هم ....

ما عمده می خریم ولی فکر کنم جوان دور بره 1500 تا 1700 ( نمی دونما ... )

تغذیه ای که ما ساختیم 100 واته 4 ولته که 24 تا ال ای دی سه وات رو روشن می کنه . یعنی 25 آمپر میده . :icon_razz: (البت ،اگه من از واژه ما استفاده می کنم بخاطر اینه که ریا نشه و گرنه خودم ساختمش . :icon_razz: :icon_razz: :icon_razz: )

دیدگاه

تا اونجا که یادمه 150 تومنه. آمپر که به آی سی ربط نداره oo:
          با عرض پوزش خدمت دایی های عزیزم تا اطلاع ثانوی به اینترنت دسترسی ندارم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ahmadmn
            تا اونجا که یادمه 150 تومنه. آمپر که به آی سی ربط نداره oo:
            چرا دیگه همه مشکلاته ما تقسیر این آمپره دیگه که با ولت نسبت مستقیم دارد :rolleyes:

دیدگاه

من از قیمتا بی خبرم . اما الان گرون تر باید شده باشه . همونطور که می دونید تو مملکت ما فقط قیمت تیتاب ثابت مونده و همچنان 100 تومنه و یک شاخص مهم در سنجش تورم به حساب میاد .

آمپر به آیسی ربطی نداره مگر اینکه از این Top Switch ها باشه مثل TOP226 . اما UC3845 و Tl494 ,sg3524 ,....از این جور چیزا واقعا هیچ ربطی به آمپر دهی خروجی نداره . چون اینها فقط درایور یا بعبارتی کنترلر PWM هستند . اون چیزی که به آمپر ربط داره نوع و نحوه ترانس و ترانسپیچی و همچنین ماسفت یا IGBT یی هست که قراره این آیسیه درایوشون کنه . وگرنه این آیسه خودش به تنهایی گیلاسی بیش نیست .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Electronics Boy
                من از قیمتا بی خبرم . اما الان گرون تر باید شده باشه . همونطور که می دونید تو مملکت ما فقط قیمت تیتاب ثابت مونده و همچنان 100 تومنه و یک شاخص مهم در سنجش تورم به حساب میاد .

آمپر به آیسی ربطی نداره مگر اینکه از این Top Switch ها باشه مثل TOP226 . اما UC3845 و Tl494 ,sg3524 ,....از این جور چیزا واقعا هیچ ربطی به آمپر دهی خروجی نداره . چون اینها فقط درایور یا بعبارتی کنترلر PWM هستند . اون چیزی که به آمپر ربط داره نوع و نحوه ترانس و ترانسپیچی و همچنین ماسفت یا IGBT یی هست که قراره این آیسیه درایوشون کنه . وگرنه این آیسه خودش به تنهایی گیلاسی بیش نیست .
                :biggrin: گیلاس هان!

جناب آقای الکترونیکِ پسر این سلفای من 5 آمپره و چریان 2.5 آمپی میخام ازش بکشم هستشم کمی آهنرباییه! بنظرم خوب نیست!آ‌درسته؟

دیدگاه

هستش آهن رباییه ؟ مگه سلفای چیه ؟

در هر حال اگه این جور یه که به دلیل هیسترزیس هسته ، ماسفتت به ... عظمی می ره . نکنه از این ترانسهای فیلتر میلتره ؟؟؟ اگه آره که بازم بهت تسلیت می گم .

ببین راستش من حوصله ندارم همه تاپیک رو بخونم . یه بار خلاصه بگو می خوای چی کار بکنی تا بهت بگم . اما فکر کنم می خوای از Forward استفاده کنی چون داری از سلف استفاده می کنی نه ترانس . اما واسه 2.5 آمپر اگه ازمن می شنوی این کار رو نکن خوبیت نداره تو در و همسایه .

من خودم واسه این راه انداز ال ای دیه از هسته 2820 استفاده کردم هم تو بازار پره هم خیلی ارزونه . فکر کنم 300 تومن این حدودا .

دیدگاه

در مورد سلفش هم که زیاد بحث شده ، سلفش EE ، با فاصله هوایی 0.5 میلی متر هستش که 10 رشته 0.5 میلی متری را بعد از موازی کردن 21 دور دورش تابونده ، من همین سلف را با هسته EI هم به همین روش و هم با سیم شماره 1 ساختم اما مدار کار نکرد. یعنی زیر بار من کار نکرد...
                    100 مدل هسته EE و EI داریم شما رو چه هسته ای بستی شمارش چیه ؟ . همین 56 میکرو هانری رو داد ؟
                    سلام

هسته EI ، سی و سه میلی متری...

ما عمده می خریم ولی فکر کنم جوان دور بره 1500 تا 1700 ( نمی دونما ... )
                    منم اینجا (اصفهان) تکی خریدم 300 تومن

از چارلی چاپلین پرسیدند خوشبخنی چیست ؟
                    گفت : فاصله این بد بختی تا بد بختی دیگر !

دیدگاه

هستش آهن رباییه ؟ مگه سلفای چیه ؟

در هر حال اگه این جور یه که به دلیل هیسترزیس هسته ، ماسفتت به ... عظمی می ره . نکنه از این ترانسهای فیلتر میلتره ؟؟؟ اگه آره که بازم بهت تسلیت می گم .

ببین راستش من حوصله ندارم همه تاپیک رو بخونم . یه بار خلاصه بگو می خوای چی کار بکنی تا بهت بگم . اما فکر کنم می خوای از Forward استفاده کنی چون داری از سلف استفاده می کنی نه ترانس . اما واسه 2.5 آمپر اگه ازمن می شنوی این کار رو نکن خوبیت نداره تو در و همسایه .

من خودم واسه این راه انداز ال ای دیه از هسته 2820 استفاده کردم هم تو بازار پره هم خیلی ارزونه . فکر کنم 300 تومن این حدودا .

بله من 2 تا موسفت 33 آمپری سوزوندهم پس بخاطر این بود!

یه بار سلفی ( DC موتور 24 ولت A2.2 ) با باطری ماشین که حدودا" 12 ولت هستش باید روشن بشه! مدارم هم با یهMC34063 سلفهام هم و مدار اینجا عکس و بحثش هست!

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=22938.msg107598#msg107598

کاش یه امکانی داشت این شبکه حرف میزدیم منم زیاد نمیتونم بخونم و بنویسم! :NO:

شایدم بشه!

دیدگاه

اوه اوه ببین چه خبره ... چطور من این تاپیکارو ندیده بودم oo:

کلاج چیزه خوبیه ها .

پس تو اول یه DC To DC می خوای که 12 رو بکنه 24 اونم تقریبا باید 100 وات باشه . شماتیک کارت رو بذار ببینم . اون MC3403 رو هم جاش UC3845 بذار

منبع تغذیه ات باطریه ماشینه ؟

فرکانست چه قدره ؟

ماسفتت چیه ؟ IRFP250 ؟

چطوری سوخت ؟ سریع یا اینکه یکم کار کرد و داغ شد و بعد سوخت ؟

مستقیم زدی تو .... آیسی ؟ اونم 3403 ؟

فید بک از کجا گرفتی ؟ نکنه اومدی یه مقاومت سر راه سورس و زمین گذاشتی ؟ اگه آره که اصلا ازاین توپولوژی واسه این مدار نمی تونی استفاده کنی . فکر کنم ازاین مقاومت آجری (سیمی ) ها هم گذاشتی که چون اثر القایی کمی داره روی فیدبکت هم اثر مخرب گذاشته .

دیدگاه

سلام
                          اونجارو ندیده بودی؟ :biggrin:

منبع تغذیه ات باطریه ماشینه ؟
                          در نهایت بله حدود 12-13 ولته باطری ماشین!

فرکانست چه قدره ؟
                          اگه منظورت فرکانس درایو کردن موتوره هنوز خودم خبر ندارم! دارم اینو پیدا میکنم فعلا!

ماسفتت چیه ؟ IRFP250 ؟
                          آره همونی که زنر داره خودش! البته بهتره بگم بود! 2تاشو سوزوندم!

چطوری سوخت ؟ سریع یا اینکه یکم کار کرد و داغ شد و بعد سوخت ؟
                          هردو با زیاد کردن ولتاژ OUT سوخت! وقتی دیدم که افت ولتاژ دارم 2 سر موتور خاستم با افزایش ولتاژ جبرانش کنم ولی ماسفتام سوخت! اصلا داغ نمیشدن!

مستقیم زدی تو .... آیسی ؟ اونم 3403 ؟
                          آره مستقیم G (نمیدونم درست میگم یا نه! همون بیس ترانزیستور منظورمه) موسفت رو وصل کردم به پایه امیتر ای سی و به امیتر رو هم با یه مقاومت 10K زمین کردم!

فید بک از کجا گرفتی ؟ نکنه اومدی یه مقاومت سر راه سورس و زمین گذاشتی ؟ اگه آره که اصلا ازاین توپولوژی واسه این مدار نمی تونی استفاده کنی . فکر کنم ازاین مقاومت آجری (سیمی ) ها هم گذاشتی که چون اثر القایی کمی داره روی فیدبکت هم اثر مخرب گذاشته .
                          فید بکم(اگه منظورت تغذیه باشه) یه باطری 12 ولت موتور بود ولی با آدابتور 4 آمپری 16V سوخت هر دو موسفتا!

مقاومت 0.22 از این معمولی ها گذاشتم آجری نیست از این استوانه ای هاست 2 واتی!

حالا کجای کارم اشکال داشته؟

راستی گفتی سلفهام بدرد اینکار نمیخوره؟! عکسش هست دیدی؟

دیدگاه

حالا اگه اصرار دارین که ماسفت رو با 34063 درایو کنید باید درایوری توتم پلی چیزی داشته باشین.
                            34064 فقط یه دارلینگتون داره تو خروجیش.
                            بهتره برای بستن Mosfet ] همون طوری که بستین بمونه , یه PNP قدرت مثلا bd140 هم ببندی به همون گیتش.
                            کلکتورش زمین و امیترش وصله به G , پایه ی SWE رو هم با یه مقاومت کوچیک مثلا 100 اهم بده به بیس PNP از اونجا هم با یه دیود بده به گیت MOSFET
                            اینم محض نمونه:

من خودم این جوری یه Step down بسته بودم 3 آمپر هم کشیدم ازش. خوب جواب داده. با IRF540
                            آموزش نرم افزار Matlab برای دانشجویان رشته های مهندسیhttp://alidoost.ir/news.php?readmore=22

دیدگاه

SWC رو هم وصل کن به تغذیه اصلی
                              آموزش نرم افزار Matlab برای دانشجویان رشته های مهندسیhttp://alidoost.ir/news.php?readmore=22

دیدگاه

راستی گفتی سلفهام بدرد اینکار نمیخوره؟! عکسش هست دیدی؟
                                آره اون سلفها فوق العاده است سالهاست دنبال یه همچین سلف هایی هستم اما گیر نمیارم فقط یادت باشه ساعت 9 که شد با آشغالا بذاریشون دم در . . با این کارایی که تو کردی اگه نمی سوخت جای تعجب داشت .

اگه منظورت فرکانس درایو کردن موتوره هنوز خودم خبر ندارم! دارم اینو پیدا میکنم فعلا!
                                اولا که هنوز فرکانست رو نمی دونی چه قدره .

هردو با زیاد کردن ولتاژ OUT سوخت! وقتی دیدم که افت ولتاژ دارم 2 سر موتور خاستم با افزایش ولتاژ جبرانش کنم ولی ماسفتام سوخت! اصلا داغ نمیشدن!
                                ماسفتات در اثر Surge و spike سوخته باید از Snubber استفاده کنی .

آره مستقیم G (نمیدونم درست میگم یا نه! همون بیس ترانزیستور منظورمه) موسفت رو وصل کردم به پایه امیتر ای سی و به امیتر رو هم با یه مقاومت 10K زمین کردم!
                                وای وای وای . مقاومت 10 کیلو بد جوری کار رو خراب کرده .اونم واسه کی واسه IRFP250 . شاید 90 درصد ایراد کار همینجاست . از Totem pole استفاده کن .

فید بکم(اگه منظورت تغذیه باشه) یه باطری 12 ولت موتور بود ولی با آدابتور 4 آمپری 16V سوخت هر دو موسفتا!

مقاومت 0.22 از این معمولی ها گذاشتم آجری نیست از این استوانه ای هاست 2 واتی!
                                How are you or no یعنی چطوری یا نه ؟ پس فکر کنم فیدبک میدبک هم تعطیله . فیدبک یه مسیریه که از بار گرفته می شه و به اون پایه آیسی که اسمش هم فیدبک هست برگشت داده می شه تا آیسی بفهمه ولتاژ خروجی کم شده ،زیادش کنه و بر عکس . مدارت رو از روی یه Application note ببند .

اینارو انگلیسیش رو نوشتم تا راحتتر سرچشون کنی چون خداییش حس و حال تایپیدن و توضیح دادن ندارم . ولی یه پیشنهاد دلسوزانه بهت می کنم . از این به بعد خواستی مدار ت تست کنی برو خارج از شهر که اگه یه موقع انفجاری چیزی شد .... :icon_razz:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X