اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تبدیل 12 ولت dc به ac

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : تبدیل 12 ولت dc به ac

نوشته اصلی توسط HosseinKoofi نمایش پست ها
    سلام و وقت بخیر،

درب ورودی ساختمان ما یک قفل برقی برند کاله (یا کالی) داره
    که با 12 ولت AC کار میکنه.
    بنده یک UPS دارم که 12 ولت 4.5 امپر هستش که برای وقتی برق میره
    میخوام استفاده کنم که بتونه قفل برقی رو اکتیو نگه داره.

متأسفانه هیچ راه حل درستی پیدا نکردم که چطوری بتونم DC رو به AC تبدیل
    کنم چون قفل برقی فقط با AC کار میکنه.

بنده زیاد آدم واردی نیستم در زمینه برق و الکترونیک، ممنون میشم اگر
    نظری دارید که بتونه مشکل منو حل کنه لطفا بفرمایید.

پیشاپیش سپاسگزارم از وقتی که میزازید.

ترانس تبدیل ۹ به ۱۲ یا ضریب مشابه باید استفاده کنید .
    ماسفتهای مورد استفاده تا حدود ۵۰ آمپر جوابگو هستن که برای کاربرد مد نظر شما از هر نوع ماسفت یا ترانزیستور حدود ۳-۴ آمپر میتونید استفاده کنید
    کلید برای خاموش کردن خروجی و تغییر فرکانس بوسیله تنظیم پتانسیومتر انجام میشه .

موفق باشید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط evergreen نمایش پست ها
      با سلام مجدد
      دوست عزیز داخل این دربازکن یک یا دو سیم پیچه که با یک هسنه فلزی وسطش تشکیل یک آهنربا میده و با ولتاژ DC هم عمل خواهد کرد. دلیل ایتکه توصیه سازنده به استفاده از ولتاژ AC هست بیشتر برای محافظت از سیم پیچه، اگر شما برای یک لحظه بهش ولتاژ DC اعمال کنی کار خواهد کرد فقط توجه داشته باشید که برای عمل کردن باید اون زبونه کوچک بالایی داخل باشه بنابراین اگر قفل روی در نصب نیست و تستش میکنید باید خودتون با دست اون زبونه بالایی رو بدبد داخل و ولتاژ رو هم فقط برای زمانی کوتاه و لحظه ایی اعمال کنید.
      موفق باشید.

خیلی ممنونم از وقتی که میزازید، خیلی با ارزشه.

این موردی که فرمودید رو تست کردم کاملا هم درسته که زبونه باید داخل باشه تا عمل کنه اما متأسفانه با 12 ولت DC قفل حرکت نداره،
      اما با برق ترانس که 12 ولت AC و 1.5 امپر هست بخوبی عمل میکنه.

آیا بر اساس تجربه کار با این نوع قفل این پیشنهاد رو دادید یا بر اساس اطلاعات شرکت سازنده؟

دیدگاه

خیلی ممنونم از وقتی که میزازید، خیلی با ارزشه.

این موردی که فرمودید رو تست کردم کاملا هم درسته که زبونه باید داخل باشه تا عمل کنه اما متأسفانه با 12 ولت DC قفل حرکت نداره،
        اما با برق ترانس که 12 ولت AC و 1.5 امپر هست بخوبی عمل میکنه.

آیا بر اساس تجربه کار با این نوع قفل این پیشنهاد رو دادید یا بر اساس اطلاعات شرکت سازنده؟
        با سلام مجدد
        اگر سخت نیست قاب رویی را باز کنید و یه نگاه به داخلش بندازید؟ اگر شد یه عکس هم ازش بگیرید. اگر هم نمیشه بازش کنید با مولتیمتر یه بررسی کنید.
        مورد دیگه اینکه آیا مطمئنید 12 ولت DC که وصل میکنید میتونه جریان لازم رو تامین کنه؟
        موفق باشید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط evergreen نمایش پست ها
          با سلام مجدد
          اگر سخت نیست قاب رویی را باز کنید و یه نگاه به داخلش بندازید؟ اگر شد یه عکس هم ازش بگیرید. اگر هم نمیشه بازش کنید با مولتیمتر یه بررسی کنید.
          مورد دیگه اینکه آیا مطمئنید 12 ولت DC که وصل میکنید میتونه جریان لازم رو تامین کنه؟
          موفق باشید.

ممنونم از شما، با اینکه باتری بکار رفته 4.5 امپر هستش اما بازهم بر اساس گفته شما شک کردم و با مولتی متر تست کردم، ولتاژ و جریان ورودی به قفل درست بود.

همچنان قفل کار نکرد، اما بعد به نظرم اومد که سیم ها رو جابجا کنم یعنی مثبت باتری رو بدم به منفی قفل و منفی باتری رو به مثبت قفل و در کمال تعجب قفل کار کرد، اما وقتی بازهم اومدم اینکارو انجام بدم قفل عمل نکرد، دوباره پلاریته رو رعایت کردم و قفل کار کرد.

در کل هردفعه باید مثبت و منفی رو جابجا کرد.

نظری در این مورد دارید؟

دیدگاه

ممنونم از شما، با اینکه باتری بکار رفته 4.5 امپر هستش اما بازهم بر اساس گفته شما شک کردم و با مولتی متر تست کردم، ولتاژ و جریان ورودی به قفل درست بود.

همچنان قفل کار نکرد، اما بعد به نظرم اومد که سیم ها رو جابجا کنم یعنی مثبت باتری رو بدم به منفی قفل و منفی باتری رو به مثبت قفل و در کمال تعجب قفل کار کرد، اما وقتی بازهم اومدم اینکارو انجام بدم قفل عمل نکرد، دوباره پلاریته رو رعایت کردم و قفل کار کرد.

نظری در این مورد دارید؟
            درود
            اگر میتواند قفل را باز کرده ازمکانیزم آن عکس بگذارید...

دیدگاه

نظری در این مورد دارید؟
              با سلام
              خوشحالم که بالاخره این قفل باز شد. آیا ولتاژ را فقط برای یک لحظه کوتاه وصل میکنید؟ اگر قفل را به حال خود بگذارید و بعد چند دقیقه دوباره ولتاژ را مثل حالت قبل وصل کنید آیا باز میشود؟ موفق نشدید داخلش رو ببینید؟
              موفق باشید.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X