اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

استفاده از LM2576.....DC to DC converter

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : پیشنهاد شما برای این منبع تغذیه چیه؟

E..boy درست میگه.
    اگه بتونی شکل موج نویز رو بگذاری ساده تر میشه.
    چون نویز مقوله ای کسترده است. احتمالا اینی که میگی نویز نیست و ریپل 54 کیلوهرتزه بدلیل کم آوردن تغذیه
    با عرض پوزش خدمت دایی های عزیزم تا اطلاع ثانوی به اینترنت دسترسی ندارم.

دیدگاه

سلام
      بله.درسته. نویز نبود(نمی دونم چرا گفتم نویز!!نویز اومد رو زبونم منم نوشتم!!!)
      یه حالت سینوسی داشت.تغذیه که کم نیورده.چون 3آمپر بود.ما هم زیر 1A می کشیدیم.البته این IC که جریان در حد میلی آمپر از تغذیه می کشه.
      اتفاقا می خواستم عکس بگیرم نشد.عکس گرفتن اونجا دردسر داره .باید یواشکی! بگیرم

این فیلترهای EMI واسه کار من سایزشون چه جوریه؟آخه این عکس هایی که آقای سپاس یار در لینک زیر گذاشتن کمی بزرگ بید(البته خوب ولتاژ و آمپرش هم بالاست):
      http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=11466.0

راستی این رو ببینید جالبه:(به خصوص اونجا که ولتاژ خروجی رو اندازه گیری کرده)
      نحوه ی اندازه گیری ریپل و نویز در منابع تغذیه سویچینگ DC/DC :
      http://www.analogictech.com/resources/applications/appnotes/AN117_DCDCRipple.pdf

دیدگاه

سلام
        این IC که جریان در حد میلی آمپر از تغذیه می کشه.
        آقا من به حرف خودم شک کردم!!
        اگه اینجور باشه که توان ورودی با خروجی جور در نمیاد!!
        پس این چی میگه؟

من به اون نوشته Measured at Ground Pin دقت نکرده بودم.یعنی چی؟یعنی این جریان میلی آمپر از پایه گروند کشیده شده؟پس Supply Current چیه؟

دیدگاه

سلام !

هنوز کامل نخوندمش اما برداشتی که از منحنی بالا دارم اینه :

منحنی فوق نمودار جریان به ولتاژ ورودی تغذیه است .

بارثابت با جریان 200 میلی آمپر به خروجی 5 ولت تغذیه وصل شده و ولتاژ ورودی تغذیه در ابتدا 50 ولته وچون عرض پالسها در کمترین حالت قرار داره جریان نا چیزی از شبکه کشیده می شه ( P=VI.cos a ) کم کم ولتاژ ورودی کاهش پیدا می کنه و برای اینکه خروجی همواره 5 ولت باقی بمونه و نتیجتا جریان بار هم همون 200 میلی آمپر ثابت بمونه فیدبک باید عرض پالسهارو افزایش بده و تحت این شرایط نیاز مند این هستیم که همواره توان ثابتی از شبکه به تغذیه انتقال داده بشه یعنی حاصلضرب VI همواره ثابت باشه خب برای اینکه این اتفاق بیفته با توجه به اینکه ولتاژ شبکه افت کرده باید جریان بیشتری رو از شبکه طلب بکنه . منحنی بالا به خوبی این رو نشون می ده . Measured at ground pin هم یعنی زمین بعنوان مبنا هم برای ولتاژ و هم برای جریان در دو منحنی بالا در نظر گرفته شده .

بدیهی است که اگر جریان بار به 1 آمپر برسه (منحنی بالایی ) در ولتاژ 50 ولت جریان بیشتری نسبت به بار 200 میلی آمپر از شبکه کشیده می شه . و به همین ترتیب ....

من نکته مبهمی ندیدم یا شاید منظورت رو درست نفهمیده باشم ؟ ! ؟
          آسمان بار امانت نتوانست کشید قرعه کار به نام من دیوانه ردند
          سلطانی دو عالم باشد از آن آن کس سلطان بیامدست و درویش رفته باشد

دیدگاه

ممنون از توضیحاتت.
            من منظورم اینه که مثلا فرض کنید:
            خروجیمون 5ولته و داریم 1آمپر جریان می کشیم.ورودی هم مثلا 30ولت. خوب؟ ....حالا نمودار می گه که در 30 ولت جریانی که از منبع کشیده میشه حدود 8میلی آمپره.
            حاصلضرب VI در ورودی آی سی:30v * 8mA = 0.24w
            حاصلضرب VI در خروجی آی سی: 5v * 1A = 5w
            این اختلاف توان رو چه جور توجیه می کنید؟از کجا اومده؟مگه نه اینکه هر چقدر توان میدیم همون قدر می گیریم.حالا چه جوری شده که 0.2 دادیم و 5وات گرفتیم.
            نمی دونم شاید من درک درستی از سویچینگ ندارم!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سید عبدالله حسنی
              ممنون از توضیحاتت.
              من منظورم اینه که مثلا فرض کنید:
              خروجیمون 5ولته و داریم 1آمپر جریان می کشیم.ورودی هم مثلا 30ولت. خوب؟ ....حالا نمودار می گه که در 30 ولت جریانی که از منبع کشیده میشه حدود 8میلی آمپره.
              حاصلضرب VI در ورودی آی سی:30v * 8mA = 0.24w
              حاصلضرب VI در خروجی آی سی: 5v * 1A = 5w
              این اختلاف توان رو چه جور توجیه می کنید؟از کجا اومده؟مگه نه اینکه هر چقدر توان میدیم همون قدر می گیریم.حالا چه جوری شده که 0.2 دادیم و 5وات گرفتیم.
              نمی دونم شاید من درک درستی از سویچینگ ندارم!
              آخه گل پسر
              با جریان تغذیه آی سی چیکار داری؟
              این جریان مستقل از جریان سوئیچ یعنی همون ترانزیستوره. درخروجی یک آمپر جریان ترانزیستور (موقعی که روشنه) حدوده 2 آمپره. و منبع تغذیه شما نمی تونه این جریان لحظه ای رو تامین کنه( بیشتر منابع نمی تونن) . اما خازن ورودی 68 میکرو برای همین گذاشته شده .
              این خازن باید LOW ESR باشه و حتی خازن معمولی سرامیکی هم باهاش موازی کنی تا این جریان لحظه ای با اینها تامین بشه نه منبع تغذیه.
              فیلتری که عکسشو گذاشتن برای 220 ولت و 10 آمپره پس بدرد کار شما نمی خوره. اصلا برای این جریانها کسی فیلتر نمیگذاره و همون خازنها کافیه. اگه هم خیلی می خوای کارت قشنگ بشه دوتا خازن 68 میکرو بگذار و بینش هم یک سلف 10 میکرو هانری
              با عرض پوزش خدمت دایی های عزیزم تا اطلاع ثانوی به اینترنت دسترسی ندارم.

دیدگاه

سلام
                دیروز بحثLM2576 شد،یادم اومد این تاپیک نصفه نیمه رها شد.
                اون پروژه ای که قرار بود این IC درش استفاده شه فعلا به حالت تعلیق! دراومده.
                ولی من مدارش رو دوباره تو آزمایشگاه دانشگاه با یه منبع تغذیه خیلی قدیمی بستم.خبری از اون به اصطلاح شبه سینوسی نبود.فقط وقتی time devision اسکوپ رو خیلی کم کردم،یه ریپل هایی میومد و میرفت!که وقتی فیلتر(همونی که احمد جان گفت) تو ورودی گذاشتم خیلی خیلی کم شد.کلی ذوق کردم! :wow:
                این تغذیه هم 3آمپری بود.ولی اون قبلی از این سوسول جدیدا بود(از اونا که مد standby دارن).البته خیلی باش ور نرفتم .شاید با گذاشتن فیلتر بهتر میشد.
                ممنون از راهنمایی دوستان .تو کار کردن با این آی سی فسقلی کلی چیز یاد گرفتم.
                یه سری لینک به درد بخور :

Step-Down DC/DC Converter Input Ripple and Noise
                http://www.analogictech.com/applications/appnotes/AN112_DCDCNoise.pdf

انواع توپولوژی های مبدل های dc-dc:
                http://www.namelectronic.ir/index.php?option=com_content&task=view&id= 54&Itemid=42

مثالی از استفاده از این آی سی با توضیحات کامل:
                http://www.solorb.com/elect/solarcirc/buckreg1/index.html
                با اجازتون عنوان تاپیک رو هم عوض کردم که کسی خواست با این آیسی کار کنه ببینه.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X