اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ماژول کاهنده مناسب برای ساخت منبع تغذیه متغیر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

ماژول کاهنده مناسب برای ساخت منبع تغذیه متغیر

با سلام.
    جهت ساخت یک منبع تغذیه متغیر با ولتاژ قابل تنظیم یک و دو دهم تا 36 ولت ،ماژول آن از سایت خریداری شد. برای تغذیه اون هم یه ترانس 220 به 24 با جریان دهی حدود 15 آمپر آلمانی خریداری شد. بعد از یکسو سازی جریان خروجی این ترانس ( چون از کارکرد و رنج خازن مورد نیاز اطلاعی نداشتم) خروجی پل دیود رو به ماژول دادم. به سرعت خازن ها ترکید! آیا انتخاب ماژول کاهنده اشتباه بوده و از پس این کار برنمیاد؟ در ضمن، دو تا مولتی ترن ها رو برداشته بودم و پتانسیومتر با رنج مترادف اون توی ماژول کار گذاشته بودم با کلی امید و آرزو... نقشه ها مون به باد رفت... عکس ماژول رو میفرستم.

پاسخ : ماژول کاهنده مناسب برای ساخت منبع تغذیه متغیر

نوشته اصلی توسط خانوردی نمایش پست ها
    با سلام.
    جهت ساخت یک منبع تغذیه متغیر با ولتاژ قابل تنظیم یک و دو دهم تا 36 ولت ،ماژول آن از سایت خریداری شد. برای تغذیه اون هم یه ترانس 220 به 24 با جریان دهی حدود 15 آمپر آلمانی خریداری شد. بعد از یکسو سازی جریان خروجی این ترانس ( چون از کارکرد و رنج خازن مورد نیاز اطلاعی نداشتم) خروجی پل دیود رو به ماژول دادم. به سرعت خازن ها ترکید! آیا انتخاب ماژول کاهنده اشتباه بوده و از پس این کار برنمیاد؟ در ضمن، دو تا مولتی ترن ها رو برداشته بودم و پتانسیومتر با رنج مترادف اون توی ماژول کار گذاشته بودم با کلی امید و آرزو... نقشه ها مون به باد رفت... عکس ماژول رو میفرستم.

https://eshop.eca.ir/%D9%85%D8%A7%DA...m_source=Torob
    سلام و درود به شما.
    والا من تا حالا از این ماژول استفاده نکردم و
    نمیدونم عیب از ماژول بوده یا نه اینکه خازن ها
    ترکیده باید بررسی بشه تا مشکل پیدا بشه یا
    خازن ها رو با ولتاژ مناسب دوباره مونتاژ کنید
    در کار گذاری مولتی ترن ها دقت کنید. فکر نمی
    کنم ماژول اشکالی داشته باشه. ولی الان که خازن
    ها ترکیده شاید بقیه قطعات هم دچار مشکل شده
    باشند. باید تست کنید.
    به هر حال در کار الکترونیک این مشکلات وجود
    داره. بعد از کلی تلاش یهو یه اشتباه کوچیک کل
    پروژه بر باد میره. برای منم پیش اومده. تلاش
    باید کرد
    دوستان عزیز همه ما بدون هیچ توقعی توی این انجمن دانسته هامون رو با هم به اشتراک میگذاریم. کمترین توقع یک لایک می باشد.

دیدگاه

پاسخ : ماژول کاهنده مناسب برای ساخت منبع تغذیه متغیر

سلام انتخاب ماژول درسته فقط باید به دو نکته توجه کرد :1ورودی و خروجی ماژول.۲ جهت مثبت و منفی که به ورودی داده میشه اشتباه نباشه.اما ترانس۲۴ ولتی که پس از پل دایود و خازن صافی حدود ۳۶ ولت میشه که تا اینجا هم داستان درسته و نباید خازنها میترکیدن فقط میمونه عدم رعایت دو نکته بالا.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
      X