اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ولتاژ پل دیود ۲۵۰ ولت است

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

ولتاژ پل دیود ۲۵۰ ولت است

سلام من یک سوییچینگ دارم که وقتی میزنم برق صدای نویز زیادی میدهم و بعد ۵ ثانیه چراغ روشن میشود وقتی ولتاژ میگیری وقتی که روش میشود ۵ ولت آروم آروم به ۱۱ ولت تبدیل میشود وقتی بار میگیری خاموش میشود
    و بعد پل ولتاژ خازن صافی رو که میگیرم ۲۵۰ ولت است که به ۳۱۰ ولت هم نرسیده میشه کمکم کنین

پاسخ : ولتاژ پل دیود ۲۵۰ ولت است

نوشته اصلی توسط erfanadeli نمایش پست ها
    سلام من یک سوییچینگ دارم که وقتی میزنم برق صدای نویز زیادی میدهم و بعد ۵ ثانیه چراغ روشن میشود وقتی ولتاژ میگیری وقتی که روش میشود ۵ ولت آروم آروم به ۱۱ ولت تبدیل میشود وقتی بار میگیری خاموش میشود
    و بعد پل ولتاژ خازن صافی رو که میگیرم ۲۵۰ ولت است که به ۳۱۰ ولت هم نرسیده میشه کمکم کنین
    درود،
    به نظر میرسه که خازن صافی ورودی شما سوخته.

دیدگاه

الان درست شده اما وقتی بهش کمترین بارو وصل میکنم هی چراغش خاموش روشن میشود و صدای نویز زیادی میده

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

الان درست شده اما وقتی بهش کمترین بارو وصل میکنم هی چراغش خاموش روشن میشود و صدای نویز زیادی میده

دیدگاه

نوشته اصلی توسط erfanadeli نمایش پست ها
        مشکل از کجا بوده الان درست شده؟

دیدگاه

سلام
          بیشترین عیب در منابع سوئیچینگ خرابی خازن اول شما از سلامت خازن صافی ورودی و خازن خروجی و خازن نوسانساز ایسی مطمئن شوید

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

سلام
          بیشترین عیب در منابع سوئیچینگ خرابی خازن اول شما از سلامت خازن صافی ورودی و خازن خروجی و خازن نوسانساز ایسی مطمئن شوید

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X