اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سوال درموردپاورکامپیوتر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

سوال درموردپاورکامپیوتر

سلام دوستان وقت بخیر.راستش من چندتاپاورکامپیوترقدیمی دارم امروزبفکرافتادمکه احتمالاباتوجه به دقیق بودن کنترل ولتاژوجریان خروجی پاوروباتوجه به اینکه اینروزانیازمبرم به دستگاههای محافظ برق وسایل خانگی دارم.پس بامشورت وکمک استاتیدمحترم درانجمن شایدبامقداری تغیرات درپاورهاممکن شودانهاراتبدیل به محافظ برق وسایل خانگی نماییم.بنظرخودم اگه اینکارشدنی باشدیکی ازنظرکیفیت کارازمحافظهای بازاری بهترباشد.ودوم اینکه تجربه ای کسب مینماییم.خواهشااگه شدنی هست راه کاربدهیدتاشروع کنیم.سپاس ازشما

فرستاده شده از Redmi Note 8 Proِ من با Tapatalk

پاسخ : سوال درموردپاورکامپیوتر

سلام دوستان.وقتتون بخیر.کسی درموردسوال ودرخواست من درارتباط باتیدیل پاوربه محافظ برق تجربه ای نداشت راهنمایی نماید؟خریدمحافظ برق کارسختی نیست.فقط تغیروضعیت پاوربرای اینکارهدف اصلی هست.خواهشامحبت کنید.ممنون

دیدگاه

درود
      از پاور کامپیوتر نمیتوان بعنوان محافظ برق استفاده نمود ولی بعنوان منبع تغذیه آزمایشگاهی میشود . بحث در مورد این موضوع در انجمن های مختلف این سایت فراوان است جستجو کنید .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط aza0 نمایش پست ها
        سلام دوستان وقت بخیر.راستش من چندتاپاورکامپیوترقدیمی دارم امروزبفکرافتادمکه احتمالاباتوجه به دقیق بودن کنترل ولتاژوجریان خروجی پاوروباتوجه به اینکه اینروزانیازمبرم به دستگاههای محافظ برق وسایل خانگی دارم.پس بامشورت وکمک استاتیدمحترم درانجمن شایدبامقداری تغیرات درپاورهاممکن شودانهاراتبدیل به محافظ برق وسایل خانگی نماییم.بنظرخودم اگه اینکارشدنی باشدیکی ازنظرکیفیت کارازمحافظهای بازاری بهترباشد.ودوم اینکه تجربه ای کسب مینماییم.خواهشااگه شدنی هست راه کاربدهیدتاشروع کنیم.سپاس ازشما

سلام
        اگه دست کاری نکنی ، از همون ولتاز های خروجی استفاده کنی میشه گفت کارایی محافظ رو داره

دیدگاه

نوشته اصلی توسط aza0 نمایش پست ها
          سلام دوستان.وقتتون بخیر.کسی درموردسوال ودرخواست من درارتباط باتیدیل پاوربه محافظ برق تجربه ای نداشت راهنمایی نماید؟خریدمحافظ برق کارسختی نیست.فقط تغیروضعیت پاوربرای اینکارهدف اصلی هست.خواهشامحبت کنید.ممنون

درود، فکر کنم شما بودید که چند هفته قبل تاپیک در مورد تبدیل
          برد ست کنترل به محافظ زده بودید،
          در مورد تبدیل پاور ، به کلی غیر ممکن هست!
          پاور کامپیوتر منبع تغذیه سویچینگ هست در حالی که محافظ باید
          عملیات قطع و وصل انجام بده.
          اگر دلتون بخواد، میتونم براتون مدار و PCB رو طراحی کنم تا خودتون
          محافظ بسازید.
          ولی بهتره بی خیال تبدیل کردن بشید .

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X