اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

افزایش جریان تریستور scr

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

افزایش جریان تریستور scr

سلام
    وقت دوستان عزیز بخیر. من قصد دارم جریان عبوری از تریستور scr را با کمک ترانزیستور افزایش دهم جریان عبوری تریستور من حدود یک آمپر است. و من قصد دارم
    جریان خیلی بیشتری را از ترانزیستور کمکی عبور دهم و به بار منتقل کنم. بار من باتری است. بنظرتون با کمک طرح زیر این امکان وجود دارد؟؟ طرح زیر معمولا روی رگولاتور
    ولتاژ جهت افزایش جریان خروجی استفاده میشود.
    ممنون میشوم راهنمایی بفرمایید.

پاسخ : افزایش جریان تریستور scr

درود
    در مورد رگولاتورها چون از یک جریانی به بالاتر ساخته نشده اند مثلا حداکثر 5 آمپری هستند خب از یک ترانزیستور شبیه مداری که شما ارائه کرده اید و در دیتا شیت رگولاتور ها هم هست استفاده میشود ولی در مورد تریستور تا جریانهای چند صد آمپری در دسترس هستند و میتوان از نوع جریان بالاتری استفاده کرد دیگر نیازی به استفاده از مدار فوق نیست ضمنا من شک دارم اصلا مدار فوق کار کند.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط nimdar نمایش پست ها
      درود
      در مورد رگولاتورها چون از یک جریانی به بالاتر ساخته نشده اند مثلا حداکثر 5 آمپری هستند خب از یک ترانزیستور شبیه مداری که شما ارائه کرده اید و در دیتا شیت رگولاتور ها هم هست استفاده میشود ولی در مورد تریستور تا جریانهای چند صد آمپری در دسترس هستند و میتوان از نوع جریان بالاتری استفاده کرد دیگر نیازی به استفاده از مدار فوق نیست ضمنا من شک دارم اصلا مدار فوق کار کند.
      سلام بله. من نوع باری که استفاده میکنم باعث میشه که جریان از حدی بالاتر نرود اما من قصد تزریق جریان بیشتری به بار دارم. برای همین دنبال مداری هستم که بتوانم جریان را در این حالت افزایش دهم. اگر راه حلی دارید ممنون میشم راهنمایی بفرماید

دیدگاه

درود
        چنین چیزی امکان ندارد هر باری متناسب با توانی که برایش طراحی شده (P=VxI) جریان میکشد نه بیشتر مثلا یک لامپ 100واتی 220 ولتی جریانی برابر 0.45 آمپر میکشد و شما نمیتوانید جریان بیشتری به آن تزریق کنید در حقیقت برق شهر با توجه به قطر سیم و کنتور شما یک منبع جریان بینهایت برای لامپ محسوب میشود ولی در همین حال جریانی بیش از 0.45 آمپر در 220 ولت برق شهر مصرف نمیکند حال اگر ولتاژ نامی لامپ را کاهش دهیم با توجه به ثابت بودن توان آن جریان بیشتری مصرف خواهد کرد که البته این کار استاندارد نیست .
        اما اگر میخواهید ولتاژ بار خود را کاهش دهید تا جریان افزایش یابد از تریستور های با جریان کار بالاتری استفاده نمایید همانطور که در پست قبلی اشاره کردم تریستور های صنعتی تا جریان های چند صد آمپری در بازار موجود هستند.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X