اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
ترانس خازنی
Collapse
X
-
پاسخ : ترانس خازنی
نوشته اصلی توسط erfanadeli نمایش پست هاسلام من میخواهم یک مدار ترانس خازنی درسته کنم با خروجی 25 ولت اما من یک مدار درست کردم و خروجی اون مدار 50 ولت است
اگر میشه راهنمایی کنید
من نحوه ساخت یک مدار منبع تغذیه بدون ترانسفورماتور نشان خواهم داد. از این مدار می توان به عنوان منبع تغذیه استفاده کرد. توضیحات مدار
این مدار رو خریدم و PCB رو چاپ کردم با خازن 2.2
- تشکرها 1
-
سلام این 5 مرحله را بررسی کنید، شاید درست شد:
بررسی طراحی مدار: طراحی مدار خود را دوباره بررسی کنید و مطمئن شوید که با ولتاژ خروجی 25 ولت مورد نظر شما مطابقت دارد. شماتیک، مقادیر مولفه و اتصالات را بررسی کنید تا هر گونه خطا یا اختلاف احتمالی را شناسایی کنید.
مقدار خازن: مقدار خازن نقش مهمی در تعیین ولتاژ خروجی مدار ترانسفورماتور خازن دارد. اگر از خازن 2.2 میکروفاراد (میکرو فاراد) استفاده کرده اید و به جای 25 ولت مورد نظر، ولتاژ خروجی 50 ولت به دست آورده اید، ممکن است نشان دهنده این باشد که مقدار خازن برای نیازهای شما مناسب نیست. برای دستیابی به ولتاژ خروجی مطلوب، از خازن متفاوتی با مقدار مناسب استفاده کنید.
نسبت ترانسفورماتور: ترانسفورماتور مورد استفاده در مدار نیز بر ولتاژ خروجی تأثیر می گذارد. اطمینان حاصل کنید که نسبت چرخش ترانسفورماتور برای ولتاژ خروجی مورد نظر مناسب است. اگر نسبت چرخش مناسب نیست، ممکن است لازم باشد ترانسفورماتور را تعویض کنید یا مدار را مطابق با آن اصلاح کنید.
مقاومت بار: مقاومت بار متصل به خروجی مدار می تواند بر ولتاژ خروجی تأثیر بگذارد. اگر مقاومت بار خیلی کم یا خیلی زیاد باشد، می تواند بر تنظیم ولتاژ تأثیر بگذارد. اطمینان حاصل کنید که مقاومت بار در محدوده قابل قبول مشخص شده برای طراحی مدار شما باشد.
بازخورد و تنظیم: برخی از مدارهای مبتنی بر ترانسفورماتور شامل فیدبک و اجزای تنظیم برای کنترل ولتاژ خروجی هستند. بررسی کنید که آیا مدار شما دارای مکانیزم های بازخورد یا مدارهای تنظیم ولتاژ است و مطمئن شوید که آنها به درستی پیکربندی شده اند و طبق خواسته کار می کنند.
دیدگاه
-
سلام مدار کلا مقاومت بار نداشته من خودم براش گذاشتم یک کیلو رو وصل کردم به منفی و ۱۰۰ اهم رو به مثبت سر های دیگر مقاومت رو به هم وصل کردم و خروجی شد 25.6 ولت که خوبه
خیلی ممنون
دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم
اما یک سوال دیگه من خودم اومدم یک مدار طراحی کنم از چیزهایی که فهمیدم یک پایه خازن رو به برق ورودی و پای دیگر به پل دیود اون پای دیگر پل دیود رو به ورودی اما خروجی مدار 200 ولت بود چرا آنقدر زیاد؟
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط erfanadeli نمایش پست هاسلام مدار کلا مقاومت بار نداشته من خودم براش گذاشتم یک کیلو رو وصل کردم به منفی و ۱۰۰ اهم رو به مثبت سر های دیگر مقاومت رو به هم وصل کردم و خروجی شد 25.6 ولت که خوبه
خیلی ممنون
دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم
اما یک سوال دیگه من خودم اومدم یک مدار طراحی کنم از چیزهایی که فهمیدم یک پایه خازن رو به برق ورودی و پای دیگر به پل دیود اون پای دیگر پل دیود رو به ورودی اما خروجی مدار 200 ولت بود چرا آنقدر زیاد؟
ضمنا پیشنهاد میکنم از این مدار که امن تر هست استفاده کنید:
- تشکرها 1
دیدگاه
دیدگاه