اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

خازن های منبع تغذیه

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

خازن های منبع تغذیه

سلام و عرض ادب خدمت مهندسان عزیز و گرامی خسته نباشید یه سوال فنی دارم اگر در یک بردی از خازن مشابه استفاده بشه ولی میکروفارادش بالا پایین باشه مثلاً ۴۰۰ ولت ۲۲ میکروفاراد به جاش ۴۰۰ ولت ۸۲ میکروفاراد یا مثلاً دو و نیم میکروفاراد یا مثلاً به جای ۴۰۰ ولت ۴۵۰ ولت بذاریم چه اتفاقی می‌افته
    این سوال من در رابطه با فقط منبع تغذیه نیست نیست در کل پرسیدم میخواستم بدونم فقط باید همون نوع خازن که خراب شده تعویض شه و جایگذاری بشه یا میشه یه مقداری قوی تر چه از نظر ولتاژ چه از نظر ظرفیت گذاشت؟
    البته منظور من از یه مقدار در حد مثال:قطعه اصلی ۴۰۰ولت ۲۲میکروفاراد،،،، قطعه ای که بخوام جایگزینش کنم ۴۵۰ ولت ۸۲ میکرو فاراد یا ۳۵۰ولت ۲٫۵ میکروفاراد.
    ممنون میشم اگر واقعا امتحان کردیم و مطمئنین جواب بدین چون به شدت جوابش برام مهمه.
    ممنون از همگی دوستان عزیز

پاسخ : خازن های منبع تغذیه

نوشته اصلی توسط EngHossein نمایش پست ها
    سلام و عرض ادب خدمت مهندسان عزیز و گرامی خسته نباشید یه سوال فنی دارم اگر در یک بردی از خازن مشابه استفاده بشه ولی میکروفارادش بالا پایین باشه مثلاً ۴۰۰ ولت ۲۲ میکروفاراد به جاش ۴۰۰ ولت ۸۲ میکروفاراد یا مثلاً دو و نیم میکروفاراد یا مثلاً به جای ۴۰۰ ولت ۴۵۰ ولت بذاریم چه اتفاقی می‌افته
    این سوال من در رابطه با فقط منبع تغذیه نیست نیست در کل پرسیدم میخواستم بدونم فقط باید همون نوع خازن که خراب شده تعویض شه و جایگذاری بشه یا میشه یه مقداری قوی تر چه از نظر ولتاژ چه از نظر ظرفیت گذاشت؟
    البته منظور من از یه مقدار در حد مثال:قطعه اصلی ۴۰۰ولت ۲۲میکروفاراد،،،، قطعه ای که بخوام جایگزینش کنم ۴۵۰ ولت ۸۲ میکرو فاراد یا ۳۵۰ولت ۲٫۵ میکروفاراد.
    ممنون میشم اگر واقعا امتحان کردیم و مطمئنین جواب بدین چون به شدت جوابش برام مهمه.
    ممنون از همگی دوستان عزیز
    درود،
    در تاپیک دیگر هم گفتم.
    اگر ولتاژ خازن بیشتر باشه در هیچ مداری مشکلی پیش نمیاد و باعث طول عمر طولانی تر خازن مورد نظر میشه.
    از قدیم انجام میشه و شک کردنی لازم نیست.
    اما در مورد ظرفیت مهم هست.
    فرض کنید در یک مدار تایمر ظرفیت خازن بجای ۱۰ میکرو ۳۳ میکرو گذاشتیم، در اینصورت مقدار زمان تایمر ۳ برابر میشه که مطلوب نیست.
    یا در مدار نوسان ساز بجای خازن ۲۲۰ نانو ، ۱۰۰ نانو گذاشتیم، خب مقدار فرکانس ۲ برابر میشه که مطلوب نیست.
    یا در یک مدار تغذیه ترانسی، بجای خازن ۱۰۰۰ میکرو، ۲۲۰۰ میکرو گذاشتیم،
    در اینصورت کیفیت خروجی منبع تغذیه بالا می‌ره و ریپل کمتری داره.
    .یا در یک مدار سویچینگ بجای خازن ۴۰۰ ولت ۱۰ میکروفاراد، خازن ۴۰۰ ولت
    ۸۲ میکروفاراد میذاریم، در اینصورت ممکنه فیوز مدار در بار اول یا دوم بسوزه .
    یا در خروجی رگولاتور خطی بجای خازن ۴۷۰ میکرو، ۱۰۰ میکرو گذاشتیم،
    در اینصورت فرقی نمیکنه و مدار کار می‌کنه تنها ممکن هست مدار امتیاز استاندارد کمتری بگیره.

در چند مثال بالا متوجه شدید که تغییر ظرفیت خازن بسته به مدار ممکنه واکنش های متفاوتی داشته باشه.

دیدگاه

پاسخ : خازن های منبع تغذیه

نوشته اصلی توسط HS1386 نمایش پست ها
      درود،
      در تاپیک دیگر هم گفتم.
      اگر ولتاژ خازن بیشتر باشه در هیچ مداری مشکلی پیش نمیاد و باعث طول عمر طولانی تر خازن مورد نظر میشه.
      از قدیم انجام میشه و شک کردنی لازم نیست.
      اما در مورد ظرفیت مهم هست.
      فرض کنید در یک مدار تایمر ظرفیت خازن بجای ۱۰ میکرو ۳۳ میکرو گذاشتیم، در اینصورت مقدار زمان تایمر ۳ برابر میشه که مطلوب نیست.
      یا در مدار نوسان ساز بجای خازن ۲۲۰ نانو ، ۱۰۰ نانو گذاشتیم، خب مقدار فرکانس ۲ برابر میشه که مطلوب نیست.
      یا در یک مدار تغذیه ترانسی، بجای خازن ۱۰۰۰ میکرو، ۲۲۰۰ میکرو گذاشتیم،
      در اینصورت کیفیت خروجی منبع تغذیه بالا می‌ره و ریپل کمتری داره.
      .یا در یک مدار سویچینگ بجای خازن ۴۰۰ ولت ۱۰ میکروفاراد، خازن ۴۰۰ ولت
      ۸۲ میکروفاراد میذاریم، در اینصورت ممکنه فیوز مدار در بار اول یا دوم بسوزه .
      یا در خروجی رگولاتور خطی بجای خازن ۴۷۰ میکرو، ۱۰۰ میکرو گذاشتیم،
      در اینصورت فرقی نمیکنه و مدار کار می‌کنه تنها ممکن هست مدار امتیاز استاندارد کمتری بگیره.

در چند مثال بالا متوجه شدید که تغییر ظرفیت خازن بسته به مدار ممکنه واکنش های متفاوتی داشته باشه.
      درود بر شما مهندس عزیز بله بسیار هالی توضیح دادین و کامل متوجه شدم با مثال های متعددتون تمام ابهام هارو بر طرف کردین ولناژ مهم نیست و با لاترش بهتر و عمر طولانی تر خلزن رو داره ولی ظرفیت به شدت مهم هست و باید همونی باشه که از مدار برداشته میشه

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
      X