اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تبدیل 220 به 24 dc بدون ترانس

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : تبدیل 220 به 24 dc بدون ترانس

با 560 نانو فاراد کمتر از 50 میلی آمپر به دست میاره
    با این لینک http://danyk.wz.cz/ledzar_en.html میتونید ظرفیت خازن سری رو بدست بیارید
    برای 1 آمپر حدود 14 میکرو فاراد خازن لازم هست که دست کمی از یه ترانس 1 آمپری نداره

دیدگاه

با سلام
      من یه مدار منبع تغذیه 220به 24 dc نیاز دارم .
      با تشکر از دوستان.

دیدگاه

با سلام
        من نیاز به یه مدار منبع تغذیه 220به 24 dc دارم
        ممنون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط maysam_sa
          با سلام
          من نیاز به یه مدار منبع تغذیه 220به 24 dc دارم
          ممنون
          چه جریانی؟ بیشتر از 20 میلی آمپر بخای بصرفه نیست

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ABISH
            سلام احتیاج به این کارا نیست که...
            فقط کافیه یک خازن 560نانو فاراد رو در مسیر به صورت سری قرار بدیم و چون خازن در AC مثل مقاومته پس سرش افت داریم با یه حلقه و مقدار جریانی که میخوایم میزان خازن تغییر میکنه بعد با پل دیود و 7812 رگولش کنید اینم مدارشhttp://langari.persianblog.ir/post/11
            اساتید آیا واقعا اینطوری ایزوله میآ‌شه؟؟؟ :eek: :question: :question:
            ای خدا از دست اینا چکار کنم؟؟؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مجید نصراله زاده
              سلام دوستان خسته نباشید این چیزی که من میبینم که 60ولت به بالا یا های با ورودی dc رو به 5ولت 3امپر تبدیل میکنه .. :surprised:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ali_chini
                اساتید آیا واقعا اینطوری ایزوله میآ‌شه؟؟؟ :eek: :question: :question:
                سلام. خروجیه منابع خازنی ایزوله نیست و همیشه توانه ثابتی رو میده کلا قید این منابع رو (جز در جاهای بسیار خاص) بزنید بهتره و در جواب دوستمون که درباره 2576 سوال کرده بود چه مدله HV و چه معمولیش هیچکدوم تواناییه ورودیه 220 ولت رو ندارن فکر کنم مدله اچ وی اش نهایت تا 60 ولت ورودی قبول میکنه.
                ساخت سوئیچینگ-داریور ال ای دی- لامپ و پروژکتور ال ای دی

دیدگاه

راستشو بخواید من خودم بشخصه تا الان بدی ندیدم از منابع خازنی و تازه رو اوردم بش و همه مدارامو با خازن طراحی میکنم3تا دستگاهم الان رو تولید انبوهه که خوبم جواب داده کلید رمزی تایمر دیجیتال و کنترل دمای محیط هیچکدوم موردی نداشتن تابلو ال ای دی هم زدم که الان 3ساله خدا پدرو مادرشو بیامرزه با ال ای دی se هنوز مرگ نداشته و خوبم کار کرده تازه ثابته و خاموش روشنم نمیشه خواستید عکسشم میذارم
                  { خلاف قوانین - پاک شد }

دیدگاه

نوشته اصلی توسط r-el
                    راستشو بخواید من خودم بشخصه تا الان بدی ندیدم از منابع خازنی و تازه رو اوردم بش و همه مدارامو با خازن طراحی میکنم3تا دستگاهم الان رو تولید انبوهه که خوبم جواب داده کلید رمزی تایمر دیجیتال و کنترل دمای محیط هیچکدوم موردی نداشتن تابلو ال ای دی هم زدم که الان 3ساله خدا پدرو مادرشو بیامرزه با ال ای دی se هنوز مرگ نداشته و خوبم کار کرده تازه ثابته و خاموش روشنم نمیشه خواستید عکسشم میذارم
                    جالبه من تا حالا استفاده نکردم حتما از خود بردش - قسمت تغدیه - عکس بزار
                    برای یکم بیشتر ایزوله شدن من یک پیشنهاد دارم بهتر دوتا خارن با دو برابر ضرفیت اون خازن تکی برای هر دو ورودی فاز و نول بزاریم اینطوری این دو خازن سری میشه و ضرفیتش اندازه همون خازن تکی میشه .
                    تنها موردی که همه آدما یقین دارن خدا در حقش زیاد لطف کرده
                    داشتن عقله زیادتر از دیگر آدم ها است

دیدگاه

نوشته اصلی توسط aliila
                      برای یکم بیشتر ایزوله شدن من یک پیشنهاد دارم بهتر دوتا خارن با دو برابر ضرفیت اون خازن تکی برای هر دو ورودی فاز و نول بزاریم اینطوری این دو خازن سری میشه و ضرفیتش اندازه همون خازن تکی میشه .
                      البته با این کار ایزولاسیون تامین نمیشه و البته گرونتر و حجیم تر هم درمیاد بخصوص اینکه هدف استفاده از تغذیه خازنی معمولا صرفه جویی در هزینه و فضای اشغالی توسط ترانس هست

دیدگاه

تابلو ال ای دی با منبع خازنی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ واقعا اشتباهه ..........
                        ساخت سوئیچینگ-داریور ال ای دی- لامپ و پروژکتور ال ای دی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ms2000
                          تابلو ال ای دی با منبع خازنی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ واقعا اشتباهه ..........
                          والا تابلو مغازه خودم با مزخرف ترین ال ای دی یعنی se سال 87زده شده و تا الان حتی یدونه سوخته نداده بسه بابا مگه قراره چقد عمر کنن برای شهرداری هم یه تابلو (الله)زدم برای یکی از میدونای شهر از سال 90تا الان که مشکلی نداشه مگه درستاش چقدر عمر میکنن که این اشتباهاش 3-4سال عمر میکنن البته تا الان. بقیشم خدا کریمه
                          من واسه کاهش حجم مدارام و هزینه از خازنی استفاده میکنم و درسته ایزولاسیون نداره اما من تا الان بمشکل بر نخوردم نمیدونم توکل به خدا :redface:
                          { خلاف قوانین - پاک شد }

دیدگاه

نوشته اصلی توسط r-el
                            سلام جناب "r-el" ؛

یه سوال دوتایی : خازن رو چی گذاشتید و مقاومت بار چیه؟! ممنون میشم جواب بدید...

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                            X