سلام. این فایل پاورپوینت رو یه نگاهی بنداز:
http://dldigitalelearning.persiangig.com/Zipped/Chap4%20---%20Part%201.rar
سوالی بود در خدمتیم.
لطفاً برای انجام پروژه های دانشجویی پیام خصوصی نفرستید.
لطفاً سوالاتی که در انجمن قابل طرح شدن هستند پیام خصوصی نکنید.
با تمام وجود گناه کردیم اما نه نعمتش را از ما گرفت نه گناهان ما را فاش کرد اطاعتش کنیم چه می کند؟"دکتر شریعتی"
اگر جایی که ایستاده اید را نمی پسندید، عوضش کنید شما درخت نیستید!! "پاسکال"
یا به اندازه ی آرزوهایت تلاش کن یا به اندازه تلاشت آرزو کن. "شکسپیر"
ممنون که توجه کردین فایلای مرتبط انگلیسی زیادی رو دیدم ولی روشش رو نمی دونم درست فهمیدم یا نه oo:
چیزی که دستگیرم شده اینه که تک تک سمبلها رو در نظر نمیگیره کل پیام رو یکباره در نظر میگیره و بر اساس احتمالات سمبلها , یه ناحیه بین 0-1 به اونا اختصاص میده. در واقع از دو متغییر low و high استفاده میکنه که مقادیر ابتداییش همون 0 و 1 هستند.
ولی حالا روشی که برای حل مسئله استفاده میکنن چجوریه
یه الگوریتمش رو دیدم اینجوریه که باید از توزیع تجمعی(c) سمبلها بری
این شکلیه
یعنی باید از روی همین عمل کنم رنج low و high تک تک سمبلها رو بدست بیارم بعد چجوریه بگم هر سمبل تو چه بازه ایه منظورم شکلایی که برای حل این روش میکشن و توش معلومه هر سمبلی تو چه محدوده ایه ,من که فقط با این الگوریتم حد بالا و پایینو میتونم بگم اینکه حالا تو این محدوده از کجا تا کجا مربوط به چه سمبلیه چی
یا یه روش دیگه داره (یه چیزی مثل هافمن که خودمونم شکل میکشیدیم و احتمالا رو به ترتیب نزولی مینوشتیم و بعد از پایین دوتا دوتا با هم جمعشون میکردیم و باز مرتب میکردیم)
فایل پاورپوینتی که گذاشتم خوندی یا نه؟ من درست متوجه سوالت نشدم. مشکلت تو مرحله encode هست یا decode؟
اگه تو مرحله decode هست باید این رو هم در نظر بگیری که طول رشته و ترتیب نمادها موقع encode رو هم باید داشته باشی.
با تمام وجود گناه کردیم اما نه نعمتش را از ما گرفت نه گناهان ما را فاش کرد اطاعتش کنیم چه می کند؟"دکتر شریعتی"
شرمنده دیروز نخوندمش :redface: (آخه اسمش شبیه یه فایل انگلیسی بود که قبلا خونده بودم فکر کردم همونه بازم ببخشید(حالا پیش خودت نگی عجب آدمایی پیدا میشنا :angry )
دست شما درد نکنه واقعا ممنون
نمی دونستم مباحث ویژه الکترونیک این چیزا رو میخونن خیلی خوبه (ما مباحث ویژه مخابرات ماهواره خوندیم)
راستی از الگوریتم spiht چیزی نمی دونی :smile:
من که تو گوگل سرچ کردم spiht algorithm نتایج خوبی أمد. درباره این الگوریتم اطلاعات ندارم ولی درباره تبدیل موجک cwt, dwt اگه سوالی باشه شاید بتونم کمک کنم
دیدگاه