اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

فشرده سازی عکس و فیلم

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

فشرده سازی عکس و فیلم

سلام
    می خوام با arm یک دوربین گوشی رو راه بندازم. نیاز به فشرده سازی دارم ایا با سورس کد mpeg و فرمت های دیگه میشه یا باید خودم کد بنویسم.
    لطفا راهنماییم کنید. :redface:

پاسخ : فشرده سازی عکس و فیلم

سلام ..

برای مطالب مرتبط با فشرده سازی؛ شاید پست های ایـن آدرس بتونن کمکتون کنن .. در زمینه ی ARM دوستان مسلط؛ هستن در این مجموعه امــا اگر از ARM9 استفاده میکنید؛ میتونید از Video Core اون استفاده کنید که برای الگوریتم های فشرده سازی، feature ای در اون پیش بینی شده اگر اشتباه نکنم .. بعلاوه؛ استفاده از بعضی کتابخانه ها؛ مثل Zlib و/یا lz4 و همچنین BCL میتونن برای طرحتون خیلی سودمند باشن (--لینک های ذکر شده رو یکبار، حتی کوتاه بررسی کنید--) .. در انتهای این پست هم یک فایل ضمیمه شده که امیدوارانه میتونه به نوعی هر چند کوچک کمکتون کنه .. پیروز باشید ..
    فایل های پیوست شده
    دوستان! مدتی کمتر به سایت میام ..

دیدگاه

فشرده سازی عکس و فیلم

سلام
      با تشکر از راهنماییتون :nice:
      من با arm7 کار می کنم. source code c برای mpeg رو می خواستم ممنون می شم کمکم کنید. :redface:

دیدگاه

پاسخ : فشرده سازی عکس و فیلم

سلام ..

برای سورس کد MPEG در نرم افزار MATLAB لینک های خوبی مثل ایـن و ایـن لینک هستن که میتونن مفید باشن .. امــا برای سورس C فکر کنم شاید خوب باشه اگه از FFmpeg یا ایـن آدرس استفاده کنید (--مطالب بعد از نرم افزار منظورم هست--) .. امید که این مطالب بتونن کمکتون کنن .. پیروز باشید ..
        دوستان! مدتی کمتر به سایت میام ..

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X