اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

BLINDE SOURCE SEPERATION

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

BLINDE SOURCE SEPERATION

با عرض سلام
    من دانشجوی ارشد رشته عمران-زلزله هستم. موضوع پایان نامه من استفاده از سیگنال های خروجی سیستم های سازه ای و تشخیص آسیب وارده به آنهاست. چند ماهی هست که روی تبدیل هیلبرت هوانگ کار میکنم. برای استفاده ار این تبدیل نیاز به تجزیه سیگنال به توابع پایه است. برای اینکار از روش EMD استفاده کردم ولی این روش سیگنال را بخوبی تجزیه نمیکند و با اعمال تبدیل هیلبرت روی توابع تجزیه شده از سیگنال اصلی، فرکانس آنی با اغتشاشات زیادی به دست می آید. همچنین این نوع تجزیه نمیتواند سیگنال پاسخ را بخوبی به توابع اصلی خود تجزیه کند و همچنین خطاهای عددی زیادی را به محاسبات وارد میکند. جدیدا با روش blinde source separation آشنا شدم ولی اطلاعاتم در این مورد بسیار اندک است. با توجه به اینکه رشته شما عزیزان کاملا در ارتباط با این روشها است میخواستم سوال کنم بجای روش EMD، آیا میتوانیم از روش BLINDE SOURCE SEPERATION استفاده کنیم؟؟ با توجه به اینکه سیگنال حاصل از پاسخ سیستم ها به صورت ناایستا است و خواص سیستم غیرخطی را در خود دارد.
    توجه به این نکته ضروری است که بعد از بدست آمدن سیگنالهای پایه، باید تبدیل هیلبرت روی آنها اعمال شود تا فرکانس آنی و دامنه آنی و توابع فازآنی و ... محاسبه شوند.
    با نهایت تشکر

پاسخ : BLINDE SOURCE SEPERATION

من هم چن وقت پیش بطور تصادفی با این موضوع برخورد داشتم.
    Blind Source Separation میتونه تو هر زمینه‎ای بکار بره. مثلا تو شیمی، فیزیک، برق و همین طور عمران.
    می‎خوام بگم مختص یه رشته مشخص نمیشه.
    یک کتاب خوب که میتونم پیشنهاد کنم این میتونه باشه:
    Nonnegative Matrix and Tensor Factorizations Applications to Exploratory Multi-way Data Analysis and Blind Source Separation 2009
    نوشته:
    Andrzej Cichocki, Rafal Zdunek, Anh Huy Phan, Shun-ichi Amari

دیدگاه

پاسخ : BLINDE SOURCE SEPERATION

کتابی که گفتین را دانلود کزدم ولی همانطور که گفتم رشته من عمرانه و از روابط و فرمولهای گفته شده سر در نمیارم.من اول باید الگوریتم را به زبان خیلی ساده بفهمم. من بیشتز دنبال کد متلب این روش هستم. و همچنین دستوالعمل استفاده از این کد. متاسفانه نتونستم پیدا کنم.فکر میکنم این روش خودش شامل چند زیرشاخه هست. از کدوم یکی از زیر شاخه ها باید استفاده کنم تا نتیجه تجزیه بهتر باشه؟اگر کسی به کد متلب این روش دستزسی داره لطفا کمک کنه

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
      X