اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تشخیص یک آبجکت در تصویر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : تشخیص یک آبجکت در تصویر

نوشته اصلی توسط حسام الدین
    سلام ................

خب؛ بحث جالب شد ..

ببینید توی Object Recognition کاری که ما انجام میدیم؛ اینه که میایم و Object رو به نحوی recognize کنیم .. حالا Description این Object رو به طرق مختلفی میشه بیان کرد .. عمده ی مساله ای که در این زمینه وجود داره بحث Categorization هست که به طور کامل از Recognition جدا میشه .. یکی از متدهایی که برای این کار وجود داره اینه که به روش هایی به بیان هندسی یا ساختاری Object میپردازن .. حالا .... اینهارو برای چی گفتم؟ برای اینکه به اینجا برسم که برای Template Matching میشه از یه روشی استفاده کرد که تقریبا خوب به جواب میرسه .. اون روشی که مد نظر من هست پیدا کردن Skeleton برای Shape ها هست .. برای به دست آوردن Skeleton از چند تا روش وجود داره که دوتا از مهمترین و معروفترین روشهایی که میشه بهش اشاره کرد؛ Distance Transform و Morphological Image Processing اشاره کرد .. چند تا مثال براتون میذارم تا با متد اول آشنا بشید .. سری اول تصاویر مربوط میشه به خود عکس ها و سری دوم Skeleton عکس هاست که با Distance Transform به دست اومده ..

سری اول ...

سری دوم ...

این تصاویر حاصل Distance Transform بود که براتون گذاشتم .. Pedro و Daniel دو نفری هستن که متد کاملتر این روش رو ارائه کردن .. به هرحال روشی بود که به ذهنم رسید .. شما با داشتن Skeleton میتونید به ساختار Shape تون اعتماد کنید فارق از اندازه .. موفق باشید ..
    حسام الدین جان ممنون میشم کدی که تویه مطلب دارید برام سند کنید مرسی

دیدگاه

سلام .......................

کد رو براتون ضمیمه کردم .. چهار تا تصویر نمونه توش هست که همون تصاویر بالاست .. با چهارتا متد معروف تصاویر رو تست کنید .. موفق باشید ..
      فایل های پیوست شده
      دوستان! مدتی کمتر به سایت میام ..

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حسام الدین
        سلام .......................

کد رو براتون ضمیمه کردم .. چهار تا تصویر نمونه توش هست که همون تصاویر بالاست .. با چهارتا متد معروف تصاویر رو تست کنید .. موفق باشید ..
        سلام.
        با تشکر از فایلی که upload کردید.
        من یه سوال داشتم: حالا با این کار skelet هر شکلی به دست می یاد.حالا چه جوری می تونیم اونو تو شکلهای مختلف پیداش کنیم. منظورم اینه که اگه ما اسکلت مستطیل رو به دست اوردیم . حالا می خوایم اونو تو یه شکل بزرگتر که ممکنه شامل اون مستطیل یا کوچکتر یا بزرگترش هست پیدا کنیم باید چیکار کنیم؟
        اگه میشه نمونه کدی که این کار رو بکنه بذارین خیلی ممنون می شم.
        :redface:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X