اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

gpca , شبکه عصبی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

gpca , شبکه عصبی

سلام
    من یه سری تصویر با gpca پردازش کردم که مولفه های اصلی به صورت ماتریس و دو بعدی هستند حالا نمی دونم چطوری با شبکه عصبی می تونم کلاسیفای کنم.
    ممنون

پاسخ : gpca , شبکه عصبی

سلام یکی به من کمک کنه قابل توجه آقای نحوی عزیز !
    روشی که من بعد تصاویر رو با اون کوچک کردم روش general pca هست که به جای اینکه بیاد تصویر رو به یک بردار تبدیل کنه مستقیما ماتریس کوواریانس اونا بدست میاره و سپس با استفاده از بزرگترین مقدار ویژه کاهش می ده نهایتا اونچه که می مونه ماتریس کاهش بعد یافته است که می خوام با استفاده از شبکه عصبی کلاسه بندیش کنم.
    لطفا اگه می تونید کمک کنید.

دیدگاه

پاسخ : gpca , شبکه عصبی

سلام.
      ببخشید دیر جواب میدم. تعمدی در کار نیست، متاسفانه بشدت درگیر درس ها هستم، البته اینو توی امضام هم گذاشتم که دوستان در جریان باشن.
      در مورد مطلبی که فرمودید اگه بردار کاهش بعد داده شده رو دارید، باید اول اونو نرمالیز کنید، مثلا بین 0 تا 1 بعد
      داده هایی که دارید رو دو دسته کنید،آ‌یه دسته برای آموزش یه دسته برای آزمایش.
      شبکه عصبی MLP با ناظر آموزش میبینه یعنی در مرحله ّآموزش باید خودتون خروجی رو بهش بدید تا یاد بگیره.
      اسم دستورش در متلب 2008 به صورت زیره:
      newff(P,T,20) ok
      P: این ماتریس نمونه های ورودی هست که باید به صورت ستونی کنار هم قرار گرفته باشن
      T: این هم ماتریس خروجی متناظر با هر ورودیه
      20 هم تعداد نورون های لایه میانی هست که متناسب با پیچیدگی مساله تعیین میشه.
      موفق باشید
      شأن انسان در ایمان و هجرت و جهاد است و هجرت، مقدمهآ‌ی جهاد فیآ‌سبیلآ‌الله.
      هجرت، هجرت از سنگینیآ‌هاست و جاذبهآ‌هایی که تو را به خاک میآ‌چسباند.
      چکمهآ‌هایت را بپوش، رهآ‌توشهآ‌ات را بردار و هجرت کن.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
      X