اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تعداد لایه های میانی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

تعداد لایه های میانی

سلام دوستان
    چند تا سوال داشتم:
    1-تعداد لایه های میانی و چه طوری و بر اساس چی مشخی می کنند ؟
    2-این epoches چی هست؟به چه درد می خوره ؟تعداد اون بر اساس چیه؟
    3-تعداد نرون ها رو چی مشخص می کنه ؟
    4-من هنوز با train مشکل دارم :cry:
    با تشکر فراوان

پاسخ : تعداد لایه های میانی

سلام...
    لایه پنهان وهمون لایه میانی رو با استفاده از آزمون خطاتعداد نروناشو در میارن. البته رابطه زیادی به پیچیدگی دادهای داره که داری باهاش کار می کنی چرا که لایه دوم یه عملا یه نگاشت عیر خطی است که داهاهت به یه فضای دیگه می بره که جدا پذیره خطی بشن.
    به یه سری اعمال کامل دادههای ورودی epoch میگن و تا اونجایی به پیش میرن که شبکه عصبی آموزش ببینه.
    تعداد نرون های لایه اول رو تعداد ابعاد بردارهای ویژگی مشخص می کنه و تعداد نرون های خروجیت رو هم تعاد کلاس هات اگه کلاسات از قبل معلوم باشه و هدفت کلاستر کردن نباشه .که در بحت کالستر حرف زیاده.. موفق باشید.
    ضمنا یه کدی هست که مهندس نحوی در نورد شبکه mlp (همونی که شما پرسیدی) نوشته مفیده برات

دیدگاه

پاسخ : تعداد لایه های میانی

از توضیحتون ممنون
      راستش من یه چیزایی رو از حرفاتون متوجه نشدم ، مثلا اینکه گفتید :"تعداد نرون های لایه اول رو تعداد ابعاد بردارهای ویژگی مشخص می کنه و تعداد نرون های خروجیت رو هم تعاد کلاس هات اگه کلاسات از قبل معلوم باشه و هدفت کلاستر کردن نباشه .که در بحت کالستر حرف زیاده" ، می شه یه کم بیشتر توضیح بدید ؟

کدی که مهندس نحوی نوشتن رو هم دیدم ولی من اصلا نمی دونم چه جوری باید اجراش کنم، :sad:

شما یه برنامه نمونه ندارید که من بتونم یه چیزی ازش یاد بگیرم؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
      X